Şimdi Ara

Amazon: Kindle ile artık milyonlara ulaşıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • iPad'le daha da hareketleneceğine kesin gözüyle bakılan elektronik kitap pazarının en büyük oyuncularından Kindle'ın yaratıcısı Amazon, 2009 mali yılının 4.çeyrek sonuçlarını açıkladı.


    Firmanın yönetim kurulu başkanı Jeff Bezos Amazon olarak elektronik kitap okuyucusu Kindle kullanıcılarının sayısının milyonu aştığını ve her 10 fiziksel kitaba karşılık 6 adet elektronik kitap sattıklarını belirtirken, ücretsiz kitaplarla birlikte bu sayının çok daha arttığının altını çizdi. Açıklanan finansal verilere göre de firmanın net satışları 2009 yılı için %28 artışla 24.5 milyar dolara ulaşırken, net gelirde 2008'e göre %40 artışla 902 milyon dolara yükseldi.


    Amazon'un Amerika'daki elektronik kitap mağazası içersinde New York Times'ın en çok sata 112 kitabından 100'ünün de bulunduğu 410,000 içeriği, teknolojiyle kitabı birleştiren tüketicilere sunuyor.









  • Bu padler için türkçe kitap var mı acaba şu anda? Yada nereden indirilebiliyor?
  • pek pratik gibi gelmiyor bana. ama bükülebilenini yapıyorlarmış o zaman olabilir. kemere bile sıkıştırıp taşıyanlar olabilir. tabi bunu düşünmüşlermidir oralarda varmı bilmem
  • Elektronik kitapların çevreci olduğunu unutmamak lazım :)
  • Üzgünüm ama artık iPad var. Eskisi kadar satabileceğinizi hiç sanmıyorum.
  • bilgi için teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OlcaytoHun

    Üzgünüm ama artık iPad var. Eskisi kadar satabileceğinizi hiç sanmıyorum.


    ipad leri de gördük yaw cok da bi numaraları yok .yani artislik yapmıyım güzel alteler gercekten ama öle devrim felan da degil..Devrim nasıl olur yaparsın bunu kagıt gibi katlanabilir cebe girer falan bak ben ona devrim derim ....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OlcaytoHun

    Üzgünüm ama artık iPad var. Eskisi kadar satabileceğinizi hiç sanmıyorum.


    Niye? I pad den önce lcd ekran yok muydu? Okuyamıyor muydun bişe? Kindle ın özelliği e ink ekrana sahip olması, ipad ile ne alakası var şimdi? 30 dk aralıksız bir şey okumaya çalış bakalım ipad inde, nasıl gözlerinden yaşlar geliyor.
  • evet işte en önemli notkta bu, kindle in en büyük özelliği insan gözünü yormayan kağıt parlaklığıyla hemenn hemen aynıekrana sahip olması. böylece saatlerce kitap okuyabiliyorsun. eğer ipad parlak lcd ekranı ile gözü yoracaksa ondan ekitap için hayır gelmez..
    görüp beklemek lazım. ideefixe in türkiyede ekitap geliştirmeleri için çalışmaları var, bunlar iyice kesinleşsin bende almayı düşünüyorum. ancak ekranı kindle gibi olması şart...
  • sahi ideefixe'in e-kitap projesine ne oldu? 2009'un son aylarında bayağı reklam yapmışlardı "2010'da e-kitap satışı başlayacaktır" diye. Şimdi ise ses seda yok???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.