Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (1339. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.522.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13371338133913401341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: courrier

selamlar herkese
    dün bir arkadaşıma aldım vatandan siyah v.40 çıktı

Arkadaşının telefonu hayırlı olsun. Yavaş yavaş piyasadaki telefonlar v40 yüklü olarak satılmaya başlandı demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrakON

arkadaşlar yorumların neredeyse yarısını okudum. yarın ankara antaresten 500TL'ye alıyorum.ben çok beğeniyorum bu telefonu. son dakika önerileriniz varsa alayım dedim...birde sizce alır almaz yapmam/ yüklemem gereken bişey var mıdır?

alınca uygulamalarda uygulama güncelle var onu yap sonradahttp://www.kralmp4.com/nokia-5800-5530-n97-5230-icin-full-oyunlar-t-27190.html burdan oyun ve uygulama indirebilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirci_115

quote:

Orijinalden alıntı: alp er tunga

arkadaslar bende sizin incelemeleriniz sonunda bu telefonu aldım herkese cok tesekkur ederim fakat sormak istedgm bir kac knu war windows live messenger programi yuklu msnimi aciyorum birisine konusma penceresi aciorum direk kapaniyor opera yukledim ondada yapti kendi tarayicisinda da Birde su anda kullandigim yazilim v31 v40 yuklersem gozle gorulur bir degisim olur mu? Telefonun gps wifi ve multimedya özelliklerini kullanan biriyim suanda da wifi ile cepten baglaniyorum arastirma yapamadim k.bkmayin

v31 le v40 arasında inanılmaz derecede gözle görülür fark var benim tel v31 ark.ın v40 çok farklı. v40 yapmanı tavsiye ederim.

tskkurler demirci cevabin icin peki o yeni versiyonlu telefonda bu tarz uygulamalarin kapanmasi gbi bir durum oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrakON

arkadaşlar yorumların neredeyse yarısını okudum. yarın ankara antaresten 500TL'ye alıyorum.ben çok beğeniyorum bu telefonu. son dakika önerileriniz varsa alayım dedim...birde sizce alır almaz yapmam/ yüklemem gereken bişey var mıdır?

her sayfada var bu alır almaz ne yapılsın diye nasıl okudun bilmiyorum
  • dmk siyahlarda v40 yüklü benmki mavi ondan v31 neyse v40 yaparz artık

bu arada bataryanın zor çıkması herkezde aynımı yani batarya zor takılıp çıkıyor yani çok iyi oturuyor glba
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgabc

Arkadaşlar, bazı forumlarda core playerın 5800 için programı çıkmış, cihaza yükleyip deneyeniniz var mı? Yüklemekten tırsıyorum çünkü resetleme vs başlarsa canımı çok sıkar...

Ben yükledim ve hemen sildim arkadaşım.telefonu kasıyor.Reset attırıyor telefona.Yüklemene değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35.5KsK35.5

quote:

Orijinalden alıntı: courrier

selamlar herkese
    dün bir arkadaşıma aldım vatandan siyah v.40 çıktı

Arkadaşının telefonu hayırlı olsun. Yavaş yavaş piyasadaki telefonlar v40 yüklü olarak satılmaya başlandı demek

galiba öyle ben 1ay oldu alalı v31 di v40 kendim yüksellttim cihazın kendi üzerindeki yazılım güncelle kısmından gayet iyi n95 ten sonra kullandığım en iyi telefon diyabilirim.garmini aldığım gün kurdum süper...
  • Orijinalden alıntı: tolgabc

Orijinalden alıntı: gorgoaxion

Orijinalden alıntı: tolgabc

Orijinalden alıntı: gorgoaxion

arkadaşlar bu sabah 6 da aldım telefonu goldtan iki tane 299 tl ye:D:D 8gb hafıza kartyı ve navigasyonlu sadece 10 adet vardı ıspartada akşam 8 den beri kapının önünde bekliyordum yala nfalan diil 6 mart 6mağaza açılışı vardı goldun ve toplam 60 ürün satışa çıktı kendimi çok şanslı hissediyorum şahsen

Paralel ithalat cihaz aldığınızdan haberinizin olduğunu tahmin ediyorum.

paralel maralel bilmiyorum kvk nın bandrolü var saonuçta yani sen pahalıya alınca telefonun kamerası 8mp mi oluor;)

Yok bu durumda sizin mesajınızda bir sinirlenme sezdim ve sanki ben pahalıya almışım da, kızgın ya da pişmanmışım da size karşı suçlama yapıyorum sandınız herhalde ki yanılıyorsunuz.. Sıcak fırsatlar bölümünde Gold tan alınan cihazlar hakkında yorumları okudum ve burada paylaştım. Ayrıca ben fazla para da vermedim, kredi kartıma kampanya vardı 400 liraya (taksit olunca 25-30 lira vade farkı konmuş biçimde) paralel ithalat olmayan cihazdan aldım..

