3H için resim ekler misiniz? Ayrıca aktif olarak ne kadar kullanıldı? Ben alamazsam da diğer üyelere kolaylık olur düğşüncesiyle PM'den yazmadım. Sizde buradan cevap verirseniz satış hızınız olumlu yönde etkilenir diye düşünüyorum.
Hocam ayıp ediyorsunuz ama, buna bakamayacak kadar saf mı görünüyorum oradan? Sizde olup olmadığını, nasıl göründüğünü vs. tespit için resim istedim. Çünkü referansınız yok. Bu da satışı zorlaştırır.
Hocam ayıp ediyorsunuz ama, buna bakamayacak kadar saf mı görünüyorum oradan? Sizde olup olmadığını, nasıl göründüğünü vs. tespit için resim istedim. Çünkü referansınız yok. Bu da satışı zorlaştırır.
esteğ. kardeşim şuan gerçek resimler yok. ama ürün ilk günki gibi tertemiz.almak istersen herhangi bir 2. el sitesine bırakabilirim.
esteğ. kardeşim şuan gerçek resimler yok. ama ürün ilk günki gibi tertemiz.almak istersen herhangi bir 2. el sitesine bırakabilirim.
Arkadaşınızın ürününü satarken fotoğraf çekmişsiniz fakat 3H için herhangi bir fotoğraf yok. GG'de 40tan fazla satış yapmışsınız bu üründe resim yok işte, diğerinde varken. Yani ürünün sizde olduğu belli olması amaciyle demek istiyorum.
işin aslı kulaklık temiz olduğu için resim çekip ilana atmayı gerek duymadım.ürünün bende olmaması konusuna gelince..kardeş ben bu işin ticaretini yapmıyorum sadece üst model aldığımda elimdeki ürünün boşta kalmasındansa satışa çıkarıyorum.ne güvenmediğim ürünü alırım nede satarım.