Şimdi Ara

Kmplayer 720p ayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
13.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkes Kmplayerı övüyodu çok iyi diye ama ben indirdim şuanki kullandıgım Neuviewdan daha iyi görüntü veremiyo.belki ayarlarını tam yapamadım.bana kmplayer tüm ince ayarlarını anlatabilirmisiniz veya link varsa ordanda bakabilirim.ama görüntü bende normal ama hd degil yani

• İşine yarar mı bilmem

1-) Bu iki programı sisteme yükledikten sonra The KMPlayer’ı çalıştıralım ve F2 tuşuna basarak Tercihler penceresine gelelim.
    2-)Yan taraftaki pencereden Süzgeç Kontrolü -> Kod çözücü Kullanımı -> Harici Kod çözücü menüsüne gelip pencerenin sağ altında bulunan Harici Kod çözücü Ara düğmesine tıklayalım.
    3-)Açılan pencerede Tara, Sonra Ekle düğmesine tıklayalım eğer CoreAVC’yi sisteme yüklediyseniz The KMPlayer bunu CoreAVC Video Decoder şeklinde otomatik olarak bulacaktır.
    4-)Bu pencere ile işimiz bu kadar şimdi pencereyi kapatıp Harici Kod çözücü penceresine geri dönelim. Bu pencerede bulunan ve ekranın sağ tarafındaki H264 video ve AVC-1 video seçeneklerinin açılır menülerine tıklayalım ve bu menülerden *CoreAVC video decoder’ı tercih edelim.
    5-)Süzgeç Kontrolü -> Kod çözücü Kullanımı -> Dahili Kod çözücü bölümüne gelelim ve bu bölümdeki
    H264(AVC1) ve AVC1 seçeneklerinin yanındaki kutucuklardaki tıklarda bulunan seçimi kaldıralım ve The KMPlayer tercihler penceresi ile yapacağımız ilave bir ayar kalmadığı için tercihler penceresini de kapatalım.
    6-)Şimdi ise yapılacak son şey The KMPlayer açıkken ALF+F tuş kombinasyonu ile The KMPlayer’ı SuperSpeed moduna geçirmek. Bunun olup olmadığı siz tuş kombinasyonuna tıkladığınızda ekranda belirecektir.

Sorun yaşadığınız 720p ya da 1080p HD videoları ya da mkv uzantılı dosyaları :) birde şimdi izlemeyi deneyin :)

ALINTIDIR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeWeLoNe -- 22 Eylül 2009; 15:10:41 >

• şimdi Neuviewle denemeye çalıştım herşeyi full yaptım ama işlemci yüzde 90 lara falan çıkmaya başladı.böyle oluca filmde kasılmalar başladı. acaba bu işlemciyi nasıl düşürtebilirim.prgram falan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki41

İşine yarar mı bilmem

1-) Bu iki programı sisteme yükledikten sonra The KMPlayer’ı çalıştıralım ve F2 tuşuna basarak Tercihler penceresine gelelim.
    2-)Yan taraftaki pencereden Süzgeç Kontrolü -> Kod çözücü Kullanımı -> Harici Kod çözücü menüsüne gelip pencerenin sağ altında bulunan Harici Kod çözücü Ara düğmesine tıklayalım.
    3-)Açılan pencerede Tara, Sonra Ekle düğmesine tıklayalım eğer CoreAVC’yi sisteme yüklediyseniz The KMPlayer bunu CoreAVC Video Decoder şeklinde otomatik olarak bulacaktır.
    4-)Bu pencere ile işimiz bu kadar şimdi pencereyi kapatıp Harici Kod çözücü penceresine geri dönelim. Bu pencerede bulunan ve ekranın sağ tarafındaki H264 video ve AVC-1 video seçeneklerinin açılır menülerine tıklayalım ve bu menülerden *CoreAVC video decoder’ı tercih edelim.
    5-)Süzgeç Kontrolü -> Kod çözücü Kullanımı -> Dahili Kod çözücü bölümüne gelelim ve bu bölümdeki
    H264(AVC1) ve AVC1 seçeneklerinin yanındaki kutucuklardaki tıklarda bulunan seçimi kaldıralım ve The KMPlayer tercihler penceresi ile yapacağımız ilave bir ayar kalmadığı için tercihler penceresini de kapatalım.
    6-)Şimdi ise yapılacak son şey The KMPlayer açıkken ALF+F tuş kombinasyonu ile The KMPlayer’ı SuperSpeed moduna geçirmek. Bunun olup olmadığı siz tuş kombinasyonuna tıkladığınızda ekranda belirecektir.

Sorun yaşadığınız 720p ya da 1080p HD videoları ya da mkv uzantılı dosyaları :) birde şimdi izlemeyi deneyin :)

ALINTIDIR..

Çok teşekkürler, benim işime yaradı. Acer Aspire 6930G Laptop modelim var. Core duo p8600 işlemci ve 4gb ramin yanında Gforce 9600m GS ekran kartım bulunuyor. Bilgisayar kousunda uzman olmamakla beraber onca para verip 7gb bir x264 seyredemeyeceksem yazıklar olsun dedim. Zeki41 arkadaşımın dediklerini harfiyen yerine getirdim ve sorunum çözüldü.

(Tel ile ürün satan programlara döndürdüm idare edin artık :) )

Şimdi sinirden izleyemediğim filmleri gönül rahatlığı ile izleyebilirim. Teşekkürler Zeki41 Telemarketing'ten bu gecelik bu kadar :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gom player ters görüntü
    14 yıl önce açıldı
    Realtek HD Equalizer Ayarı...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.