selamlar herkese dün bir arkadaşıma aldım vatandan siyah v.40 çıktı
Arkadaşının telefonu hayırlı olsun. Yavaş yavaş piyasadaki telefonlar v40 yüklü olarak satılmaya başlandı demek
quote:
Orijinalden alıntı: TrakON
arkadaşlar yorumların neredeyse yarısını okudum. yarın ankara antaresten 500TL'ye alıyorum.ben çok beğeniyorum bu telefonu. son dakika önerileriniz varsa alayım dedim...birde sizce alır almaz yapmam/ yüklemem gereken bişey var mıdır?
arkadaslar bende sizin incelemeleriniz sonunda bu telefonu aldım herkese cok tesekkur ederim fakat sormak istedgm bir kac knu war windows live messenger programi yuklu msnimi aciyorum birisine konusma penceresi aciorum direk kapaniyor opera yukledim ondada yapti kendi tarayicisinda da Birde su anda kullandigim yazilim v31 v40 yuklersem gozle gorulur bir degisim olur mu? Telefonun gps wifi ve multimedya özelliklerini kullanan biriyim suanda da wifi ile cepten baglaniyorum arastirma yapamadim k.bkmayin
v31 le v40 arasında inanılmaz derecede gözle görülür fark var benim tel v31 ark.ın v40 çok farklı. v40 yapmanı tavsiye ederim.
tskkurler demirci cevabin icin peki o yeni versiyonlu telefonda bu tarz uygulamalarin kapanmasi gbi bir durum oluyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: TrakON
arkadaşlar yorumların neredeyse yarısını okudum. yarın ankara antaresten 500TL'ye alıyorum.ben çok beğeniyorum bu telefonu. son dakika önerileriniz varsa alayım dedim...birde sizce alır almaz yapmam/ yüklemem gereken bişey var mıdır?
her sayfada var bu alır almaz ne yapılsın diye nasıl okudun bilmiyorum
dmk siyahlarda v40 yüklü benmki mavi ondan v31 neyse v40 yaparz artık
bu arada bataryanın zor çıkması herkezde aynımı yani batarya zor takılıp çıkıyor yani çok iyi oturuyor glba
quote:
Orijinalden alıntı: tolgabc
Arkadaşlar, bazı forumlarda core playerın 5800 için programı çıkmış, cihaza yükleyip deneyeniniz var mı? Yüklemekten tırsıyorum çünkü resetleme vs başlarsa canımı çok sıkar...
Ben yükledim ve hemen sildim arkadaşım.telefonu kasıyor.Reset attırıyor telefona.Yüklemene değmez.
quote:
Orijinalden alıntı: 35.5KsK35.5
quote:
Orijinalden alıntı: courrier
selamlar herkese dün bir arkadaşıma aldım vatandan siyah v.40 çıktı
Arkadaşının telefonu hayırlı olsun. Yavaş yavaş piyasadaki telefonlar v40 yüklü olarak satılmaya başlandı demek
galiba öyle ben 1ay oldu alalı v31 di v40 kendim yüksellttim cihazın kendi üzerindeki yazılım güncelle kısmından gayet iyi n95 ten sonra kullandığım en iyi telefon diyabilirim.garmini aldığım gün kurdum süper...
Orijinalden alıntı: gorgoaxion
Orijinalden alıntı: gorgoaxion
arkadaşlar bu sabah 6 da aldım telefonu goldtan iki tane 299 tl ye:D:D 8gb hafıza kartyı ve navigasyonlu sadece 10 adet vardı ıspartada akşam 8 den beri kapının önünde bekliyordum yala nfalan diil 6 mart 6mağaza açılışı vardı goldun ve toplam 60 ürün satışa çıktı kendimi çok şanslı hissediyorum şahsen
Paralel ithalat cihaz aldığınızdan haberinizin olduğunu tahmin ediyorum.
paralel maralel bilmiyorum kvk nın bandrolü var saonuçta yani sen pahalıya alınca telefonun kamerası 8mp mi oluor;)
Yok bu durumda sizin mesajınızda bir sinirlenme sezdim ve sanki ben pahalıya almışım da, kızgın ya da pişmanmışım da size karşı suçlama yapıyorum sandınız herhalde ki yanılıyorsunuz.. Sıcak fırsatlar bölümünde Gold tan alınan cihazlar hakkında yorumları okudum ve burada paylaştım. Ayrıca ben fazla para da vermedim, kredi kartıma kampanya vardı 400 liraya (taksit olunca 25-30 lira vade farkı konmuş biçimde) paralel ithalat olmayan cihazdan aldım..
8 ya da 18mp ile alakası yok üslubunu bil de konuş
ben uslübümle konuştum burda tartışmaya gerek yok 400 lira 300 liraya göre pahalı ben paralel ithalat ürünüde almadım ayrıca (kvk dan 2 yıl garantili) ben sadece bu yorumu "Paralel ithalat cihaz aldığınızdan haberinizin olduğunu tahmin ediyorum." okuyunca beni salak yerine koyduğunu sandım varsa bişey affeyle ama son mesajında sadece yorum okudğunu belirtmişsin bence buna güvenerek çok kesin konuşmuşsun. nese çokta önemli değil ben ve kız arkadşım telefonun keyfini sürüyoruz sonuçta
avea derki ayda 8 tl 100 mb internet peki bu 100 mb içinde sadece veri almak mı hem almak hem göndermekmi
yukarıda bir arkadaş daha yazmış siyah aldım v40 çıktı diye benimki de siyah demek ki vatan'a en yeni siyah telefonlar gelmiş
quote:
Orijinalden alıntı: serkan1216
arkadaslar hangi oyunları tavsiye ediyosunuz .. ? hangi programları tavsiye ediyorsunuz hangi uygulamaları beyeniyosunuz.. ?? birde yeni alan arkadaşlarda v40 yüklü gelmiş galiba bunlarda radyo ve rds de sorun varmı daha benim koda v40 çıkmadı nedense ..
radyosu çalışıyor fakat rds'te sorun olabilir, açık olmasına rağmen kanal ismini veya diğer bilgileri göremedim. gündüz öylesine denemiştim yakın zamanda adam akıllı tekrar denerim.
bir kaç fotoğraf:
Temanı paylaşır mısın?
nedense bu telefonun hastasıyım yaw
bataryanın zor çıkması herkezde aynımı yani batarya zor takılıp çıkıyor yani çok iyi oturuyor glba
Ben de bugun aldim telefonu batarya cok zor cikiyor.