Şimdi Ara

Michael Dell, Mini 5 isimli tablet bilgisayarın çalışan örneğini gösterdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple'ın iPad'i duyurmasıyla hareketlenen tablet bilgisayar pazarında iddialı olması beklenen oyuncularda biri de Dell. Nvidia Tegra 2 platformunu kullanan yeni bir tablet üzerinde çalıştığı söylenen firma, daha öncesinde Streak ve iSlate kod adlarıyla anılan ancak pazara Mini 5 ismiyle sunulacak olan tablet bilgisayarını sunacak. Qualcomm'un Snapdragon platformunu kapsamında 1GHz'de çalışan ARM tabanlı işlemciden güç alan tablet bilgisayar, 5-inç ekrana sahip olacak ve Android işletim sistemini baz alacak.


    Tasarım özellikleriyle dikkat çeken ve üzerinde 5MP çözünürlüğünde entegre internet kamerası da bulunan Dell Mini 5 henüz lanse edilmedi ancak çalışan bir örneği firmanın kurucusu ve tepe yöneticisi Michael Dell tarafından bizzat kullanılıyor. Davos'ta gerçekleştirilen Dünya Ekonomik Forumu'na katılan Michael Dell, bu esnada yanında taşıdığı Mini 5'i bizzat gösterdi. Önümüzdeki birkaç ay içerisinde satışa sunulacağı Michael Dell tarafından doğrulanan Mini 5, 3G, WiFi ve Bluetooth gibi teknolojilere destek sunacak.









  • Taşınabilirlik ve performans artık ne telefon kadar küçük ne de bir laptop kadar büyük :D netbooklardan sonra piyasanın yeni efendileri tabletler olacak anlaşılan ama Dell mini versiyonu kullanışlı gözüküyor
  • netbooklar ölecek tablet PCler yerini alcak..
  • Dell streak değil mi?
  • boyut çok iyi hayallerin telefonu da diyebilirmiyiz acaba?
  • iphoneye rakip geldi sonunda
  • alet cok guzel fakat 5 inch telefon icin biraz fazla buyuk tablet pc içinse biraz kucuk. 6.5-7 inç boyutlarında olsaydi keşke. ben bunu telefon olarak yanımda tasımam sahsen. hıc bir yere ,cebe sıgmaz bu haliyle. zaten heryere goturecegım bir alette değil. Seyahatlerde multimedya aracı olarak kullanmak ve internete girmek için guzel. Ucakda, otobusde cok guzel film izlenir ve oyun oynanır bunla.ama dediğim gibi ben her halukarda bunu telefon olarak yanımda gezdirmeyeceğim için biraz daha buyuk olmasını tercih ederdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mk2kill -- 31 Ocak 2010; 8:47:59 >
  • çok güzel görünüyor. haber için teşekkürler
  • videodaki adama çok kıl oldum ya bildiğin hava atıyor, görmemiş işte ne var biz de alırız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: U u R

    videodaki adama çok kıl oldum ya bildiğin hava atıyor, görmemiş işte ne var biz de alırız


    Videodaki adam Michael Dell olunca hava atması normal.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bkozen


    quote:

    Orijinalden alıntı: U u R

    videodaki adama çok kıl oldum ya bildiğin hava atıyor, görmemiş işte ne var biz de alırız


    Videodaki adam Michael Dell olunca hava atması normal.


    tamam da yani baya böbürlenmiş sığır

    [tabi bunların hepsi şakadır ciddiye almayınız, allah muhafaza burdan da tartışma çıkar mıkar aman diyim, şaka beyler hepsi]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fîrzen -- 1 Şubat 2010; 3:06:13 >




  • Ekranı da kaliteli. Gelecek tabletlerde ... Bence de netbooklar bundan sonra pek populer olmaz...

    Sonuçta taşınabilirlik açısından tabletpc ler kral ... 3G desteği olması da çok iyi. Böylece wifi olmayan ücraa mekanlarda Gsm operatörü üzerinden gezinmebilinecek .

    Işletım sıistemi Android gelecek vaad ediyor .. Windows 7 nin Microsoft tarafından Lite Edition ı çıkacak... Şimdilik gelecek Android li tablet pcler de. Netbook lar artık pek tutulmaz...
  • o küçük aletlere usb girişi koymadıkları sürece benim için netbook lardan çok çok ayrı bi dalda olacaklar, şimdi karşılaştırmak bana göre çok erken.
  • fiyatı 1300$ satılıyor şuan
  • O paraya yeni çıkan iphone alırsın ve çok da rahat olarak I'sini götürür ben bu msj i dahi iphone dan yazıyorum , ayrıca iphone cydia dan ek özellikler kazandırırsanız performansı ve kullanisliligi gayet güzel artıyor hem telefon hemde bu del mini 5 in özelliklerine sahip ayrıca çenede sığıyor , olmadı htc hd 2 alırım oda aynı özelliklere sahip 4 inch te onun ekranı var ayrıca cebe sığıyor telefon calincada rahatlıkla ali diyebilirsiniz hatta boburlenebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.