Şimdi Ara

### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ### (598. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
15.980
Cevap
286
Favori
1.815.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 596597598599600
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • drakula09 D kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam :)
  • Selam arkadaşlar bende 2013 1.6 dci m/t ile aranıza katıldım
  • padrel P kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler
  • qasqaide 1.5 dci Black edition da xenon far yok mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • padrel P kullanıcısına yanıt
    HAYIRLI OLSUN PERFORMANSI NASIL ?MEMNUN KALDINIZ MI?
  • Memnunum,1. ve 2. viteste beklediğimden daha gürültülü,bir de navigasyon pek kullanışlı değil,aşağıda görmem zor sesli verdiği komutlarda pek doğru değil gibi sürekli sağa geçin diyor sonra sola e-5 üzerinde devam edin benim ev sol tarafta kalıyor en son dönüşte doğru komutla eve getiriyor da cihazı dinlesem öncesinde 4-5 kere yoldan çıkıp sağa girmem sonra da eve nasıl gidecem diye düşünmem lazım,bulamadığı önemli noktalar oluyor,benim ucuza aldığım bir navigasyon aleti var her yeri buluyor,çok kullanışlı,restoran otopark vs. vs.,sonuçta satışa navigasyon bedeli oldukça yüksek olarak yansıyor,mesela hyundai de ekstra 1500 tl istemişlerdi,çok daha rahat ve kullanışlı olmalı ki başka bir navigasyon takmaya ihtiyaç olmasın. Şimdilik gözlemlediğim beni etkileyen eksiler bunlar...
  • padrel P kullanıcısına yanıt
    navigasyonun hafıza kartı yenilenmesi lazım ama yenilenince nasıl olur bilemem(benim ekranda uyarı çıkıyor yenileyebilirsiniz diye )..benim de önceden dandik bi navigasyonum vardı gayet iyiydi,sonra kalitelisini almıştım 10 gün sonra iade ettim :) kolay gelsin :)
  • Herkese merhabalar arkadaşlar bende 2012 90 bg duster var aracı değiştirmek isterken QQ yenilendiğini gördüm 1.6 dci otomatik vites vede 1.5 dci manuel vites test şansım oldu 1.6 dci otomatik vites beklentimi karşılamadı 1.5 dci yeterli olduğuna karar kıldım şimdi benim dustera takasta güzel fiyat verdiler 1.5 dci tekna + sky pak ve anahtarsız giriş eklenirse nakit fiyatı 88000 tl dediler ellerinde dolu hasarlı olan araçta vardı aynı özelliklerde onun içinde 84000 tl fiyat verdiler bende başka bir ildeki bayiyi aradım bana direk telefonda takasta aracınız varmı denildi bende elimdeki aracı anlattım döneceklerini söylediler benim anladığım nıssan bayileri sıkışmış durumda gizli bir takastaki araca iyi fiyat veriyorlarki ellerinde araçları satabilsinler benim gibi düşünenler varmı sizlerin aldığı fiyatlar nedir birde bu ara ortalık karışık hemen hemen her bayının elınde dolu hasarlı araç var bayıler faturada dolu hasarlı yazacak servıs kayıtlarında gözükmeyecek diyorlar ama 2 yıl sonra aracı satacağım zaman sattığım adama bu aracı sıfırken dolu hasarlı aldım dersem emınım sıkıntı yaşarım demezsemde vicadanım el vermez iki arada kaldım gibi dolu hasarlı araç satın alan varmı aramızda benden bu kadar inşallah yorumlarınızı bilgilerinizi esirgemeden yazarsanız sevinirim herkese bol kazançlı günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xvet -- 13 Ağustos 2014; 9:18:09 >




