Şimdi Ara

R522 İle İlgili Sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar samsung r522 js01 laptopum var.2 sorum olucak.

1.nedense wireless kartım hiç bir ağı görmüyor.üst kattaki komşumuzun ağına(kaçak Gülümse ) girmeye çalıştığımda sınır lı erişimle bağlantı sağlıyordu bende sürücüden dir diyerek aygıt yöneticisinden sürücüyü kaldırdım sonrasında tekrar otomatik olarka internetten yükledi o gün bugündür hiç bir ağ görmüyor wireles(işletim sistemim win 7 vede wireless açık konumda)

2.dün ilk defa bir oyunla test etme imkanı edindim.cof:modernwarfare 2 yi oynarken laptop un sol tarafında aşırı bir ısınma var gerçekten aşırı bir ısınma dizimin üstünde bile tutamadım laptopu.fakat oyunda kasma donma takılma gibi bir durum olmadı.bu normal bir ısınmamı yanma gibi bir durum söz konuus olabilirmi ?

• 1. samsungun sitesinde farklı 3 tane wireless kartın sürücüsü var. onları inrdirip hangisi uygunsa denemelisin. ben hangisi uygun olup olmadığını anlayamadım hepsini de kurdu. sorunsuz çalıştı :)

2. ısınma bende de oluyor ancak masada oynamayı tercih ediyorum. sıcaklık oyndayken 76 falan oluyor. fazla mı bilmiyorum ancak bikaç saniyede 50lere çekiyo. tavsyiyem masada oynamayı tercih etmelisin.
  • bu driverlar hangisi acaba :S ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakin

arkadaşlar samsung r522 js01 laptopum var.2 sorum olucak.

1.nedense wireless kartım hiç bir ağı görmüyor.üst kattaki komşumuzun ağına(kaçak Gülümse ) girmeye çalıştığımda sınır lı erişimle bağlantı sağlıyordu bende sürücüden dir diyerek aygıt yöneticisinden sürücüyü kaldırdım sonrasında tekrar otomatik olarka internetten yükledi o gün bugündür hiç bir ağ görmüyor wireles(işletim sistemim win 7 vede wireless açık konumda)

2.dün ilk defa bir oyunla test etme imkanı edindim.cof:modernwarfare 2 yi oynarken laptop un sol tarafında aşırı bir ısınma var gerçekten aşırı bir ısınma dizimin üstünde bile tutamadım laptopu.fakat oyunda kasma donma takılma gibi bir durum olmadı.bu normal bir ısınmamı yanma gibi bir durum söz konuus olabilirmi ?

1.) js01 de hangi wireless kartın olduğunu bilmiyorum ama everestten wireless kartının markasına bakıp samsungun sitesinden indirdikten sonra sürücüyü güncelleştirip dene

2.) Isınmanın ne kadar olduğunu öğrenmek için yine everestten, bilgisayar > algılayıcı bölümüne bak. benim laptopta cod:modern warfare 2 de ortalama olarak gpu 75 derece, işlemci 70 derece, anakart 65 derece gibi değerler çıkıyo. Bu değerler, ekran kartının gücüyle doğru orantılı olarak tamamen normal endişe edecek bi durum yok. Ayrıca 6 aydır bu cihazı kullanıyorum ve oynamadığım oyun kalmadı ısınma ile ilgili herhangi bir sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 16 Ocak 2010; 3:00:38 >

• hocam var olmaz olurmu kablosuz ağlara nasıl bağlancak ozman laptop :S ?
  • kablosuz Ağ Bağdaştırıcısı Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter

everest öyle deyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakin

hocam var olmaz olurmu kablosuz ağlara nasıl bağlancak ozman laptop :S ?

wireless kartının olduğunu bende biliyorum. markasının ne olduğunu bilmiorum,orada onu söyledim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LM 3886 ile ilgili sorularım var
    12 yıl önce açıldı
    Laptop garantisi ile ilgili .
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Windows 7(32bit) Wireless LAN,ATHEROS (ver.8.0.0.177)

bunu indireceksin
  • o sürücüyü yükledim fakat hala zoom modemim ile(ethernet) bağlandığım ağ gözüküyor çıldırmak üzereyim yahu

R522 İle İlgili Sorularım
  • güncel
  • günnnnnceeelll
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.