Şimdi Ara

__| Fujifilm Finepix s1xxx ve S2xxx Kulübü |__ [-187 Kişiyiz!] (421. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (6 Mobil) - 2 Masaüstü6 Mobil
5 sn
10.091
Cevap
30
Favori
628.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sezgyn

quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

quote:

quote:

quote:

nerden almıştın hocam ?

Refurbished miydi ?

gerçi sorun makinenin yazılımında da olabilir belki, hani kısık bir değer denemişsen ondan geri dönemiyodur. 1/1200 gibi bişey denemişsen o ayarda takılı kalmış olabilri.

Refurbished deil hepsiburadadan aldım şu son indirimden.yeni yazılımı nası yükleyebilirm baktım fujifilm sitesine fakat s 2950 nin yoktu.ayarlarlada hiç oynamadım sadece her modda birer tane resim çektim okadar

o zaman hiç pırkalamadan hb üzerinden değişim talebinde bulun hocam, (gerçi alalı ne kadar oldu bilmiyorum).

Değişim sizin istemenize bağlı olmuyor maalesef... Benim makina da arıza durumu yaşattığında süreci araştırmıştım... Önce yetkili servise yani İstanbul'a gönderiyorsunuz, onlar değişim raporu verirlerse değiştirme işlemi daha sonra HB üzerinden yapılıyor, takdir edersiniz ki bu süreç nereden bakarsanız bakın 2 ayı geçer... Yetkili servis onarım yaparsa yine aynı makine size veriliyor...

Umarım ben yanılırım...

bazı firmalar anında değişim tarzı bişey yapıyor ya belirli bir süreye kadar ben onu demek istemiştim aslında. ama hb den beklenmeyecek bir hareket olur :)

mesela EW ilanlarımda olan klavyeyi test etmeden desem yalan olmaz geri aldı içerden hemen yenisini verdi (gerçi fotoğraf makinesinin %10 u fiyatlıydı ama olsun

Benim başıma geldiği için ve araştırdığım için yazdım...

Panorama çekiminden sonra makina kayıt yapmıyor ve normal moda geçmiyordu... Diğer modlarda yapılan çekimleri de kayıt yapmıyordu...

Bu durumu önce HB'ye sonra da onların yönledirmeleri ile Filmat'a anlattım... Dinliyormuş gibi yaptılar ama hiç bir çözüm önerisi getirmeden kargola buraya, inceleyelim, gerekirse değişim yaparız dediler...

Bütün bu işlemlere gerek kalmadan cizbudak kardeşim sağolsun sorunumu çözmüştü...

nası çözdünüz peki sorunu

Fabrika ayarlarına dönerek...

cizbudak bu öneriyi getirmese belki de makina 2-3 ay yaban ellerde sürünecekti...

Yani demek istediğim şey şudur; garanti veya değişim o kadar kolay ve çabuk ol(a)mayabiliyor.

Bilgilerinize.

• arkdaşlar pinepix s4000 siparişi vericem bu makina hakkında naçizane fikirlerinize ihtiyacım var. bu makinayı bu akşam yada yarın akşam alıcam netten .

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nerden almıştın hocam ?

Refurbished miydi ?

gerçi sorun makinenin yazılımında da olabilir belki, hani kısık bir değer denemişsen ondan geri dönemiyodur. 1/1200 gibi bişey denemişsen o ayarda takılı kalmış olabilri.

Refurbished deil hepsiburadadan aldım şu son indirimden.yeni yazılımı nası yükleyebilirm baktım fujifilm sitesine fakat s 2950 nin yoktu.ayarlarlada hiç oynamadım sadece her modda birer tane resim çektim okadar

o zaman hiç pırkalamadan hb üzerinden değişim talebinde bulun hocam, (gerçi alalı ne kadar oldu bilmiyorum).

Değişim sizin istemenize bağlı olmuyor maalesef... Benim makina da arıza durumu yaşattığında süreci araştırmıştım... Önce yetkili servise yani İstanbul'a gönderiyorsunuz, onlar değişim raporu verirlerse değiştirme işlemi daha sonra HB üzerinden yapılıyor, takdir edersiniz ki bu süreç nereden bakarsanız bakın 2 ayı geçer... Yetkili servis onarım yaparsa yine aynı makine size veriliyor...

Umarım ben yanılırım...

bazı firmalar anında değişim tarzı bişey yapıyor ya belirli bir süreye kadar ben onu demek istemiştim aslında. ama hb den beklenmeyecek bir hareket olur :)

mesela EW ilanlarımda olan klavyeyi test etmeden desem yalan olmaz geri aldı içerden hemen yenisini verdi (gerçi fotoğraf makinesinin %10 u fiyatlıydı ama olsun

Benim başıma geldiği için ve araştırdığım için yazdım...

Panorama çekiminden sonra makina kayıt yapmıyor ve normal moda geçmiyordu... Diğer modlarda yapılan çekimleri de kayıt yapmıyordu...

Bu durumu önce HB'ye sonra da onların yönledirmeleri ile Filmat'a anlattım... Dinliyormuş gibi yaptılar ama hiç bir çözüm önerisi getirmeden kargola buraya, inceleyelim, gerekirse değişim yaparız dediler...

Bütün bu işlemlere gerek kalmadan cizbudak kardeşim sağolsun sorunumu çözmüştü...

nası çözdünüz peki sorunu

Fabrika ayarlarına dönerek...

cizbudak bu öneriyi getirmese belki de makina 2-3 ay yaban ellerde sürünecekti...

Yani demek istediğim şey şudur; garanti veya değişim o kadar kolay ve çabuk ol(a)mayabiliyor.

