Şimdi Ara

Lütfen Aldığınız Laptop'ları Övüp Durmayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
6.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bazı arkadaşlar ilgisiz alakasız tüm mesajlarda devamlı olarak aldıkları laptop'ları öven yazılar yazmaktadır. (Dün Fatinkureci, bugün KCH) Kişi farklı birşey soruyor cevap olarak bunu al tamam tarzında kısa yazılar yazılmaktadır. Tamam arkadaşlar almışsınız hayıorlı olsun ama her mesajda sizin şunu al tamam tarzındaki yazılarınızdan gına geldi. Hayırlı olsun güle güle kullanın ama alakasız yerlerde butür cevaplar lütfen yazmayalım. Birde aldınızda alma sebeplerinizi yazında bizde öğrenelim. Kısa cümlelerle biz yazdıklarınızdan birşey öğrenemiyoruz. Biliyorsunuzki burası bilgiyi paylaşma yeri!

• Arkadaşım iiyi bi tesbit. Özür dilerim herkeste öncelikle. Amacım sadece iyi bir lap topun başkalarısında alması. Bu laptop(1425) ekran kartı 128 mb ati 9700,1.7 centrio.512 mb ram ve daha sı süper bişi. oyun oynama için bire bir.nedenler bu

@ak_onair.....

umarım sana yazdığım yazıyı okumuşsundur.Çünkü burda şikayet ettiğin şeyi bi mana da da sen yapıosun..dikkat edersen sende buna ii olur bence..

yazı tam burda.okursan sevinirim...

http://forum.donanimhaber.com/m_3706282/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICARUS -- 11 Ağustos 2005, 15:35:53 >

• quote:

Orijinalinden alıntı: ICARUS

Ben KHc nin heyecanını anlıorum çünkü bende öleydim.Dostum laptopun çok güsel hayırlı olsun.Ama arkadaşların sorunlarına da yönelsek fena olmicak...

@ak_onair.....

umarım sana yazdığım yazıyı okumuşsundur.Çünkü burda şikayet ettiğin şeyi bi mana da da sen yapıosun..dikkat edersen sende buna ii olur bence..

Yazmış olduğun yazıyı görmemiştim. Şİmdi gördüm, iyi oldu. Marka konusunda seninle hem fikirim. Tabiiki iyi markaları tercih etmek her zaman için mantıklı. Ancak Sonoma'lı ve DDR2 Ram'li laptop'lar gerçekten hız olarak diğerlerine göre bence fark atıyor. PC dergilerinde fazla bir fark yok diyebilir. Benim 3-4 çeşit laptop'ı değişik zamanlarda deneme fırsatım oldu ve Sonoma'lı ve DDR2 ramlı model hepsinde hissedilir derecede hızlıydı. Ben devamlı aynı şeyleri insanlara söyleyebilirim. Çünkü insanların son teknolojiyi almasını istiyorum. Çünkü bence bilgisayar firmaları eski teknoloji ürünlerini kampanya adı alında isimlerini kullanarak satmaya çalışıyorlar. Bunlar benim fikirlerim katılmayabilirsin

• quote:

Orijinalinden alıntı: ak_onair

quote:

Orijinalinden alıntı: ICARUS

Ben KHc nin heyecanını anlıorum çünkü bende öleydim.Dostum laptopun çok güsel hayırlı olsun.Ama arkadaşların sorunlarına da yönelsek fena olmicak...

@ak_onair.....

Yazmış olduğun yazıyı görmemiştim. Şİmdi gördüm, iyi oldu. Marka konusunda seninle hem fikirim. Tabiiki iyi markaları tercih etmek her zaman için mantıklı. Ancak Sonoma'lı ve DDR2 Ram'li laptop'lar gerçekten hız olarak diğerlerine göre bence fark atıyor. PC dergilerinde fazla bir fark yok diyebilir. Benim 3-4 çeşit laptop'ı değişik zamanlarda deneme fırsatım oldu ve Sonoma'lı ve DDR2 ramlı model hepsinde hissedilir derecede hızlıydı. Ben devamlı aynı şeyleri insanlara söyleyebilirim. Çünkü insanların son teknolojiyi almasını istiyorum. Çünkü bence bilgisayar firmaları eski teknoloji ürünlerini kampanya adı alında isimlerini kullanarak satmaya çalışıyorlar. Bunlar benim fikirlerim katılmayabilirsin

