Şimdi Ara

Apple Tablet'in 10.1''lik dayanıklı cam ekranı Innolux tarafından üretilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Temsili görseldir.


    Digitimes, Apple'ın 26 Ocak'da lansmanının yapılması beklenen Multi-Touch destekli Tablet bilgisayarının panellerinin Foxconn Group bünyesindeki panel üreticisi Innolux tarafından tedarik edileceğini iddia etti.


    Tayvanlı yayın organına göre Apple, tablet cihazından kullanılmak üzere 10.1"'lik panelleri Innolux'dan alırken, Cupertino'lu firmanın en büyük panel tedarikçisi Wintek'da kalan siparişlerin tedarik edilmesinden sorumlu olacak. Öncelikli işi yüksek teknoloji ürünü optik cam imalatı olan Foxconn Group bünyesindeki G-Tech Optoelectronics'de tabletin paneline güçlendirme işlemi uygulayarak, cihazın ekranını darbelere karşı daha dayanıklı hale gelmesini sağlayacak.


    Ekim ayında Foxconn Group tarafından üretileceği iddia edilen Apple'ın şehir efsanesine dönen tablet cihazının Ocak ayında tanıtılıp, Mart-Nisan ayında raflardaki yerini alacağı iddia ediliyor.


    Not: Kimi kaynaklar Apple Tablet'in 7 inçlik ekrana sahip olacağını söylerken, kimi kaynaklarında 7 ve 10.1" lik olmak üzere iki farklı tablet cihazının satışa sunulacağını iddia ettiğini belirtelim.









  • Apple yapıyorsa gerisini düşünme
  • Eğer bu aygıt 1000dolar olur ve benim USAda olduğum zaman içinde çıkarsa süper olur..bir de sim kart girişi olursa her yerden 3g bağlantı kurulur..arkadaşlar çok net bişey söyleyim ki bu icat yüzyılın icadı olur....
  • Harika
  • bir an önce çıksa da bi fiyat belli olsa :)
  • Apple ye yakişir hocam
  • 7 inç yapcaklarsa hiç yapmasınlar, iphone dan pek bi farkı olmayacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardarulez -- 3 Ocak 2010; 22:42:35 >
  • o resim gerçek apple tabletin mi? lansman nedir tam bilmiyorum da. bir de mayısda amerikadayım sizce mayısa kadar çıkar mı? 5000 dolar olsa gene alcam inş
  • Cok buyuk ihtimalle sadece konsept tasarim ( hani dusuk bir ihtimal de olsa gercek urunun tasarimlarinin sizdirilmis olma ihtimali var ) .
  • Shady'de resmin gerçek olduğunu söylememiş ki zaten, dikkat ederseniz resmin altında "Temsili görseldir" yazıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shapekaan

    Eğer bu aygıt 1000dolar olur ve benim USAda olduğum zaman içinde çıkarsa süper olur..bir de sim kart girişi olursa her yerden 3g bağlantı kurulur..arkadaşlar çok net bişey söyleyim ki bu icat yüzyılın icadı olur....


    eğer böyle bişey olursa tasarımı muhteşem 3g bağlantısı da olursa fena bi cihaz olur yazın amerikadayken çıkarsa kesin alırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 3 Ocak 2010; 23:58:38 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sylargray

    Shady'de resmin gerçek olduğunu söylememiş ki zaten, dikkat ederseniz resmin altında "Temsili görseldir" yazıyor

    k bakmayın fark etmemişim sağolun
  • Eğer program desteği olursa Windows'a çıkmış iTablet'e çıkmamış kalburüstü program kalmaz devam eden süre içinde. Bu durumda dizüstü'ler, netbook'lar, tablet PC'ler, az da olsa ppc'ler, Mp3 playerlar, oyun konsolları, masaüstü PC.. pazarları etkilenecek. Program desteği olduğu(App Store gibi) ve onu besleyebilecek donanıma sahip olduğu takdirde(ki kırılma noktası bu ikili bence) tüm sektörleri altüst edecek bir devrim cihazı geliyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 4 Ocak 2010; 0:46:19 >
  • Dayanıklık ekran üzerinde çalışması benim beklentilerimin bir karşılığı mı acaba?Aslında cihaz çıkana kadar söylemeyecektim beklentilerimi ama söyleyeyim yabancı yok
    1.Gazeteler artık bu makineye özel sürümler üretecek ve gazete satın almak yerine bu aletten okuyacağız gazeteleri.
    2.E-book'lar gittikçe yaygınlaşacak.
    3.Ve olmayacağını düşündüğüm maddeydi (bu haberi okuyana kadar) ultra dayanıklı ekran sayesinde artık yanımızda not defteri taşımamız gerekmeyebilir.Cihaz büyük ihtimalle capasitive ekranlı olacaktır ve ona özel + uçlu kalem üretilecektir,ekran çizilmelere karşı dayanıklı olur ve direk el yazısı kaydetme özelliğine (el yazısını bilgisayar yazısına çevirme değil) sahip olursa süper olacaktır.
    4.Mac os x in bir lite türeviyle çalışacağını düşünüyorum,tabletpc ler win7 starter ile çalışıyor ve windows7 yi çok beğenmeme rağmen starter sürümü gerçekten çok kötü ve yapabilecekleriniz çok sınırlı.Bazı yerlerde iPhone os türevi diyorlar ama iPhone'un osu da mac os x tabanlı zaten :)
    Umarım bu yazdıklarım olur,eğer olursa gerek eğitim-öğretimde,gerekse de iş dünyasında aranan bir alet olacaktır.Kitap,defter,netbook gibi cihazlarin birleşimi olursa çok iyi olur diyebilirim kısacası




  • quote:

    Orijinalden alıntı: .WondercrafteR.

    Harika

    hani gereksiz diyodun lan gavur oğlan
  • bomba gibi bişey geliyo çok merak ediyorum
  • Aslında Microsoft umpc atağına birazda yetersiz donanım ile erkenden tam hazırlığını bitirmeden girmeseydi şimdi sektördeki dinamikler farklı olabilirdi gibime geliyor .
    Ama helal olsun Apple'a yine 'açığı' buldu gibi.Gerek kendi eko sistemi gereksede marka olarak bu segmenti ele geçirmeye/standartları belirlemeye en yakın firma.
  • Benim merak ettiğim bağlantı.
    802.11n Wi-fi standartı içerir büyük ihtimal.
    Simkartlı bağlantılarda şu andaki 3.5g diye tabir edilen standartı mı kullanacak acaba?
    Artık bu cihazla mobileme kullanmak farz olur.
    Halen itunes store olmayan memlekette ne kadar tutulacağını görmek enteresan olucak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.