Bilgilerinize.

Naptıysam olmuyo.fabrika ayarlarına döndürmeyi defalarca yaptım yinede yok.bende istemiyorum açıkçası garantiye yollamayı belki basit bi sorundur.driverı bulabilsem sürümü yeniden yüklicem ama oda yok caresiz kaldım

• Arkadaslar kardesıme bır hedıye olarak bır fotograf makınası dusunuyorum ve bu sekılde yarı profesyonel gorunumlu olanları sevıyor bır yandan bunu alayım dıyorum gonlu olur ama benım dusuncem ve ksıtlı bılgım , bunlar genelde kasa olarak suslu ancak genel ıtıbarıyle ıcı bos cıhazlar buna verecegım parayı canon sx2010 a vereyım dıyorum hem kalıtelı hemde daha tasınabılır cunkı bu profesyonel fotograf ısıne gırenlerın %80 ı sonra bu makılerı anlamadıgı ıcın ve bır hevesle aldıgı ıcın sıkılıyr ve keske ufak alsaydım otomatık hıc ugrasmazdım dıyor sımdı kardesımın gonlu olsun dıye 400 -4500 tl cope gıtsın ıstemıyorum bakarsınız cok ılgılenır profesyonellık ıcın bır adım olur ama benım gordugum genelde aksı

http://forum.donanimhaber.com/m_40029146/tm.htm
    sankı bu daha ıyı
    bılgım kısıtlı fujı yı makıneyı en ez 1 yıldır kullanan ve ısı ıyı bılen arkadaslar ozellıkle belırtıyorum yenı almıs heyecanlı arkadaslar saglıklı yonlendırme yapamayabılırler
    bır fıkır rıca edıyorum

• Arkadaşlar Merhaba
    1 yıldır süren fotoğrf sevdamı bir makıne alarak artık sonlandırmak istıyroum.YArdımlarınıza çok ihtıyacım var. Gece çekimi ve gündüz hareketlı çekim için Fuji s2800 iyi midir?İşin içinden çıkamadım yoksa d-slr mı almalıyım kompakt yerıne fazla pahalı olmayacak sekılde.1000 tl ye kadar çıkabılır butcem.Yardımcı olursanız çok sevınıcem.Teşekkurler

Orijinalden alıntı: minesonmez

Arkadaşlar Merhaba
    1 yıldır süren fotoğrf sevdamı bir makıne alarak artık sonlandırmak istıyroum.YArdımlarınıza çok ihtıyacım var. Gece çekimi ve gündüz hareketlı çekim için Fuji s2800 iyi midir?İşin içinden çıkamadım yoksa d-slr mı almalıyım kompakt yerıne fazla pahalı olmayacak sekılde.1000 tl ye kadar çıkabılır butcem.Yardımcı olursanız çok sevınıcem.Teşekkurler

Bütçenizi biraz daha zorlayarak DSLR bir makina alabilirsiniz... Sıfır olarak Canon D 1000 veya ikinci el temiz olarak D500 alabilirsiniz... Bu makinalar işinizi fazlasıyla görür...

Fotoğraf çekmek yasak mı dır ve fotoğraf çekmenin bir sakıncası olur mu?

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Arkadaşlar biz cuma anadolu turuna çıkacağız da bir şey soracağım. İlk olarak Ankara da Anıtkabire gideceğiz.

Fotoğraf çekmek yasak mı dır ve fotoğraf çekmenin bir sakıncası olur mu?

yok dostum istediğin yerde istediğin kadar çekebilirsin. ben ankaradayım, öğrencilerimi defalarca götürdüm. bir kaç tablo hariç herşeyi çekebilirsin.
  • 30.06.2011 demek istedin sanırım. Çünkü şuan biz 7 aydayız da
     __| Fujifilm Finepix s1xxx ve S2xxx Kulübü |__ [-187 Kişiyiz!]
    hdr denemesi

• Kısmetse 27 Temmuz akşamı yada 28 temmuz sabahı burayı fotoğraflara boğacayım

Ama önce bugün bir yola çıkabilsek iyi olacak.
  • mrb arkadaşlar s2950 kullanıcısıyım bir kaç sorum olacak. menüye girince PZL DZS BASAMAKL. var 1 2/3 ve 1/3 şeklinde değişiyr bu ne işe yarıyr. birde güneş batarken ve akşam portre çekerken arka manzaranında görüneblmesi içn hangi ayarlarda çekmem gerekiyr. yardmcı olursanz çok sevinirim bi türlü yapamadım

PZL ve DZS birşeylerin kıstması olarak yazdın diye düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: ::ZaFeR::

30.07.2011 tarihinde Hepsiburada.com'dan siparişi vermiş olduğum Fujifilm Finepix S2950 hala tedarik sürecinde.Bundan sonra Hepsiburada.com'un stokta olmayan ürünü alınmaz arkadaş onu anladım.

iyi seninki ayın sonunda benimki 22'sinde hala tedarikte artık hergün telefon açıp bağırıyorum hakaret ediyorum baya zevkli oluyor

II. Mehmed
    Fatih Sultan Mehmed Hân

"Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul’u."
    v
  • Bende s 2950 ile aranıza katılmış bulunmaktayım.Fotoğraf konusunda tecrübesizim ama iki üç foto paylaşarak yorumlarınızı almak isterim

• Bugün anadolu turuna çıkacaktık. Yarına kaldı yola çıkma işi. Ankarada bir gece kalacaktık doğal olarak o iptal oldu.

• S 1800 kullanıyorum son yazılımı hakkında bilgisi olan varmı.Makinemin versiyonu 1.04
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.