Şimdi Ara

Acil Satılık 0 Siemens M1424 LAPTOP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bu laptobu bir hayli bir süre araştırdıktan sonra dün yani 15/07/2005 tarihinde eşime ve bana olmak üzere iki adet teknosadan aldım. (Laptopla ilgili forumlarda da araştırmalarımla ilgili sorularımı görebilirsiniz.) Bugün (16/07/2005) memleketten aldığım bir haber sonucunda kendi laptobumu satmaya karar verdim. Acilen paraya ihtiyacım var. Laptop sadece teknosada açıldı ve yalnızca işletim sistemi kuruldu. Henüz CD'lerini poşetleri bile açılmadı. (Sadece birini açtım ve onun kurulumlarıyla uğraşıyordum.) Bu laptobun üzerinde orjina 256Mb Ram var ve ben alır alma bunu 512 Yaptırdım. Sadece laptobun bana maliyeti 1.880 YTL. 256MB ram hariç. Yanında çanta verilmiyor ama ben aldığım çantayıda verebilirim. Aldığım fiyata en yakın veren arkadaşa satmayı düşünüyorum. 256MB ram ve çantasıda bende hediye olacak. Bu arada hem ben fazla zarar etmemiş olayım hemde alacak olan arkadaş karlı çıksın. Garantisi daha dün başladı. Artık bir süre eşimin laptobuyla idare edeceğiz. Teşekkürler.
    Laptobun özellikleri için aşağıdaki linke bakabilirsiniz.

www.albim.com

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• yer

• teknosa pesin fiyatina taksit yapiyor...

niye o fiyata yakin bir bedeli pesin verelim ki?
  • evet dedigi dogru,
    world card ile 10 taksite satıyor teknosa, bu demek oluyor ki ürün fiyatı 10 aylık faize göre yaklasık %20 iner...
    örnek olarak
    http://www.gigatek.com.tr/taksit.php?id=1187
    gigatek 12 aya %21,5 koymus...

quote:

Orjinalden alıntı: army

teknosa pesin fiyatina taksit yapiyor...

niye o fiyata yakin bir bedeli pesin verelim ki?
  • peşin olarak o fiyata olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık casper ultrabook 800 tl
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sayın Selende notebook unuzu satmadıysanız gorusebiliriz.Nakit alabilirim. i_irmak@hotmail.com
    Saygılarımla.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.