Şimdi Ara

Nokia'dan ücretsiz navigasyon!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
8.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia akıllı telefonları için tüm dünyada 46 farklı dilde hem yaya, hem de sürücüler için sesle yönlendiren ve en geniş küresel kapsama alanında çok iyi haritalara sahip navigasyonunu ücretsiz yapıyor!

Nokia bugün yeni Ovi Harita sürümünün bir parçası olarak akıllı telefonlarında yaya ve sürücü navigasyonunu ücretsiz hale getirdiğini açıkladı. Yeni Ovi Harita sürümüwww.nokia.com/maps adresinden indirilebiliyor. Nokia'nın haritalama ve navigasyon yazılımı özellikle mobil kullanım için tasarlandı ve özgün bir karma teknolojiye dayanıyor. Yeni Ovi Harita sürümü 74 ülkede, 46 farklı dilde adım adım sesli kılavuz ve 10 ülkede trafik bilgilerinin yanı sıra 180 ülkede ayrıntılı haritaları kapsayan bütün temel araç ve yaya navigasyonu özelliklerini içeriyor.

Şimdilik : E52-E55-E72-N97 MİNİ-6710 NAVIGATOR-6730 CLASSIC-5800 NAVIGASYON-5800 XPRESSMUSIC-5230-X6

http://maps.nokia.com/explore-services/ovi-maps/downloads#/default/

[nokia:basın bülteni]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 27 Ocak 2010; 11:05:17 >

• Bu olay gercekten iyi yalniz TR sitesinde hala ucret talep ediyorlar ilginc...
  • Kardeş çok makbule geçti.. Verdiğin bilgi çok değerli benim için.. Sağol.. Ayrıca ben indirdim.. Bedava..
  • bu güzel haber işte
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayBağatur -- 23 Ocak 2010; 0:47:24 >
  • siteye giriş indirme linkini telefonuma gönderttim.

geldi wirelessden bağlandım 8.5 mb birşey indirdi hemen yükledim inanılmaz değişmiş arayüz kullanım olsun Lonely Planet diye birşey var oda oldukça güzel bir özellik tavsiteye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia Lumia'da Dahili GPS Varmı?
    12 yıl önce açıldı
    Apple Müzik 4 ay Ücretsiz
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar bende telefonun gencelleme kısmından baktım ovi ucretsız navigasyon dıye eklenmıs hemen ındırıp kurdum programı her sey tamam fakat harıta yok telefonda acaba harıtayı ayrıcamı yuklıycez yada yuklersek hangısını nerden yuklerız.daha onceden telefonda hıc harıta yoktu aldıgım gıb duruyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: oberen

arkadaslar bende telefonun gencelleme kısmından baktım ovi ucretsız navigasyon dıye eklenmıs hemen ındırıp kurdum programı her sey tamam fakat harıta yok telefonda acaba harıtayı ayrıcamı yuklıycez yada yuklersek hangısını nerden yuklerız.daha onceden telefonda hıc harıta yoktu aldıgım gıb duruyordu

Nokia map loader ile haritaları ayrı yükleyeceksin. Nokia Pc Suite adlı programda bu var ya da ayrıyetten indir. Google nokia map loader yaz oradan indir. Telefonu pc suite modunda bağla ve kur.
  • Bu güzel bir uygulama ama umarın Nsersisi telefonların özelliklede N79 için de pek yakında kullanımına sunulur o zaman süper olur.
  • Ben N82 kullanıyorum ve dün cihazı formatladığım için tekrar ovi maps yükledim ama bir değişiklik yok güncel sürüm halâ v3.01 umarım N82 içinde bir an önce çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 23 Ocak 2010; 9:11:27 >
  • ovi maps navigasyon özelliğini kullanabilmek için internet bağlabtısı gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakilic

ovi maps navigasyon özelliğini kullanabilmek için internet bağlabtısı gerekiyor mu?

Telefonunuzda A-Gps yani yerleşik Gps varsa internet bağlantınız olmadan navigasyonu kullanabilirsiniz.
  • anam ya n79 yok mu ya cok üzüldüm valla...
  • N97 Mini için var olan N97 için yok ilginç
    gerçi N79 için çıksın da
  • teşekkürler

sağ olasıın

5800 XM
  • Bu N97 ile N97 mini arasında ne fark var yahu??Sadece boyut farkı mı?
  • Önümüzdeki ay yeni cihazlarda OVİ'nin güncel sürümü olacağı açıklanmış ama N79 diğer modeller ile ilgili bir açıklama yok
    gelmezmi N79 için Ovi ücretsiz....
  • Selam yüklerken dikkat arkadaşlar yaklaşık 15 mb yer kaplıyor nokia maps 9 mb ve ovi haritalar 7 mb yerinizi hazırlayın öyle yükleyin

5800 harika bir cihaz yapmayacağı iş yok herhalde bu paraya böyle kaymak tadından yenmez.
  • N79'a gelmezse resmen HAKSIZLIK olur....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.