Şimdi Ara

Toyota mı Volkswagen mi? Neden? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
422
Cevap
3
Favori
81.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • vw güzel araçlar yapar ama hem vw nin hemde doğuşun kendini beğenmiş tavırlarını çekemem , toyota da iyi araba yapar satarken de sattıktan sonrada 10 numara hizmet verir her zaman malının arkasında olur . toyota alırım kafam rahat olur .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hunter06

    vw güzel araçlar yapar ama hem vw nin hemde doğuşun kendini beğenmiş tavırlarını çekemem , toyota da iyi araba yapar satarken de sattıktan sonrada 10 numara hizmet verir her zaman malının arkasında olur . toyota alırım kafam rahat olur .


    paramla milletin nazini ve kaprisini cekemem.
    Hele hele satis sonrasinda cok iyi bir servis beklerim.
  • Vw bir tek bize mi sorun çıkarmamış..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toyota nın luks aracları camry ve land cruıser harıc hıcbır aracı zevklı değil
    vw de en azından bır oturaklılık var.
    insan aldığı zevksiz yaşar mı?
    japon kızı alman kızı...
  • Bi arkadaş vw yetkili servis yedek parçada çalışıyodu daha sonra toyota yetkili servisin aynı departmanına geçti. Vw de yok orası arızalı yok burası hatalı üretim, sipariş geç, form doldur derken arı gibi çalışırdık, burası ise çok sakin, arada bu kadar kalite farkı olduğunu tahmin edemezdim dedi.
  • toyotan varsa wols.kapına yanaştırma
  • Türkiyete olunca vw mi toyota mı karşılaştırılması yapılıyor işte. vah benim canım ülkemin düştüğü hallere bakın. Türkiyede jetta veya corolla aldığınızda verdiğiniz parayı siz direk dolara veya euroya çeviriyor o şekilde arada fark olmadığını sanıyorsunuz. ama ne yazık ki iktisatta işler öyle yürümüyor. sizin burada kazandığınız da 1 birim para almanın almanyada kazandığı da 1 birim para şeklinde hesaplanır işler. yani basit şekilde anlatacak olursak; bir almanın yıllık geliri 50 bin euro ise 20 bin euroya gidip araba alır. bu ona koymayacak bir rakamdır. 20 bin euroya da gidip bu iki markadan da almaz. bizim yıllık gelirimiz 50 bin tl olduğu zaman 20 bin tl ye sıfır araba bulamayız.

    bazı zamanlarda bu gerçeği düşününce keşke mühendis doktor falan olsaydım da yurt dışında çalışsaydım diyorum. adamlar abd de 20-30 bin dolara ne arabalar alıyor ne araçlara biniyorlar. bizim halimize bakın. inanın Türkiyede değil de abd veya avrupada yaşıyor olsaydık bu iki markaya da bakmazdım ben. bu iki marka da her vatandaş arabaya binsin diye üretilen markalar resmen.

    hangisi daha iyi derseniz de aynı şeyin birisi yeşili birisi mavisi işte. parası olan adam işi değil ikisi de.




  • HONDA derim çekilirim köşeme arkadaşlar...
  • Toyota ile Volkswagen'i kıyaslamak çok saçma olmuş ancak Toyota ile Opel'i kıyaslayabilirdin Cevaba gelirsek tabiki Volkswagen Alman arabası olması onu ayrıca farklı kılıyor
  • http://www.youtube.com/watch?v=IWzAEPZ760k&feature=player_embedded

    http://www.youtube.com/watch?v=QATro4s-Kk8



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownlover -- 1 Kasım 2012; 22:59:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hada

    Değerli Arkadaşlar,

    Anladığım kadarıyla iki markanın da tutkunları var sitede ve zaman zaman çatışmala da oluyor.
    Toyota mı Volkswagen mi? Neden?

    Şimdi hangisi ve neden sorusunu cevaplayalım. Lütfen heyecanlı ve fanatik tutmlardan-söylemlerden kaçınarak mümkün olduğunca somut şeyler söyleyelim ki benim gibi konuyu pek de bilmeyen ve öğrenmek isteyenlerin tercihlerini kolaylaştırmış olalım.

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.


    Sanmarino mu yoksa ispanya mi cevap belli
    Vw mi toyota mi tabiki vwdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unknownlover

    http://www.youtube.com/watch?v=IWzAEPZ760k&feature=player_embedded

    http://www.youtube.com/watch?v=QATro4s-Kk8



    bu videolar gerçek mi!!!???Ayrıca almanların konforu genel anlamda Japonların önünde bu zaten kabul edilen bir gerçek..amma velakin;sorunsuzluk - motor ömrü olarak Japonlar daha ileride gibi geliyor bana...




  • Yeni Auris ile dengeler değişebilir belki. İddialı geliyor, içi bilmem ama dışı Toyota iğrençliğinden kurtulmuş. Tek problem dizeldeki multimod saçmalığının sürmesi.
  • benim önceki aracım toyota satalı 1 ay oldu şimdiki aracım vw bence ikisinin iyi olduğu noktalar farklı. vw daha oturaklı sağlam hissettiriyor ancak toyota arıza konusunda aşmış bir marka olduğu için çok rahat biniyorsun. vw de yok dsg yok turbo diye düşünüyorsun toyotada hiç düşünmüyorsun.Servis konusunda açık ara toyota ağır basar çok güzel servisleri insanlar güler yüzlü malı senin aldığın belli vw de servis sana hayrına mal vermişte sen onlara mecbursun muamelesi var. ben açıkçası herhangi biri daha iyi diyemem ancak vw nin alman olduğu arabanın daha tok olduğu açık bir şekilde ortada toyota daha oyuncak havasında aklıma başka gelen olursa söylerim ama durum bu bu kadar tartışılcak birşey yok bence hangisi isteklerini daha iyi karşılıyorsa onu alırsın. yakıtı düşünürken toyota auris dizele performansı düşününce vw sciroccoya karar verdim.
  • Şu multimod muydu neydi, artık yok yani. Çok iyi. Multimod Auris'e binmiş şaşırmıştım. Bayırda hangi vitesle gideceğine karar veremeyen saçma sapan bir otomatiğimsi bir şeydi.

    Edit: Benzinlerde cvt, dizellerde multimoda devam diye okumuştum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hada -- 7 Ocak 2013; 22:41:49 >
  • Çıkarım senle her yola Toyota...
  • Efsane Mektuba ulaştım sonunda
  • hada kullanıcısına yanıt
    Neden VW motor performans üstün güç aktarma organı esnek sürüş daha yüksek verim daha rafine daha yüksek dinamiği olan araç grupları ve kalite prestij algısı yüksek toplum beğenisi
  • ww fanatiği değilim ama toyota hiç çekici gelmiyor tabikide ww.
  • Sırf sünepe gibi duran araçları için Toyota almam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.