Şimdi Ara

Darty'de Nokia 5800 XpresMusic(8gb hediyeli) 529Lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
3.367
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada ile karşılaştırılırsa iyi gibi bir fırsat.
    Ayrıca şimdi üyelikle filan uğraşmadım,eğer taksit olduğunda fiyat artıyormu bu peşin fiyatımı biraz baktım göremedim.

Link :http://www.darty.com.tr/e_commerce/CEP-TELEFONU/NOKIA/5800-p-25887-c-12.htm

Eğer uygun yorumları alırsam satın alıcam.

Şimdi satın almaya baktım stok yok.

Konu silinebilir isteğe bağlı. Ama hb'de bu doğan'a gelen haciz olaylarından dolayı sorun yaşarmıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LawlietRyuzaki -- 25 Ekim 2009; 11:52:31 >

• bu fiyata worldcard'a 5 taksit. bununla ilgili konu açılmıştı zaten ki aynı telefon vatan'dan turkcell kampanyası ile yine worldcard'a 5 taksit olarak toplam 450tl'ye alınabiliyor.
    MSI GT75 Titan 8SG Gaming Laptop / Intel Core i7 8750H (2.2GHz, 6 Core, 9MB L3 Cache) / G.Skill 64GB DDR4-3200MHz Ram / 8GB nVidia GeForce RTX 2080 / 17.3" FullHD 144Hz G-Sync IPS Panel LED Monitor / 32" Dell S3220DGF 165Hz QHD Monitor / 2 TB Samsung 970 Evo Plus SSD / 2*1.92 TB Corsair MP510 SSD / 2 TB Intel 760P SSD / 1 TB Intel 660P SSD / 7.68 TB Micron 5200 Eco SSD / Logitech G915 / Razer Naga Trinity

Sony Playstation 5 Pro / Xbox Series X / Nintendo Switch
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mene

bu fiyata worldcard'a 5 taksit. bununla ilgili konu açılmıştı zaten ki aynı telefon vatan'dan turkcell kampanyası ile yine worldcard'a 5 taksit olarak toplam 450tl'ye alınabiliyor.

baktım görememiştim ama bir link alabilirmiyim?
    Birde turkcell kampanyası kapsamına girmek için ne gerekiyor?

Gaturalıya geçince de.

İlk 31TL vergi geliyor.

Sonra bir de 6 ay boyunca ayda minimum 2,5TL sabit ücret.

2,5*6+31 = 46TL. Bir de vergi farkı olur ( 5 ayda 12,5TL eder ve fatura kesilir o 12,5TL ye de vergi eklerler. 10-20 lira falan da o çıkar. )

Şu anda HB de de kampanya var.

World Card ınız var ise oldukça avantajlı.

10Taksit + Bedava Kargo ya da 6 Taksit + 3 Ay Taksit Erteleme + Kargo Bedava.

40TL de hediye çeki veriyor.
  • hocam eğer mevcut bir hattınız varsa sadece 1 TL ödeyerek taşıma işlemini gerçekleştiriyorsunuz. aylık da 2.5tl sabit ücretten 6 ay için 15tl ediyor. yani toplamda 466TL ediyor telefon.bence kesinlikle vatan bilgisayar daha avantajlı. ayrıca dükkandan almak internetten almaya oranla çok çok daha avantajlıdır bence.
    MSI GT75 Titan 8SG Gaming Laptop / Intel Core i7 8750H (2.2GHz, 6 Core, 9MB L3 Cache) / G.Skill 64GB DDR4-3200MHz Ram / 8GB nVidia GeForce RTX 2080 / 17.3" FullHD 144Hz G-Sync IPS Panel LED Monitor / 32" Dell S3220DGF 165Hz QHD Monitor / 2 TB Samsung 970 Evo Plus SSD / 2*1.92 TB Corsair MP510 SSD / 2 TB Intel 760P SSD / 1 TB Intel 660P SSD / 7.68 TB Micron 5200 Eco SSD / Logitech G915 / Razer Naga Trinity

Sony Playstation 5 Pro / Xbox Series X / Nintendo Switch
  • Faturalı bir hat mevcut.HB'den alışveriş yapardım herzaman ama son zamanlardaki olaylardan dolayı biraz gözüm korktu açıkcası.
    Vatan'ın kampanyasından faydanalanım ozaman.Teşekkürler bilgilendirme için.
    Daha Fazla Göster
  • Hatalı bu tel benden söylemesi arkadaşlar..!http://www.youtube.com/watch?v=_lOmnxcTRz8

Bunun yanında kardeşi 5530 media markt insertünde 499 Tl den satışa çıkmış.. Yani daha pahalı değil..

• HB den bir daha alışveriş mi asla.
    5800 a gelince şuan kullanmaktayım ve Wi-Fi de sık sık kopma dışında bir sorun yaşamıyorum. O da bazen beni çok gıcık ediyor ama genel olarak memnunum. Bir de kamerasına güvenip almayın. Özellikle ışığın az olduğu ortamda kamera berbat.

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Hatalı bu tel benden söylemesi arkadaşlar..!http://www.youtube.com/watch?v=_lOmnxcTRz8

Arkadaşım daha bu ay içinde bile firmwaresi çıktmış senin linkteki video şubattan kalma o zamandan bu zamana çok şey değişmiştir.
  • Arkadaşlar hepsiburada gerçekten yılların firması hatırlarsanız bascuda nın yerini almıştı... evet doğan grubunun şirketi ama şu anda sıkıntıda olanlar doğan yayın holding bünyesinde ki şirketler ben d-market şirketinin yani hepsiburada.com un herhangi bir sıkıntıya düşeceğini zannetmiyorum bu benim fikrim tabiki...

Orijinalden alıntı: korner12

Arkadaşlar hepsiburada gerçekten yılların firması hatırlarsanız bascuda nın yerini almıştı... evet doğan grubunun şirketi ama şu anda sıkıntıda olanlar doğan yayın holding bünyesinde ki şirketler ben d-market şirketinin yani hepsiburada.com un herhangi bir sıkıntıya düşeceğini zannetmiyorum bu benim fikrim tabiki...

Benim ürünlerim 2 haftadır gelmiyor. Arada iptal edip başka ürünler bile ekledim siparişe.

Arkadaşım da Cuma öğlen 500GB 2,5 inç taşınabilir disk aldı cumartesi geldi ürün.

Ama şu da bir gerçek şu sıralar gerçekten pek çok ürünü geç gönderiyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.