Şimdi Ara

Araştırma: Apple'ın yüzü iWork '09'un satışlarıyla da güldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Daha çok elektronik ürünlerinden bahsettiğimiz Apple'ın bir yazılım firması olduğunu unutmamak lazım. iLife, iWork, Final Cut Pro, Aperture Apple'ın ürün gamındaki yazılım çözümlerinden birkaçı.


    Amerikan merkezli araştırma şirketlerinden NPD, Apple'ın daha çok son kullanıcıya hitap eden iLife ve iWork yazılımlarının 2009 performansını mercek altına aldığı verileri yayınladı. NPD'nin elde ettiği verilere göre Mac OS'de Microsoft Office yazılımları bulunmasına rağmen, Apple'ın ofis çözümü iWork '09'un Ocak-Kasım ayları arasındaki 11 aylık sürecindeki satışları iWork '08'inkine göre %50'e yakın artış göstererek, büyük bir başarı elde etti. Ancak Apple'ın yeni Mac'lerin yanında da verdiği iLife '09 ise, iLife '08'i geçemeyerek aynı satış oranlarında kaldı.


    iLife '09 ve iWork '09'un tek kullanıcı paketi 79 dolardan satılırken 5 kullanıcıya izin veren Aile paketiyse 99 dolardan satılıyor. Bunun yanısıra içersinde Snow Leopard, iLife '09 ve iWork '09'u bir arada bulunduran Mac Box Set'in tek kullanıcı paketi 169 dolarken, 5 kullanıcılı Aile paketiyse 229 dolar.








  • yazılımların fiyatları microsoftun yazımlarına kıyasla çok daha makul geldi bana.. donanımı bu kadar pahalı satan bir firma neden yazılım tarafında böyle insaflı gibi görünüyor acaba??
  • Macbook pro'ma kavuştuğumda office 2008 mi alsam yoksa iwork09 mu ben de buna karar veremedim,kullananlar varsa uyumluluk sorunu vs. var mı?Eğer yoksa iwork alabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matkapmatkap

    Macbook pro'ma kavuştuğumda office 2008 mi alsam yoksa iwork09 mu ben de buna karar veremedim,kullananlar varsa uyumluluk sorunu vs. var mı?Eğer yoksa iwork alabilirim.


    sinide almayıun % bedava olan Open office'i kurun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vipracing


    quote:

    Orijinalden alıntı: matkapmatkap

    Macbook pro'ma kavuştuğumda office 2008 mi alsam yoksa iwork09 mu ben de buna karar veremedim,kullananlar varsa uyumluluk sorunu vs. var mı?Eğer yoksa iwork alabilirim.


    sinide almayıun % bedava olan Open office'i kurun.


    O da olabilir aslında :)
  • Openoffice iyidir. Ancak kendi bilgisayarında çok fazla sunum yapacaksan iWork de yakışır. Openoffice sunumlarında sorunlar yaşıyorum ben. Ayrıca sunum dediğin gösterişli/etkili olmalı. Parası önemli değilse varsa iWork al. ( MacBook Pro aldığına göre parası önemli değil! :) )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertpaker

    Openoffice iyidir. Ancak kendi bilgisayarında çok fazla sunum yapacaksan iWork de yakışır. Openoffice sunumlarında sorunlar yaşıyorum ben. Ayrıca sunum dediğin gösterişli/etkili olmalı. Parası önemli değilse varsa iWork al. ( MacBook Pro aldığına göre parası önemli değil! :) )


    Aslında parası önemli,kolay kazanılmıyor.Ancak yeni mac alırken iwork'te 30$ indirim yapıyorlar,50$ a felan denk geliyor (ABD'de böyle).Cazip bir kampanya çünkü aynı lansmandaki ms office 150 $ :) Şimdilik bilemiyorum ne yaparım,zamana bıraktım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.