Şimdi Ara

SAMSUNG C3053S Bliss S veya 200 E KADAR HANGİ TELEFON?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAMSUNG C3053S Bliss S nasıl bi telefondur bu fıyata kadar almayı dusunuyorumda fena degıl gıbı geldı bana

http://www.hepsiburada.com/samsung-c3053s-bliss-s-/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepsamc3053

veya 200ytl ye kadar hangi ürünü önerirsiniz??? tesekurler.

GENERAL MOBILE DST Q100
    yada buhttp://www.hepsiburada.com/general-mobile-dst-q100-1-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?CategoryId=16001&productId=telcepgengdstq100#tablnk

????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 22 Ekim 2009; 12:41:20 >

• 200-250 ye kadar hangi telefon iyidir kimse yardım etmıcek mı?acaba
  • blissi 1 haftadır kullanıyorum, telefonla beraber 2 gblık hafıza kartı aldım, kamerası hariç tüm özellikleri mükemmel, kutusundan usb kablo çıkmıyor o yüzden ben bir de bluetooth dongle aldım, bluetooth ile veri göndermek çok uzun sürüyor, 2 gbı doldurmak 4 5 saat sürdü. bunun telefonla alakası yok tabiki.
    telefonu kamerasını kullanmayacaksan tavsiye ederim, radyosu da çok kaliteli RDS desteği var. Şarjı ilk kullanımda çok az gitti 1 gün ancak dayanıyordu kurcalamamla ve bluetoothla alakalı olarak ama şu anda 3. şarj sonunda 4. gündeyim. başka merak ettiklerin olursa cevaplarım
  • bencede bliss cok iyi alternatif ama 250 tl ye kadar çıkarım diyosan SAMSUNG M3510 Beat SAMSUNG S3100 modellerinede bir bak özellikle m3510 beat 3.5 mm kulaklık girişi olan incecik çok şık bir cihaz...

Orijinalden alıntı: celler

blissi 1 haftadır kullanıyorum, telefonla beraber 2 gblık hafıza kartı aldım, kamerası hariç tüm özellikleri mükemmel, kutusundan usb kablo çıkmıyor o yüzden ben bir de bluetooth dongle aldım, bluetooth ile veri göndermek çok uzun sürüyor, 2 gbı doldurmak 4 5 saat sürdü. bunun telefonla alakası yok tabiki.
    telefonu kamerasını kullanmayacaksan tavsiye ederim, radyosu da çok kaliteli RDS desteği var. Şarjı ilk kullanımda çok az gitti 1 gün ancak dayanıyordu kurcalamamla ve bluetoothla alakalı olarak ama şu anda 3. şarj sonunda 4. gündeyim. başka merak ettiklerin olursa cevaplarım

celler selam!

ben de samsung c3053s bliss almak niyetindeyim.Bir kaç sorum var;

*kaça aldın?
    *bilgisayara usb ile veri aktarımı yapılmıyor mu?usb kablosu yok mu?

sorular bu kadar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.