Arkadaşlar telefonu alalı bayağı oldu aldığımdan beri iki adet sorunla karşı karşıyayım.
1- Telefon saati devamlı olarak geri kalıyor. 2- Kontörüme bakmaya çalıştığımda veya ödemeli çağrı yapmak istediğim de herzaman olmasa da zaman zaman "istek tamamlanamadı" uyarısı ile karşı karşıya kalıyorum.
Bu sorunların bir çözümü varmıdır ?
telefon saati geri kalması sorunu benim de dikkatimi çekmişti. 2 gün içinde 10dk nın üzerinde geri kalıyordu.. v21 yüklüydü, hard format denedim ancak çözüm olmadı, daha sonra v31 e geçtim yine olmadı.. alışmaya başlamıştım ki telefon hafızasının dolmasından ve bazı şeyleri baştan almak istememden doalyı bir hard fotmat daha atayım dedim 12 gün oldu saat hala bilgisayarımla ve televizyonumla aynı gidiyor
Şansıma güvenerek format atmak ta istemiyorum açıkçası kesin bir çözüm yolu vardır diye umuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Nunéth
Şansıma güvenerek format atmak ta istemiyorum açıkçası kesin bir çözüm yolu vardır diye umuyorum.
bu tarz sorunların en büyük çözüm şansı hard formattır. onu atmadan zaten hiç bişi yapmaya başlayamazsın
Bu ne ya böyle hata mı olur arkadaş ilk çıkan kalas telefonlarda böyle hata yoktu.
Acil nokia nın bunu çözmesi gerekiyor ayıp.
quote:
Orijinalden alıntı: monodoks
Bu ne ya böyle hata mı olur arkadaş ilk çıkan kalas telefonlarda böyle hata yoktu.
Acil nokia nın bunu çözmesi gerekiyor ayıp.
güncellemeyle düzelmedi mi arkadaş?
Yazmış olduğum 2. sorun durup dururken düzeldi fakat saat sorunu hala var yarın hardformat atıcam umarım düzelir.
5800 da mesaj yazarken smiley nasıl ekleyebiliriz?
eğer smiley ile bazı nokia modellerindeki msn tarzı smiley'leri kastediyorsan, bu modelde öyle bir uygulama yok. ama program yükleyerek mümkün hale gelir mi gelmez mi onu bilmiyorum. 5800 ana başlığında bir sor istersen.
olmaması inanıl gibi değil..nokia gibi bir markanın telefonlarında bu özelliği barındırmaması büyük kayıp...inşallah yardımcı programları vardır????
şu konuda paylaşın sorunu, arkadaşlar fikir verecektir