Şimdi Ara

Adobe Photoshop.com Mobile, AppStore Türkiye'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Dünyanın önde gelen yazılım firmalarından Adobe, iPhone OS için hazırladığı fotoğraf düzenleme programı Photoshop.com Mobile for iPhone'un Amerika ve Kanada'dan sonra diğer ülkelerdeki AppStore aracılığıyla kullanıcıya sunulduğunu açıkladı.


    Photoshop.com Mobile for iPhone, Flash için Apple engeline takıldığını söyleyen Adobe iPhone OS'e hazırladığı ilk çözüm. Kesme, çevirme, renk ayarı, efekt kazandırma gibi temel fotoğraf düzenlemelerine izin veren ve Photoshop.com desteği sunan uygulama Amerika ve Kanada da 10 gün gibi kısa bir sürede 1 milyon yüklemeyle AppStore tarihine geçmişti. Ücretsiz olarak sunulan uygulama hakkında daha yakından bilgi almak ve AppStore Türkiye üzerinden yüklemek için burayı tıklayınız.









  • neden bisürü yazılım şirketi iphoneye yazılım çıkrma yarışında? bukadarmı çok kullanıcısı var?
  • sanırım siz hala iphone'un ne olduğunu tam olarak çözememişsiniz. telefon,müzik,oyun,program her işe yarayan bir alet. öyle ki 1 gb civarı boyutunda oyun bile gördüm
  • kim fotoğraflarını mobil bir cihazda ve hatta müzik çalar ve telefon arasında sıkışmış bir cihazda yapmak istesiz. zira bazı işlemler modern pcleri bile zorlarken. yada niye basit bir uygulama ile uğraşayım? bu kadar çok yüklenmesi bedava olması zira o fiyat 5 dolar olsa idi o rakamın yüzde 10 unu yakalayamazlardı.
  • o mantıkla düşünürsen o zaman her oyunu playstationda oynayalım.internete pc den girelim sadece,müziği ipoddan dinleyelim:) yanımızda her dakika pc olmuyor bazı şeylere anlık müdahale gerekebiliyor.yadaa benim gibi pc yi açmaya üşenenler için biçilmiş kaftan.mesela geçenlerde bir resmin üstüne photogene ile konuşma balonu ekleyip nette paylaştım.o an gerekti kullandım.herkesin kendi keyfine kalmış adamlar çıkarıyor.isteyen kullanır istemeyen kullanmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: syler23

    neden bisürü yazılım şirketi iphoneye yazılım çıkrma yarışında? bukadarmı çok kullanıcısı var?

    iPhone şuan en popüler, en çok satan ve en çok geleceği olan cihaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: syler23

    neden bisürü yazılım şirketi iphoneye yazılım çıkrma yarışında? bukadarmı çok kullanıcısı var?



    google- iphone yazarak daha geniş bilgi alabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.