Şimdi Ara

BSC Özel: Uncharted 2 İstanbul Gameplay Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
8.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uncharted 2'nin ilk bölümü olan İstanbul'a ait, gameplay videosu.

• Videonun başında ki botla gidilen yeri gerçek sandım bir an anca yaklaşınca anladım oyun olduğunu Türkçe seslendirmelerde komik olmuş biraz ama yinede güzel bir düşünce.
  • kötü seslendirmişler bence,daha iyilerini gördük.Ve hakkikatten arablara benzetmişler.ama oyun çok iyi.
  • seslendirmeler gerçekten kötü. Gurbetçi kardeşlerimiz gibiler :P Arkasından gelip adamı aşağı alması garip geldi. Elinde hiç 1 şey yok tek vuruşa indiriyor.
  • Lanet olsun, bizler arap değiliz, bu şekilde bizi tanıtanların yatacak yerleri olmasın !!
  • daha kötü olamazdı,bende istanbul falan diyince iyi bişe bekledim.rezaletmiş.seslendirmeleri ajdar yapsa daha iyiymiş.bilerek türkiyeyi böyle gösteriyolar sırf beni uyuz etmek için
  • çok saçma olmuş ne bu öle her adamı 1 yumrukla yıkıyolar biraz direnme filan olur gerçeklikten çok uzak saçma bişey olmuş.adam düz duvara rahatça tırmanıyor yer çekimi o sıfır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Crysis teki selendirmelerle karşılaştırılamaz Asasin creed de bile daha iyidi türkçe konuşmalar 'bazen canım o kadaar sıkılıyoorki uykum geleyor'
  • Ben de sıkıldım bizleri arap gibi tanitmalarindan.Düzgün yapmicaksaniz yapmayin kardesim.Sesler berbat.Yabancilara türkçe senaryonun ingilizce mealini vermisler ordan okuyor adamlar, ortamda sanki arabistan.Bir kule birde bot yapmakla İstanbul olmaz.Öyle düsünenleri de kınıyorum.Dubai deselermis keske.Orda da var deniz ve kule.
  • Resmen arap yapmışlar bizi, neyse en azından arapça seslendirme yapmamışlar:D.
  • hani "senin vardiye ne zaman bitiyo" dediğinde."Canım öle çok sıkılıyo kiii" demesi beni öldürdü yaa gülmekten :D öle konuşmamı olur yaa :D
  • Arkadaşım nedir bu yabancılarda ki koyu esmer Türk modeli , yani o kadar senedir bu vatanda yaşıyorum . O kadar esmer bi Türk görmedim . Birader madem bilmiyorsun Türk'ün ten rengini sorsana bilen birine , ama nerde ?
  • videodaki güvenlik görevlilerinin hepsi zenci yapımcı firmaya sormak istiyorum
    onlar türkiyede herhangi bir yerde sokağa çıktıklarında gördükleri insanların yüzde kaçı zenci
    bence bunu kasıtlı olarak yapmışlar
    ayrıca seslendirmelerde counter'ın türkçe versiyonundaki sesler gibi olmuş
    Naughty Dog'u kınıyorum
  • Oyun istediği kadar güzel olsun. Böyle bir yaklaşımları olduğu sürece Türkiyeden hiçkimsenin almaması ve hatta maille tepki göstermesi gerekir. Bekçiler arabın da ötesinde zenci gibiler resmen. Üstelik botla yaklaşırken kendi aralarında gece yarısı ekspresi filmine gönderme de yapmışlar. Türk hapishanelerinin ne kadar insanlık dışı olduğundan dem vurmuşlar. Hoş adamlara da birşey diyemiyorsun. Tepemizdekilerin eşleriyle gittikleri yurt dışı gezilerinde çizdikleri tablo malum.
  • bitek grafikler güzel oyun iyi değil bence çok kötü bi oynanış var adamları nasıl öldürüyor görmedinizmi kütük gibi seslendirmeleride galiba yabancı birilerine yaptırdılar
  • Evet belki bizi arap gibi göstermişler ve sesler her ne kadar iğrence benziyo olsada bence oyun tek kelimeyle mükemmel.
  • Etkileyici.
  • arkadaşlar tamam arab yapmaları ses tonu kötü olsada cok geniş çe yapmışlar konusmaları asassins creede baktığımızda o kadar geniş değil aynı şeyleri söluyor burda kısacık olduumuz yere yeterince seslendırme koymuşlar :) ben beğendim ama gene türklere zarar vermek ve bizi kötü göstermek konusunda yapmışlar yapacaklarını :S ama oyun süper tavsiye ederim
  • Kötü Olmuş Ola Bilir ama genede Bizi Düşümüşler Bizim Ülke Yerine Başka Ülkede Yapabilirdiler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.