Şimdi Ara

(5800)Skyfire Sertifikasız Telefonlar İçin Çıktı %100 Facebook Video İzle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
4
Favori
67.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ewet artık beklenen oldu.5800 larınızı pc gibi kullanın..Facebook youtube için başka programa gerek yok..

(5800)Skyfire Sertifikasız Telefonlar İçin Çıktı %100 Facebook Video İzle

indirmek için http://uploaded.to/file/esbo6k
    alternatif link::http://www.multiupload.com/QJBP71W2FJ

yada telefonunuzdan skyfire sitesine girip indirebilirsiniz

Resim alıntı upload bana ait..

Denedim Çalışıyor Yine Başka Deneyen Varsa Yazsın Bilgilendirme Amaçlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin* -- 20 Ocak 2010; 19:45:33 >

• evet bende çok sevindim bu habere videolarda azda olsa donuyo bid onu yapmasa müthiş olcak
  • bende yükledim skyfire açılıyor ama hiç bir siteye giremiyorum :S kendi prgramında ve operada sorun yok rahat dolaşabiliyorum. skyfire öle bekliyor.. operayı kaldırdım öle denedim gene yok yok yok girmiyor hiç bir yere bir tek anasayfa açılıyor o kadar
  • Skyfire harika olmuş , duraklamalar oluyordu WM cihazımda kullanırken ancak 5800 cihazda
    böyle şeylerle hiç karşılaşmadım hiç kasmıyor cihaz , artık İnternetteki tüm işleri Skyfire'dan yaparım ben
  • çokk iiiiii =)
  • denedim biraz yavaş ama videoları açıyor..süper...
  • nasıl arkadaslar program deneyen oldumu yarın yuklıycem bende ıns.telefondakı tarayıcı artık bıktırdı ıyıce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi programi indirdim arkadaşlar ve kullanıyorum da.5800in flash sorunu bu programla kesin çözülmüş durumda.Program beta olduğundan bazen videolarda takılma yapıyor ama genel itibariyle program çok başarılı.Umarım en yakın zamanda tam versiyonu da çıkar programin

Nokia 5800 için çıkan v40 versiyonu,nokianin duyurdugu ücretsiz navigasyon olayı ve en son gelen Skyfirenin beta versiyonu telefonu tam bir multimedya canavarına dönüştürdü.Telefonuma bir kez daha aşık oldum.Bu kadar özelliği bu kadar uygun fiyata sunan Nokiaya çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRMNKY -- 22 Ocak 2010; 4:30:35 >
  • evet arkadaşlar bende çok sevindim 5800 için yapılan son bir haftada ki yenilikler için..teşekkürler...
  • ya arkadaşlar bende yükledim skyfire'ı fakat youtube'dan video izlemek istediğimde direk olarak açacaği yerde videoyu telefona mı hafıza kartına mı kaydedeyim ekranı geliyor karşıma bununla karşılaşan oldumu ?
  • program ilk başta güzel çalışıyordu,fakat youtube v.b video sitelerinde ses acık olmasına ragmen ses cıkmıyor.programı kaldırdım tekrar kurdum sonuc yine aynı.benim gibi hata alan varmı acaba baska??
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRMNKY

Şimdi programi indirdim arkadaşlar ve kullanıyorum da.5800in flash sorunu bu programla kesin çözülmüş durumda.Program beta olduğundan bazen videolarda takılma yapıyor ama genel itibariyle program çok başarılı.Umarım en yakın zamanda tam versiyonu da çıkar programin

Nokia 5800 için çıkan v40 versiyonu,nokianin duyurdugu ücretsiz navigasyon olayı ve en son gelen Skyfirenin beta versiyonu telefonu tam bir multimedya canavarına dönüştürdü.Telefonuma bir kez daha aşık oldum.Bu kadar özelliği bu kadar uygun fiyata sunan Nokiaya çok teşekkürler.

arkadasım nokıanın ucretsız navigasyon olayı derken daha acıklama yapman mumkunmu acaba
  • Aynı sorun bendede var video izlerken ses açık olmasına karşın hiç ses gelmiyor ses gelmesi için ne yapmamız gerek bilenler yardımcı olurmusunuz
  • bu youtube programı vardı videoları gösterme kalitesi nedir ona oranla?
  • Skyfire gerçekten çok başarılı olmuş..Paylaşan arkadaşa teşekkürler...

Birde youtubedan video izledikten sonra telefonun arkasının yani pil civasının inanılmaz ısındığını ve pilin ciddi bir biçimde azaldığını gördüm ...bu genel bişi mi acaba...yoksa benim cihazda mı bir arıza var acaba ?

Bu nokianın sunduğu ücretsiz navigasyon meselesine bende takıldım ..Bir bilen açıklayabilirmi bu durumu ..
  • dostum 5530 da sertifika istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oberen

quote:

Orijinalden alıntı: HRMNKY

Şimdi programi indirdim arkadaşlar ve kullanıyorum da.5800in flash sorunu bu programla kesin çözülmüş durumda.Program beta olduğundan bazen videolarda takılma yapıyor ama genel itibariyle program çok başarılı.Umarım en yakın zamanda tam versiyonu da çıkar programin

arkadasım nokıanın ucretsız navigasyon olayı derken daha acıklama yapman mumkunmu acaba

http://forum.donanimhaber.com/m_37231803/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: DOĞUHAN

Skyfire harika olmuş , duraklamalar oluyordu WM cihazımda kullanırken ancak 5800 cihazda
    böyle şeylerle hiç karşılaşmadım hiç kasmıyor cihaz , artık İnternetteki tüm işleri Skyfire'dan yaparım ben

Bende tam bir işkence videoları açıyor tam boyuıt yapacak don alllah don. Daha tam ekran yapamadım bile sadece zoom yaptım. Dolması zaman alıyor. Neden oluyordur bende? v40 yuklu birde.
  • skyfire dewww.wildguns.org sitesini açamıyorum program takılıp kalıyor kasıyor adeta.. bir deneyip sizdeki durumuda yazarmısınız ???

yok yaa opera ve kendi internet programında sorun yok heryere girior skyfire hiç bir yere girmio kendi anasayfasını açmakta bile güçlük çekio donum kalıo ..

telefona daha yeni hard format attım ve sd kartıda formatladım öle kurdum hatta program güncelleştirmelerini yaptıktan sonra ilk kurduğum skyfire oldu ama yok bozuk bu program :) bana yardımcı olabilecek varmı ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ToxiCity_ -- 23 Ocak 2010; 20:25:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: extreeme

Skyfire gerçekten çok başarılı olmuş..Paylaşan arkadaşa teşekkürler...

Birde youtubedan video izledikten sonra telefonun arkasının yani pil civasının inanılmaz ısındığını ve pilin ciddi bir biçimde azaldığını gördüm ...bu genel bişi mi acaba...yoksa benim cihazda mı bir arıza var acaba ?

Bu nokianın sunduğu ücretsiz navigasyon meselesine bende takıldım ..Bir bilen açıklayabilirmi bu durumu ..

Nokianın sunduğu ücretsiz map işde Ovi Store de uygulamalar bölümünde bulabilirsin daha detaylı bi sekilde istersen daha once yürüyüş ve sürme tercihleri için lisans istiyordu simdi istemiyor. Yürüyüşü denedim fakat sürüşü deneyemedim henüz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.