Arkadaşlar daha henüz 6230i piyasaya çıkmadan bi topic açılmış ve her ay 2 msjla topic ayakta kalamamış doğal olarak..6230i şimdi piyasada ve kullananların topiğide açılmıştır hayırlısıyla.Telefonla ilgili her türlü sorunumuzu ki çıkacağını hiç sanmıyorum paylaşabileceğimiz,eleştirebileceğimiz,fikir alış verişinde bulunabileceğimiz bir topiktir bu. 6230i kullanan herkesi bekliyoruz!! 6230i kullanıcılarına hayırlı uğurlu olsun !!
hayırlı olsun
İnşallallah tüm kullancılara
benimde almayı düşündüğüm telefon ;cx75 ve 6230i arasında kaldım,bakalım ne alcaz
Chinablue 6230i almadan önce bende cx75 ya da 6230i diyodum..Fakat şimdiye kadar nokia kullandım siemense güvenemedim.Çevremde kimse siemes kullanmıyor.Teknik özellikler 6230iyle neredeyse aynı ama fiyatı ucuz.Siemens kaliteli olmayan mallar kullanıyor ve bu yüzden telefonları ucuza satıyorlar.Ayrıca şunuda düşündüm ben o telefonu sadece özellikleri için alacaktım ama nefret ettiğim bi dizi sponsorluğunu kapmış Allah muhafaza arkadaşlar arasında karizmam sarsılırdı alsaydım.Sonunda 6230i aldım ve gayette memnunum...Hade sana kolay gelsin seçiminde
CX75 yerine 6230i'yi tercih ederim.
6230i 03.40 versiyonunu kullan varmı??Ya da hakkında bilgisi olan..Benimki 3.30, yükseltmeye değer bi versiyonmu??
Bende de 3.30.
Belki menüye giriş falan hızlanmış olabilir.
Harbi ya menüye giriş biraz yavaş 3.30da...Şu iletim raporlarını toplu halde silebileceğimiz bi versiyon çıksın yaaa
6230i kullanıcıları neresiniz yaaaa
Ne güzel 6230i kullananların hepsi forumda çok pasif
Buradayız yaw merak etme..
ben de 6230i ciym gelirler merak etme yaz malum herkes dagıldı biyerlere
version 3.40da ne var farklılk acaba mrk ettm smdi
ewt arkadaşlar bu topici ayakta tutalım s40larla ilgili özellikle 6230i hakkında buradayım ve telefonumu çook seviyorum
ya 6230i'nin ortası joyistik mi yoksa 6230 gibi 5 yönlü navi tuşu mu?
quote:
Orijinalinden alıntı: alper_iz
ya 6230i'nin ortası joyistik mi yoksa 6230 gibi 5 yönlü navi tuşu mu?
ortadakine sadece basılabilor onun yanında navigasyon tuşu war
masterr avatarın güzelmiş..Potaya doğru domalmış adam çok romantik ama aya doğru olanlar daha ilgi çekici
Yaa arkadaşlar içinizde 512mb mmc kart kullanan varmı??Telefonu yavaşlatıyo mu??
arkadaşlar bi de millet tutturmuş symbianda symbian diye nesi var symbianın ayrıntılı olarak bilen var mı yaa???Benim bildiğim sorunlu ve yavaş bi işletim sistemi!!!!