Şimdi Ara

Silinebilir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an halen kullanmakta olduğum Creative G500 speaker seti ve Audigy2 ZS ses kartını satıyorum. Ürün kesinlikle çok temiz olup kutusunda full içerik olarak teslim edilecektir. Ses kartının ve hoparlörün kutusu ve driver CD si bulunmaktadır. İzmir içi elden teslim tercihimdir. İsteyen istediği gibi test edebilir. Kumandasında wooferda vs. hiç bir sorun yoktur.

Hoparlörü satmadan ses kartını satmıyorum. Ses kartı önceliğini hoparlörü alacak arkadaşa bırakıyorum. Eğer hoparlörü alan almazsa o zaman ayrı satışı yapılır.

Ses kartı ve hoparlör için toplam 400 TL istiyorum.

Tek tek satış yapılacak olursa;

Sadece Creative G500 350 TL

Sadece Creative Audigy2 ZS 100 TL

İkiside çok temiz kutulu ve full içerik olarak teslim edilir.

http://www.sahibinden.com/creative_gigaworks_g500_speaker_set_full_kutulu-96WQQaXQQ20633828WQQpXQQdisplayitem

Kendi resimlerini hafta sonu ancak koyabilirim ama alacak arkadaş kesinlikle tereddüt etmesin. Çok temiz...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maninblack -- 24 Ocak 2010; 22:42:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM atan arkadaşlar konuya da cevap olarak PM attıklarını belirten mesaj atarlarsa iyi olur. Bazen PM'lerde sıkıntı yaşanabiliyor.

• 400tl bu urun ıcın cok fazla 2 3 ay once ben full kutu garanti 250 tl ye satmıstm.
  • İkinci elde kimin kaça satacağı bilinmez. Ama bence sen de çok ucuz satmışın. Ciddi alıcılarla her zaman fiyat konuşulur.

• Bence ucuza satmadım hakkı neyse oydu 350 ye alıp 1 sene kullandıgım urunu 250 satmak onun hakkı ben sımdıkı fıyatı uzerınden deıl aldıgım fıyat uzerınden degerlendırerek sattım belkı sende 400tl nın altına aldın bu urunu cunku garantısı ve faturasından bahsetmemıssın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 20 Ocak 2010; 1:33:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

Bence ucuza satmadım hakkı neyse oydu 350 ye alıp 1 sene kullandıgım urunu 250 satmak onun hakkı ben sımdıkı fıyatı uzerınden deıl aldıgım fıyat uzerınden degerlendırerek sattım belkı sende 400tl nın altına aldın bu urunu cunku garantısı ve faturasından bahsetmemıssın .

+1 arkadaşım
  • Fiyat 350 TL oldu arkadaşlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    8 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat pahalı Hemde Sen biraz dikine gidiyorsun senin satman zor Gibi gözüküyor.Yok hopörlör önce satılsın Filan bak sen satılmasına takarsın anakarttaki onboarda hiçmi kafan calışmıyor Hiçmi sana msj atan olmuyor Bu Konuda Anlamıyorum Biraz akıl var mantık vardır insanlarda neyse sadece ses kartını satıcaksan alırım ama 100 tl cok piyasası belli 60-80 tl arasındadır full kutu içeriği tamsa 70 tl vereyim özelden pm at alayım
  • Ürün Satılmıştır...

• Tarafımdan alınmıştır , iki tarafada hayırlı olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.