Şimdi Ara

Eurodance & Techno 90s

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
3.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlığı varmıydı birlmiyorum ama yoksa büyük eksiklik burda en favori parçalarımızı paylaşabilirz

benim için en unutulmaz olan parçalar la açayım olayı

Real McCoy • Run Away

2 Brothers On The 4th Floor - Never Alone

snap - Rhythm is a dancer

Masterboy - Land of Dreaming

Ice MC - Think About the way

"it's a rainy day" de vardı ama erol köse yaptığı o irenç cover ile bu şarkıyı artık kötü hatırlatıyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 12 Mayıs 2014; 20:10:27 >

Tam bir fenomen.. Böyle türlerle ilgilenmeyenler bile bilirdi.. Hatta herkes biliyordu.. Bilmeyeni dövüyorlardı..

Haddaway - What is Love?

Allah' ım sana geliyorum.. Bu nasıl bir şarkıdır?

Mr.President - Coco Jambo

Bu şarkıyı abimin berbat sesiyle söylediği günleri hatırlıyorum.. Bu da tam bir fenomendi..

Sash - Ecuador

O zamanlar her türlü jeneriğe her türlü arka plana bu şarkı koyuluyordu.. Koymayan adam yerine konmuyordu..

Bu arada Run Away' in güzel bir cover ı vardı ama bulursam koyarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 19 Ocak 2010; 18:19:06 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luke_skywalker -- 5 Ocak 2010; 14:17:08 >

Cascada cover lamıştı diye hatırlıyorum ama yanılıyorum sanırım^^

Culture Beat - Mr. Vain

Benim en sevdiklerimdendir.. Top5 ime her türlü girer..

Scatman John - Scatman

Mark Oh cover ı da iyidir ama orjinali bir başka manyak

Darude - Feel The Beat

Şarkının adına uyup ritmi hissetmek gerek

Bu konu nasıl tutmuyor anlamıyorum.. Burada takılanların çoğu bu döneme yetişmiş ve bu şarkılarla büyümüş olmalı.. Arabeskçi miydiniz la alayınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 20 Ocak 2010; 2:57:45 >

DJ Quicksilver - Bellisima

Klibin verdiği mesaj da güzel.. En enteline en asisine dinlet bu parçayı içindeki sevgi kelebekleri kıpırdar..

Dj Quicksilver - Free

Let ur mind be free!

DJ Quicksilver - Ameno

Klasik klasik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 20 Ocak 2010; 3:20:50 >
    Daha Fazla Göster
  • up.. kırarım kafanızı bak!! bunların hepsi dinlenilcek..

Masterboy Feel The Heat Of The Night

Masterboy - mister feeling ( burdaki acid sound ve klavye kaç şarkıda böyle güzel birleşirki )

Masterboy - I Got To Give It Up

Masterboy - Generation Of Love

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 2 Nisan 2011; 23:48:03 >

Dr Alban & Haddaway - I love the 90´s

Love Message (Full) - E-Rotic & Fun Factory & Masterboy & Mr. President & Scooter & World Apart

not : dr. alban gibi bir ses de gelmedi halen Sean Paul resmen taklidini yaptı bu herifn yahu

Martillo Vago - Por Que No

Martillo Vago - Por Qué No (Plazmatek Club Mix) [ Şarkının en iyi remixi.. Hatta orjinali kadar müthiş.. Belki de orjinalinden daha iyi.. ]

Martillo Vago, Sash grubunun bir üyesidir

buraya nasıl video konulur pek bilmiyorum yoksa birkac şarkılarını paylaşırdım...

Orijinalden alıntı: **SaKuRa**

Cappella'yı da unutmamak gerek

buraya nasıl video konulur pek bilmiyorum yoksa birkac şarkılarını paylaşırdım...

vay be eurodance konusu için üye olmuş bir insan..

utube linkini kopyala, mesaj editörüne yapıştır, seç şimdi o linki, üstteki butonlardan DH tüp e tıkla.. Tamamdır..

Ben koyardım senin yerine de grubu bilmiyorum

ama "U got 2 let the music" parçasını duymuşsunuzdur illa remix ve cover manyağı yapılmış bir parçadır parçada aslında alphaville in "sounds like a melody" sinden sample almıştır

buda bonus olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 2 Nisan 2011; 23:49:57 >

sash! feat. la trec - stay

robert miles feat. maria nayler - one & one

[

vay be eurodance konusu için üye olmuş bir insan..

utube linkini kopyala, mesaj editörüne yapıştır, seç şimdi o linki, üstteki butonlardan DH tüp e tıkla.. Tamamdır..

Ben koyardım senin yerine de grubu bilmiyorum

çok mu belli oldu,tamam itiraf ediyorum evet sırf bu konu içn üye oldum (:

yardımınız için tesekkürler..

Orijinalden alıntı: evohan

Cappella" az bilinir one hit wonder grubu denebilir onlar için esasen techno tabanlıdır ama çoğu parçası

ama "U got 2 let the music" parçasını duymuşsunuzdur illa remix ve cover manyağı yapılmış bir parçadır parçada aslında alphaville in "sounds like a melody" sinden sample almıştır

''U got 2 let the music'' le tanıdım onları.söylediğiniz gibi o şarkı üzerine bircok remixleri var.sample oldugunu bilmiyordum,öğrendiğim iyi oldu sağolun..Cappella'nın meşhur şarkılarını koymuşsunuz bana bişey kalmadı (: bende Anticapella'yı tanıtayım o zaman :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **SaKuRa** -- 23 Mart 2010; 19:22:08 >

Bass Bumpers...(bugünlerde en cok dinledğim şarkısı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **SaKuRa** -- 23 Mart 2010; 19:35:49 >

Mister Feeling
    Children Of The Night
    Show Me Colours
    Just For You
    La Ola Hand In Hand
    Dancing Forever

bu bayan ayrıca Milli Vanilli ninde gerçek sesidir, hani "biz söylüyoz parçaları" diye milleti kandıran grup vardı ya onların işte ayrıca MJ nin yanındada back vokal yapmışlığı vardı yanılmıyorsam , yer aldığı tüm eurodance çalışmaları takip edein derim

mesela şu parça tam bir euro classic

Orijinalden alıntı: evohan

şu Linda Rocco Masterboy un en sağlam vokalistiydi bence, keşke daha fazla parçada yer alsaymış ...

Mister Feeling
    Children Of The Night
    Show Me Colours
    Just For You
    La Ola Hand In Hand
    Dancing Forever

bu bayan ayrıca Milli Vanilli ninde gerçek sesidir, hani "biz söylüyoz parçaları" diye milleti kandıran grup vardı ya onların işte ayrıca MJ nin yanındada back vokal yapmışlığı vardı yanılmıyorsam , yer aldığı tüm eurodance çalışmaları takip edein derim

mesela şu parça tam bir euro classic

maşallah bu konuda hakkında da bilmediğiniz yokmuş (: kesinlikle linda rocco nun sesi diğer vokalist bayana göre daha hoş..milli vanilli yi de bilmiyordum ne yalan söyleyeyim ama az önce arastırdım meğer , girl you know it's true adlı şarkıyı söyleyen abilermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **SaKuRa** -- 23 Mart 2010; 21:52:43 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.