8 ya da 18mp ile alakası yok üslubunu bil de konuş

ben uslübümle konuştum burda tartışmaya gerek yok 400 lira 300 liraya göre pahalı ben paralel ithalat ürünüde almadım ayrıca (kvk dan 2 yıl garantili)
    ben sadece bu yorumu "Paralel ithalat cihaz aldığınızdan haberinizin olduğunu tahmin ediyorum."
    okuyunca beni salak yerine koyduğunu sandım varsa bişey affeyle ama son mesajında sadece yorum okudğunu belirtmişsin bence buna güvenerek çok kesin konuşmuşsun. nese çokta önemli değil ben ve kız arkadşım telefonun keyfini sürüyoruz sonuçta
  • avea derki ayda 8 tl 100 mb internet peki bu 100 mb içinde sadece veri almak mı hem almak hem göndermekmi
  • yukarıda bir arkadaş daha yazmış siyah aldım v40 çıktı diye benimki de siyah demek ki vatan'a en yeni siyah telefonlar gelmiş

quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

arkadaslar hangi oyunları tavsiye ediyosunuz .. ?
    hangi programları tavsiye ediyorsunuz
    hangi uygulamaları beyeniyosunuz.. ??
    birde yeni alan arkadaşlarda v40 yüklü gelmiş galiba bunlarda radyo ve rds de sorun varmı
    daha benim koda v40 çıkmadı nedense ..

radyosu çalışıyor fakat rds'te sorun olabilir, açık olmasına rağmen kanal ismini veya diğer bilgileri göremedim. gündüz öylesine denemiştim yakın zamanda adam akıllı tekrar denerim.

bir kaç fotoğraf:

_____NOKIA 5800 XM  --  ANA BAŞLIK

• Temanı paylaşır mısın?
  • nedense bu telefonun hastasıyım yaw
  • bataryanın zor çıkması herkezde aynımı yani batarya zor takılıp çıkıyor yani çok iyi oturuyor glba
  • Ben de bugun aldim telefonu batarya cok zor cikiyor.
  • temayı nokia'nın kendi sitesinden indirdim ücretsiz olanlardan adı: "The Black"
    http://store.ovi.com/content/24778?clickSource=browse&contentArea=personalize
    fakat kullanmayı bıraktım çünkü yatay konumda mesaj yazarken yazı rengi ve arka plan rengi beyaz oluyor ve ne yazdığınızı göremiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BuRAk-

temayı nokia'nın kendi sitesinden indirdim ücretsiz olanlardan adı: "The Black"
    http://store.ovi.com/content/24778?clickSource=browse&contentArea=personalize
    fakat kullanmayı bıraktım çünkü yatay konumda mesaj yazarken yazı rengi ve arka plan rengi beyaz oluyor ve ne yazdığınızı göremiyorsunuz.

evet ben de bu yüzden sildim temayı.bunun dışında şarj ve çekim bildiren barlar çok kötü hiç orjinal değil.düzeltip yayınlasalar ne güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1903bjk

dmk siyahlarda v40 yüklü benmki mavi ondan v31 neyse v40 yaparz artık

bu arada bataryanın zor çıkması herkezde aynımı yani batarya zor takılıp çıkıyor yani çok iyi oturuyor glba

gokhan benim 5800 siyah ve v31 partiye göre değişiyor bildiğim kadarıyla versiyonlar
  • quote:

quote:

gokhan benim 5800 siyah ve v31 partiye göre değişiyor bildiğim kadarıyla versiyonlar

Versiyonların renklerle uzaktan yakından bir ilgisi yoktur. Tamamen partiyle ilgilidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNumber

quote:

quote:

Versiyonların renklerle uzaktan yakından bir ilgisi yoktur. Tamamen partiyle ilgilidir.

teşekkürler kardeşim
  • ıyı geceler 5800 kullanıcıları :)
  • 
Sayfa: önceki 13371338133913401341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.