Şimdi Ara

10. SARI IŞIĞI GÖRDÜM.. :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
285
Cevap
1
Favori
16.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar dün akşam gt5 time trial oynarken makine birden kapandı sonra bi açtım sarı ışık yanıyor.Sonra hemen youtube'a baktım tamir yöntemlerine uygulamanın aynısı yaptım çalıştı ps3.Ama duyduğum kadarı ile bu şekilde tamiri ile ps3 fazla uzun zaman gitmiyor.Çünkü bir kere yarayı aldı.Ps3 iki kere bozuldu ikisinde de gt5 oynarken gitti.İlk giden makina bluray hatasından dolayıydı.Bu ise ölümcül olanıydı.Bakalım ne kadar dayanacak.Bize de bir slim yolu gözüktü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 29 Haziran 2010; 18:29:33 >

• Geçmiş olsun tam GT5 arifesinde kötü olmuş, garantisi yoksa artık gittiği yere kadar gider.
  • Gittiği yere kadar sonrası slim..
  • Ya zaten beleş almıştın makinayı... Al yeni bi tane ne olacak... Bunu da süs olarak kullanırsın evde. Bak benim HDD göçtü bütün save'ler uçtu. Makina bozulsa daha az üzülürdüm...
  • Beleş değil len.1500 tl olduğu zamanlar 500 tl'ye mal olmuştu..Alacağız zaten bir tane slim kaçarı yok.Hdd göçme senin sorunun .Alsaymışın yedeğini niye almadın..
    Son olarak bir gün herkes ps3 slim sahibi olacak ya da olmak zorunda kalacak.
  • Buradada geçmiş olsun diyim kardeş...Kötü zamanlama hakikaten, dua et GT5 çıktıgı gün gitmedi

Şunuda vereyim izninle, cuk oturuyor olaya, hem başlık hem sarı ışık nedeniyle

• Geçmiş olsun. Slim PS3 yakışır artık GT5'e.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun bahaneyle artık 250 GB Slim alırsın
  • Bende de arada tekliyor bakalım bu sıralar bekliyorum bişeyler
  • GT5 çıktığı gün gitse sorun değil kafede takılırdık bir kaç gün yenisni alana kadar..
    Güneşi görsek iyidi sarı ışık görmeyelim..
  • Vah vah çok pahalıya mal olmuş.. Slim sahibi olacağım günlere daha var... 2 seneyi devirdi taş gibi makina. (bozulan hdd kendinin değildi) Tabi nazar değirmezsen makinama. (Nazar turizm seni )
  • Valla bende diyordum taş gibi birşey olmaz diye..Ama görüyorsun yani güneşi en sonunda..
  • geçmiş olsun...
  • Geçmiş olsun.. Gittiği yere kadar gider sonra sende slim kervanına katılırsın Benim emektar makinede arada tekliyor gibi oluyor tabi haliyle ilk çıkan 60GB PAL olanlardan, gerçi tekliyor derken şöyle; arada PS3'ü kapatmak istediğimde PS tuşuna basılı tutup sistemi kapatıyorum ama yeşil ışık yanıp yanıp sönüyo ama bir türlü kapanıp kırmızı ışığa geçemiyor Bir 10 sn. sonra falan dıdıdıt yaparak kapanıyor ve açtığımda hata mesajını Sony'e aynen postalıyorum 2 haftadır bunu yapmaya başladı ara ara nedendir bilmiyorum.. Bakalım banada yeni yılda bir slim gözüküyor gibi

• Bende de 2 küsür yıllık veteran cihazımda ara sıra apansız kapanmalar oluyor.Sanırım klima ve anlık voltaj regülasyonu ile alakalı,ups'de yer yok,zira 1000 valık ups'mi xboxıma ve ona bağlı tv'me takıyorum çünkü
  • güneşi gördün yani, geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun , umarım tekrarlamaz.Garantiliyse zaten hiç uğraşma versinde değiştirsinler...

Şu tamir yöntemini yazsanda sarı ışık gördük mü yapsak...
  • 2. el sat gitsin
  • En fazla 3-4 ay ömrü var tamirden sonra. Benimde gitti aleti bin bir parçaya ayırdım ısı tabancası , macunu , flux diye bi sıvısı felan tam takır tamir işlemi yaptım taktım çalışmadı komple işlemci yanmış da haberim yok:D olduğu gibi çöpe attım hepsini. Slim daha iyi zaten teknolojiside daha yeni bomba gibi calisiyo valla.
  • Geçmiş olsun agacım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.