@SWORDSMAN---21 ŞUBAT 2008 DE HATIRLATIRIM DEDİ...Q6600 GELECEGE YATIRIMMI?...TEST SÜRESİ 2 SENE... @kcbilir---7 OCAK 2009--Q6600 KULLANICISI---Q6600 ÜN YÜZÜNE BAKMAZSIN DEDİ...TEST SONU:Q6600 Ü DEGİŞTİRDİGİM GÜN...
Gökleri, yeri ve bu ikisi içinde yaydığı canlıları yaratması, O'nun varlığının delillerindendir. O, dilediği zaman, onları bir araya getirmeye de gücü yetendir. (Şu'arâ, 42/29)
Göklerin ve yerin yaratılışında, gece ile gündüzün birbiri ardınca gelip gidişinde selim akıl sahipleri için elbette ibretler vardır. (Âl-i İmrân, 3/190)
sonunda bekledim haber çok teşekkürler hocam türkçe yamanla bir kez daha bitircez inş gerçekten oyun hakediyor türkçe yama için yapılan emeği ingilizcemiz oslada yardım edebilsek...sabırsızlıklan bekliyorum kolay gelsin
Helal olsun kardeş.. Çok çok kolay gelsin dört gözle bekleyeceğim ve mükemmel olacak kesinlikle kaliteli insanların yaptığı iş belli ediyor kendini, resimler süper
Abi helal olsun süper olmuş dört gözle bitirmeni bekliyor olacağım zaten daha başlamamıştım oynamaya türkçe olarak başlayıp tam anlamıyla oynamak çok keyifli olacak sayende bu ramazan günün de Allah razı olsun ne diyim :)
Sevgili venomtrk göstermiş olduğun gayrete ülkemizdeki oyun severler adına yüzlerce kez teşekkürler. senin yaman bitmeden oyuna başlamayı düşünmüyorum, senin özenle ve sabırla çalışarac uğraştığın türkçe yamayla her defasında sana teşekkür ederek bu en sevdiğim kahramanın gerçektende güzel oyununu zevkle oynayacağım. Tebrik Ederim.
helal olsun ne diyelim türkiyede bu isleleride yapan görmek bizler icin cok guzel ne diyeyimki büyük adamsin elimden bisey gelse bende yardim edebilsem ) ingilizce yok malesef
Hocam süpersin,harikasın inan çok ama çok sevindim dört gözle bu türkçe yamayı bekliyorum.Bunu bitirdikten sonra Resident Evil 5 ede el atarsan oda türkçe olursa tadından yenmez emeğin için sonsuz teşekkürler.Allah kolaylık versin.
Arkadaşlar ilk mesajımda bahsettiğim üzere oyun içi diyaloglar farkli bir sistem kullanıyor. Bu yüzden V1.0 Türkçe yamasında oyun içi diyaloglar kısmen Türkçeleşmek durumunda bunu baştan belirteyim. Ama geri kalan herşey Türkçe olacak. Oyun içi diyalogları ise dosya sistemini çözdüğümde çevireceğim. Aslında ilk istediğim oyun içi diyalogları çevirmekti çünkü gerçekten güzel diyaloglar var
Desteğiniz için sağolun herşey yolunda tam gaz devam ediyor
Pes 2010 demosunu bile gözüm görmüyor düşünün artık
Oyun elime yeni geçti.. Ama konuyu görünce oynamaktan vazgeçtim Umarım bi aksaklık olmazda aynı grid deki bu oyunuda senin katkılarında daha bi güzel oynamış olurum. :)
Emeğin için teşekkürler.
uyarın için sağol düzelttim
Kalan çevirileri bitirdikten sonra tekrar kontrol edeceğim arada kaçanlar olacaktır elbet. İlk sürümde de hatalar olacaktır bu yüzden sizlerden geri dönüşler bekliyorum.
dostum taktir ediyorum. yalnız acele etme, geç olsun güç olmasın. nasıl olsa re5 wolfenstein ve fifa pes demolarıyla idare ediyor millet. şahsen ben batmanı sona sakladım çünkü o kıymetlimiss. re5 den sonra başlayacaktım ama şimdi direk sana odaklandı oyuna başlama zamanım. iyiki hiç başlamamışım. onun için çalışmalarında sonuna kadar arkandayım. acele etme... bekleriz biz. ama bayramda çıksa fena da olmaz hani bayram hediyen olur.
Hocam belki görmüşsündür bu altyazı olayıyla ilgili bir konu açmıştım. Ama bir türlü fırsat bulamamıştım. Ben de Batman'i çevirmeye başlamak üzereydim gördüğüm iyi oldu. İstersen yardım edebilirim.
Lost | Prison Break | Heroes | How I Met Your Mother | The Big Bang Theory | Fringe | Chuck | Californication | Knight Rider | Scrubs | Supernatural | The Lost Room | Simpsons | Family Guy | Coupling | Star Wars: Clone Wars | Friends | Dexter | The Tudors | The IT Crowd | The Cleveland Show | Flash Forward | Holocaust |
Öncelikle ellerine sağlık.Bir soru soracağım.Ben oyunu birazdan kurup oynayacağım.Sen yamayı yapana kadar oyunun yarısına gelmiş olurum.Yamanın çalışması için yeni oyun açmak gerekli mi ?