Şimdi Ara

Gigabyte Q57 çipsetli ilk anakartını duyurdu: GA-Q57M-S2H

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Dünyanın en büyük anakart üreticilerinden Gigabyte, yeni nesil Intel işlemciler için hazırladığı GA-Q57M-S2H modelini duyurdu. Gigabyte'ın Intel Q57 çipsetli ilk anakartı olarak dikkatleri üzerine çeken micro-ATX formundaki yeni model, Core i3, Core i5 ve Core i7 800 serisi Intel işlemcilerin tamamına destek sunuyor. Dört adet DIMM slotu üzerinden 1600MHz'e kadar çift kanal DDR3 bellek desteği sunan anakart, Dinamik Enerji Tasarrufu 2 teknolojisiyle yüksek performansın yanında enerji verimliliğini de hedefliyor.


    Üzerinde iki adet PCIe x16 ve iki adet te PCI slotu bulunan yeni anakart, kullandığı Q57 çipsetiyle son kullanıcılardan öte daha çok kurumsal müşterileri hedef alan bir çözüm. Zira Q57 çipsetinin P ve H serisi diğer çipset modellerine göre en önemli farkı, Intel'in Akit Yönetim teknolojilerini içermesi ve bu sayede örneği uzaktan istemci yönetimine olanak tanıması.


    Diğer özellikleri arasında 6 adet SATA-II portu, Gigabit Ethernet, 7.1 kanal ses desteği, DualBIOS gibi detaylara yer verilen anakart görüntü aktarımı içinse D-Sub, DVI, HDMI ve DisplayPort gibi mevcut ara birim teknolojilerinin tamamına destek sunuyor. Gigabyte'ın satışına yakın zamanda başlamayı planladığı GA-Q57M-S2H için henüz net bir fiyat bilgisi bulunmuyor.








  • Gereği neydi böyle bişey yapmanın ? P55 ve H5x varken..
    Canları sıkılıyor hadi chipset çıkaralım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 28 Ocak 2010; 17:06:06 >
  • Resimde ki kart son kullanıcıya satılacak ürün değildir.
  • mühendisler günü kurtarma niyetinde gereksiz
  • Can Sıkıntısı Deilde Krizde olan teknoloji pazarını canlandırmaya çalışıyorlar.
    Surasını ben düşünüyorum yonga seti üreticilerinden neden hiç haber gelmiyor.
  • acaba niye Sata3 ve usb 3 konulmamıs buna
  • daha çok kurumsal için :) vpro vs.
  • Erdi Bey Bir Acıklama Bekliyorum Madur Görün Ama Hangisine inanalım

    The blue GA-Q57M-S2H is a micro-ATX motherboard with four DDR3-1600 memory slots, two PCI Express x16 slots, six SATA 3.0 Gbps ports, as well as connectivity and I/O options including Gigabit Ethernet, DisplayPort, DVI, D-Sub, HDMI and 7.1 channel audio. The product also features DualBIOS and the Intel Active Management, which allows for remote client manageability, asset tracking and out-of-hand diagnostics.
    Nothttp://news.softpedia.com/news/Gigabyte-Intros-Intel-Q57-Based-Motherboard-133377.shtml




  • Bu "son kullanici" da ne istir :) Ben son kullaniciysam, sizler son kullanici iseniz, nerede bunlarin ilk kullanicilari ? Bu durumda ben son kullanici isem, ilk kullanicilarindan aldim ise bu urunler 2.el olmus olmasi gerekmez mi !? Bu durumda ya bu tabirde bir gariplik mevcut ya bizi fena kazikliyorlar :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mert AYAN

    Resimde ki kart son kullanıcıya satılacak ürün değildir.


    Şu Türkçemizi doğru düzgün kullanmayı öğrenemediniz gitti Oradaki -ki bağlaç durumunda değildir; bağlaç olmayan -ki eki kelime ile bitişik yazılır!

    Bazı arkadaşlar da hala Türkçemizde cümlelerin baş harflerinin büyük olması gerektiğinin farkında değiller. O arkadaşların arasında yüksek lisans yapanlar da mevcut; artık nasıl yaptılarsa...

    Bunları yüzünüze vurmayı defalarca kez istemedim ama Türkçemizi yıpratmak için elinizden geleni bilerek ve ya bilmeyerek yaptığınızı görünce kendimi tutamaz oldum. Birazcık olsun özen gösterin yeter... Cümlelerinize başlarken baş harfleri olsun büyük harfle yazmaya özen gösterin, özellikle YÜKSEK LİSANS yapmış arkadaşlar...




  • Bekir bey siz forum un edibiyat sorumlusu felanmısınız. Ne yapacaksınız isteyen istediği gibi yazar. Sonuçta kötü içerikli cümle değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrPerFormance

    Bekir bey siz forum un edibiyat sorumlusu felanmısınız. Ne yapacaksınız isteyen istediği gibi yazar. Sonuçta kötü içerikli cümle değil.


    Ben, DiLimizin SORUMLUSUYUM! Tek başıma BEN de değil, HEPİMİZ dilimizin SORUMLUSUYUZ! Boş mesajlarınızı kendinize saklayın...
  • Peki "ß" Türkçe bir harf mıdır!?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Regor

    Peki "ß" Türkçe bir harf mıdır!?


    Türkçe alfabeyi bilmiyorsan git ilkokul öğretmenin tekrar öğretsin Bilgisayarda yazı tipi (font) ne demek onu da bilgisayar öğretmeni olarak gel ben öğreteyim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrPerFormance

    Bekir bey siz forum un edibiyat sorumlusu felanmısınız. Ne yapacaksınız isteyen istediği gibi yazar. Sonuçta kötü içerikli cümle değil.


    Ya ne kadar bencil bir düşünce tarzınız var.Bunlar bizim milli değerlerimiz.Sen koruma ben korumiyayım kim sahip çıkacak?Şurda 2 tane sesli harfi yazmaya üşenen adamlarla dolu forum.Bu ciddiyetsizlikten başka birşey değildir.Bu kadarınıda beklemiyordum gerçekten.Yani haklısınız diyeceğinize edebiyat sorumlusumusunuz diyorsunuz.
  • Konuya bakarmısın şaştım bu konuyu böle görünce ama arkadaşlar haklı sen koruma ben korumayayım kim koruyacak bunları.TÜRKÇEMİZE SAHİP ÇIKALIM ÇIKMAYANLARI UYARALIM.
  • anakarttan türkiye dil kurumuna dogru gidıyoruz :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Outrage

    acaba niye Sata3 ve usb 3 konulmamıs buna

    evet usb 3.0 ve sata 3 olmaması saçma olmuş
  • Burası, abece(alphabetagamma)öğrenme yeri olmadığı gibi çeşitli ajitasyonları sergileme platformu da değildir.Bekir Bey'in uyarısından sonra nedense, herkes pür dikkat yazıyor cümlelerini. O anlamda Bekir Bey'i takdir ve tebrik ediyorum.



    Son kullanıcı ise; ürünü satın alıp kullanan oluyor ki en son satın alan da son kullanıcı sayılır(2. el vs.). :)



    Bu mainboard(anakart),Q57 çipseti içeriyomuş. Kapsamlı bilgisi olan birileri varsa eğer, okuycuları bilgilendirmesi konusunu istirham edeceğim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.