tabi dostum.katılmıyorum zaten.o yüzden sonomalı bişe almadım.benim sölediğim sadece yazılarında dier laptoplar alınmazmış gibi görünüyo.yani öle bi anlam vermek istiomuşsun gibi duruyo.ancak dier dothan makineler de son derece alınablir durumdalar.zaten elektronik aletlerde böyle olmazmı genelde.Yanisi çıkar eskisinin fiyatı düşer ve o ürünler rağbet görürür.sonoma da devrim sayılabilecek bir yenilik getirmediği için dier aletler de tercih edilecblicek ve asla alınmicak ürünler deiller.ben buna dikkat çekmek istedim.insanlara yardım etmek istemeni sonuna kadar destekliyorum zaten.
    ilgin için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICARUS -- 11 Ağustos 2005, 16:08:58 >

• _____________________________
    Don't speak just write

_ |¯`) /\ |¯`) \_/ (¯ |_¯ | |¯¯ _
    ¯|__) /---\ |__) _/ ._) |__ |__ |¯ ¯
  • ne oldu hocam
    neye gülüyorsun..
    insanlar ne de güzel anlaşmış
    sorunlarını kızmadan küfürleşmeden halletmişler..
    zoruna giden ne??

• Evet Arkadaslar yaklasik 1 Aydir Dizüstü Notebook Bölümünde geziyorum ve Sonuc sifir oldu !!!
    Niye Derseniz Burada yazilanlarin 99% Hangi Notebook,u Alayim veya Önerileriniz gibi yeter Kardes Ayni sorudan 40 Defa Sorulmus,
    Biraz okuma ve Forum,da Arama Aliskanligini Ögrenirsek Burada Gereksiz Mesajlar Birikmez Hergün ayni Yazilari okumak veya Bakmak Zorunda Kalmayiz diyorum.
    Hic Kimse yanlis anlamasin ama gidip okuyun Kardesim Sorulan Sorularin Hangisi yardima Muhtac gercekten Belkide 1% Oraninda Gercekten yardima ihtiyac Duyulan birisi cikiyor Belkide ona yeterince yardim edilmiyor,Daha Cok Hangi Notebook,u Alayim önerilriniz gibi Vallaha Biktim Kardesim öncelikle Buranin Degismesi icin Yöneticilere Bir Öneri getirecem tabii yapmak isterlerse Simdilik bir Tavsiye olarak Asagida !!!

Dizüstü Notebook Bölümü 3 veya 4 Bölümden Olusmalidir,

1.Bölüm : Her türlü Notebook Programlari Sunanlarin yazacagi Bölüm olmali
    2.Bölüm : Her türlü Notebook Programlari Arayanlarin yazacagi Bölüm olmali
    3.Bölüm : Her türlü Notebook,la ilgili Sorularin ve Tavsiyelerin Bölümü olmali
    4.Bölüm : Notebook,larla ilgili Haber,ler Gelismeler Anlaminda yazilan Bölüm olabilir

Tabii bu yukarida belirttigim sirf Burasi icin degil ayni zamanda Pocket PC (Avuc ici Bilgisayar) gibi Bölümlerde,de olmali Düsüncesindeyim.
    Herkesin gördügü gibi Forum,da Durum ortada !!!

Arkadaslar Bunlar benim Tavsiyelerim ve Görüslerim,dir , Gerisi Yönetici Arkadaslara Kalmistir.

Kolay Gelsin...

• Emir Kaya Bu bölüm önceden Mobil Cihazlar bölümünde idi zaten. Sonradan gelen istek ve ilgi üzerine ayrı bir bölüm oldu ve hatta 3 tane de alt foruma ayrıldı. Şu an çok yeni olduğu için hemen yeniden alt forumlara ayrılması zor olabilir. Ama ilerde ilgi arttıkça neden olmasın. Önerin için teşekkürler.

Bir de bu tür şikayet istek ve önerilerinizihttp://forum.donanimhaber.com/m_2679120/tm.htm topiğine yaparsanız daha kolay görülebilir.

