Şimdi Ara

25.000 civarına araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30.000 TL civarına "0" polo ve jazz arasında kalmıştım ama o civarlara çok daha iyi ikinci eller olduğundan ve ötv sonrası fiyatlar iyice saçmaladığı için ikinci el opsiyonumu da değerllendirmek istiyorum. 25.000 civarına tavsiye edebileceğiniz araçlar nelerdir. hatchback düşünüyorum ama çok tutucu değilim,vites manuel olabilir sorun yok, önemli olan az yakması. daha önceden belirttiğim gibi yaşım 22. mesela 25'in biraz daha üzerine çıkıp 2004-05 bir A3 almak mantıklı olabilir mi?

• Eğer ekonomiyi ön plana çıkarıyorsan A3 tehlikeli olabilir sonuçta kmsi fazla olacaktır. Ben aynı fiyat aralığında corsa almayı düşünüyorum. 20-30.000 kilometerede 1.3 cdti 90 beygir. 6 vitesli gayet de ekonomik. Donanım seviyesi olarak enjoy oldukça tatmin edici. Önceden ibiza düşünüyordum

• Valla çok mu yakar az mı yakar bilmem ama 2005-06 mazda 3 leri düşünebilirsin.
  • http://www.sahibinden.com/satilik_kirmizi_orjinal_cross_polo-45WQQaXQQ17186977WQQpXQQdisplayitem
    böyle bir crosspolo var ama normal polo'ya göre artıları eksileri nedir acaba?

bir de mini cooper'lar hakkında ne düşünüyorsunuz? aracın benzin sarfiyatı nasıldır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McZeytin -- 5 Ekim 2009; 23:00:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.