  • 4000 liralık kar için dolu hasarlı araç almayı düşünmeniz bile takdire şayan bu dolu sadece kaputa yağmadı herhalde tavandada hasar oluştu ben yakın zamanda tavana oyuncak atan çocugun nokta hasar oluşturdugu aile aracımıza (30.000 liralık aracç) 4000 lira kırmak zorunda kaldım açıkcası bende rahatsız oluyyordum küçük olsada gelenin ilgisini çekiyrdu.
    Olur 10.000 lira indirim anlarım düşünmeni ama değilse!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 13 Ağustos 2014; 9:30:54 >
  • mtasova kullanıcısına yanıt
    yorumlarınız benim için değerliydi teşekkürler
    Dolu hasarsız orjinal olanı 87500 anlaştım 1500 tl yede necvox marka multimedya taktıracağım 89 bin tl ye gelmiş o luyor
    2014 1.5 dci tekna skypak anahtarsız giriş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xvet

    yorumlarınız benim için değerliydi teşekkürler
    Dolu hasarsız orjinal olanı 87500 anlaştım 1500 tl yede necvox marka multimedya taktıracağım 89 bin tl ye gelmiş o luyor
    2014 1.5 dci tekna skypak anahtarsız giriş

    Hayirli olsun gule gule kullanin en iyisini yapmissiniz degilse hep aklinizda olacakti degmez 3-5 lira icin Allah kazasiz belaasiz kullanmak nasip etsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 13 Ağustos 2014; 15:09:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka koltuğu çocuk koltuğu bağlayacağım. Çocuk koltuğunda isofix e ek olarak Top Tether / Latch vs. gibi isimlerle adlandırılan bir gergi kayış takma özelliği var. Bizim araçların arka koltukların bagaj tarafında bunları takacak kancalar mevcut fakat üzeri koltuk keçesi ile kaplı vaziyette. Elle dokununca hissediliyor fakat yanlış veya fazla kesmek istemiyorum. Sormak istediğim acaba koltuk arkasındaki bu keçeyi kesen var mı? Fotoğraf paylaşırsa sevinirim.
  • Bende 2010 tekna dci var. 4 yıldır gayet memnuniyetle kullanıyorum. Bakımdan yeni çıktım (40bin). Bugun istanbula döndüm, 766km'de ortalama yakıt tüketimi 4.0, ortalama hız 105km/s, normal mi? 4.8'i görmüştüm ama bu değer anormal gibi geldi. 1'den 6'ya hızlı vites geçişlerinde de performans düşmesi var gibi.
    ### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ###

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serviste değiştirildiği günden beri ses yapan,iz bırakan bosch aerotwin silecekten gına gelmişti.Değiştirmeden önce şunu bir ters çevirip takayım dedim ve hoşgeldin sessiz,mükemmel temizlik..Ters mi takıldı bilmiyorum ama Nissan yetkili servis ustalarına selamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar
    16 Ağustos Cumartesi günü istanbul için nissan qashqai D-Lux cam modülü ve ayna modülü ücretsiz
    Montaj fırsatı ile anadolu ve Avrupa yakasındayım.bu fırsattan yararlanmak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilir.
    Suat yelkovan 0505 525 43 21 - 0532 570 05 09
    www.nissanmodul.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 model platinum beyaz 36.500 kmdeki aracımı dün 64,500 tlye sattım. bmw 3.20i aldım. hepinize teşekkür ediyorum artık konuyu takip etmeyeceğim.
  • Dün gece Fethiye den geldim. İlk uzun yol deneyimim oldu.
    Bugün depoyu doldurup aracı yıkattım. Yıkamacı genç abi balatalardan ses geliyor diye ikaz etti. Teyp ve klima kapalıyken dikkat ettim gerçekten bir sürtünme sesi geliyor. Servis hafta sonu kapalı. Pazartesi arayıp sormayı düşünüyorum. Aranızda benzer bir durumla karşılaşan oldu mu merak ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArabaAvı A kullanıcısına yanıt
    qq qq dir ben pejo 2008 e bakmaya gitmiştim satıcı abi qq yiden 2008 e mi geçeceksin diye şaşırdı kaldı hem alırken hem satarken üzmez seni qq
  • Arkadaşlar makyajli eski kasa qq donanim tablosunu nerden bulabilirim veya donanim sınıfları aralarindaki farklari bilen var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 596597598599600
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.