Benim notebookum senin notebookunu döver tarzında mesajlar umarım burada olmaz. Bunu engellemek amacıyla da bu konu, üst konu olarak dursun. Böyle düşünenleri görmek güzel.

Keşşaf Cin Ruhu

• ben uzun zamandır diyorum benim laptop almayın sarjı az diye dinleyen yok(tabi alanda yok)
  • sana katılmamak elde değil ama bazende özelliklerini vermek alacak olan için iyi olur bence şunuda göz ardı etmeyelim bazıları abartıyo ve masadaki notebook resimlerini yok scannerini falan koyuyo geçen bir msj okurken adam virus programı sormuş oda pc sini övüyo inşallah pc sine nazar deymez:-)
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ----==[ 0-RH (+) / Karamürsel - KOCAELİ ]==----
    ----==[Eski Nick: Aytunzaa]==----
  • arkadaslar bu isler birazda is konusu senin isini hangi makina göruyorsa o iyidir bana bisiklet lazim sen motora biniyorsan benim bisikletimi elestirme sadece bildigin bilgileri ver adama laptop lazim bilgin varsa ver
    yoksa adamin hevesini kacirma herkese sevgiler kimse alinmasin hepimiz kardesiz
  • mp3 player bölümünde bir konu acmış arkadaşın biri
    http://forum.donanimhaber.com/m_3885066/tm.htm
    burdaki yapı benim cok hoşuma gitti ve mp3 player alırken
    bana cok yardımcı oldu buna benzer bir yapı oluşturulursa bence
    yeni alacak arkadaşlar için cok güzel olur derim teşekkürler

ayrıca konuyu açan arkadaşa hak veriyorum övmekten cok
    neden aldıkları ve artıları eksileri hakkında bilgi verseler daha ii
    olur kanaatindeyim

Lütfen Aldığınız Laptop'ları Övüp Durmayın!

ya kusura bakmasın kimse ama bu başlığı "Lütfen Aldığınız Lap Topları övmeyiniz" şeklinde değiştirseniz nasıl olur? çünkü ilk gördüğümde bu ne dedim ya :O

çok itici görünüyo arkadaşlar mümkünse (ki mümkün) bunu daha güzel yumuşak bi dile çevirelim.

Tşkler

Saygılar
  • övülecek tabii, eşek yüküyle para veridkten sonra, istediklerinin karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz övülür. herkesin doğal hakkıdır. nasıl olur da ne aliim diye soru sorabiliyorsanız, övmek de aynı şey, pre ve post dönemlerdir bunlar. yani doğum öncesi ve onrası gibdir.
  • bizim bi ragıp abi var her onlara gidişimde laptopu anlatır bu yüzden 3 aydır onlara gitimoz artıkk

Oyuncunun lehine tek kuruş bile harcamayan bu şirketin oyununu gelin sizde bırakın !!!
    K2Network u daha fazla zengileştirip , popüler hale getirmeyin

KnightOnline ı Bırakanlar Kulubü ve bırakmaya niyeti olanlar...TIKLA
  • ya arkadaşlar konu çok güzel ama benim bi derdim var datron 1.7 512 mb bi notebook vardı bende kardeşim el koydu öğretmen kampanyasından toshiba l serisi 1.6 256mb aldım ama müthiş hız farkı var ya datron açık ara takıyor acaba ram takviyesi yapsam yararı olurmu görüş bildiren arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAVER2614 -- 12 Eylül 2005, 21:19:46 >

Orjinalden alıntı: MAVER2614

ya arkadaşlar konu çok güzel ama benim bi derdim var datron 1.7 512 mb bi notebook vardı bende kardeşim el koydu öğretmen kampanyasından toshiba l serisi 1.6 256mb aldım ama müthiş hız farkı var ya datron açık ara takıyor acaba ram takviyesi yapsam yararı olurmu görüş bildiren arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum....

Datron'un hız konusunda senin laptop'ından hızlı olması normal. Datron'ların çoğunun işlemcisi Sonoma platformlu olduğu için FSB hızı 533Mhz. Seninki Dothan platformlu ve FSB hızı 400Mhz. Ram takviyesi yapman çok mantıklı olacaktır. 256 yerine 512 takviyesi yap daha iyi olur.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.