Şimdi Ara

MacOS x86 10.5.7 Intel-AMD iATKOSV7 Dosyaları DVD ye Yazma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaç gündür birçok Macox AMD-INTEL versiyonunu indirip duruyorum ama içinden 3,5 GB Lık dosyalardam 60MB lık bir dosya ve -1-2 MB lık dosyalr çıkıyor bunları DVDye yazıncada bir sonuç alamıyorum tabii Nero Express ile "Disc Image or Save Project" yöntemiyle 3,5 GB dosyayı DVD ye yazdırsamda bir sonuç alamadım arkadaşlar bu dosyaları ne yapıcam lütfen yardım edin:

MacOS x86 10.5.7 Intel-AMD iATKOSV7 Dosyaları DVD ye Yazma

• o görülen rarı bir klasöre açıp daha sonra bootable dvd yaparak orda gördüğüm boot dosyasının yolunu göstermeyi denedinmi hiç ? Nasıl yaparım dersen şu meşhur win7 bootable dvd si nasıl yapılır konularına göz gezdirebilirsin denemedim ama ben yapsam böyle yapardım diyorum.
  • tommy o 3.5gb lık dosya rar dosyası değil,kalıp dosyası ve uzantısı da iso'dur kesinlikle... Winrar programından kurulum yaparken hangi dosyalarıda okuyabilsin kısmında iso,nrg,bin,cue vs. gibi kalıp dosya uzantılarınıda işaretlemişsin,yada işareti kaldırmamışsın,bu yüzden rar gibi görüyorsun,,, Eğer power iso (herhangi bir sürüm) kurarsan rahatlıkla onun kalıp dosyası olduğunu görürsün ve nerodan daha iyi bir kalıp dosya yazıcısıdır... Programı kurunca PC yi yenden başlatır,sonra açılınca ilaçlarsın,sonrada o dosyanın önizlemesi otomatik olarak değişir, çift tıklar power iso da açar ve DVD'ye yazarsın b ukadar basit... DVD içeriğini normal PC lerde göremezsin, en fazla 12mb lık falan bi dosya görünür, Winrar ile açarsanda veya içeriğini çıkartırsanda aynı şekilde görürsün... Eğer içeriğini normal PC 'lerde görmek istersen, MAC DRIVE kurmanı öneririm... power iso kur, ilaçla,sonrada kalıp dosyalarını artık power iso ile yazdır,veri kaybın olmasın ve sorun çıkmasın...

• KeShhh dediğin şekilde DVD yazdırıyorum 480 MB görünüyor dediğin gibi MAC dosyası olduğu için görünmüyor diyorsun fakat DVD yi takıp PC yi yeniden başlatıyorum DVDnin takılı olduğu sürücüyü gösteriyorum ama kuruluma bir türlü geçemiyorum. Neerde yanlış yapıyorum anlamadım 3 gümdür okumadım forum kalmadığı çıldırıcam 5 DVD yaktım bu sistemi kurmam lazım lütfen yardımcı edin arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tommy89 -- 13 Kasım 2009; 13:45:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İndirdiğin iso kalıbına hiç dokunmadan ultra iso programıyla 4x hızıyla dvdye yazdır sorun olmaz ben öyle yaptım.. eğer dosyaları açarsan arkadaşların dediği gibi windows dosyaları tanımadığından boyutun karşılığı dosyayı göremezsin ayrıca dvdye yakıp açıp bakıncada göremezsin dediğim gibi ultra iso programıyla 4x hızında yazdır ve bilgisayarı yazdığın dvd ile boot et.. sonucu bekliyorum arkadaşım eğer gene olmazsa başka bi yol buluruz
    Obscure Disorder | This World Eating Me Inside Life has betrayed me once again, I accept that some things will never change... Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control?.... | Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.