Şimdi Ara

Garmin & Baytekin (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
24
Favori
177.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İmkansız kullanıcısına yanıt
    1 milyon poiyi her 3 ayda bir kontrol etmek oldukça zor olmalı, günlük 11 bin poi elden geçiyor demek . keşke kalite politikalarını da açsalarmış biraz. örneğin hangi poi nin yayınlanıp yayınlanmayacağını neye göre belirliyorlar? yayınlanmayan kategoriler hangileri? bakınca, kuruyemişçi, büfe vs var, olmayan hangileri mesela?
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    Bir milyon POI kontrolü yapılabilir; kullanıcı desteğini değerlendirip, kontrolünü yaparsınız. Bildiğim kadarıyla yüz'ün üzerinde destek veren tecrübe seviyesi yüksek kullanıcı kitleleri var. Facebook üzerinde kapalı bir gurupları var; her türlü bilgi alışverişi burada yapılıyor. Oldukça da efektif kullanıyorlar.

    Her firmanın kendine göre belirlediği işletme prosedürleri mevcuttur, devamında kalite kontrol mekanizması ile de kontrol edilir çıkan ürün. Bu da aynı

    Evet, olmayan gurup POI'ler var; "Kıraathaneler" mesela

    Belarus (Beyaz Rusya) yaklaşık 200 bin km2'lik gibi bir ülkenin haritalarının sadece aylar içerisinde oluşturulup tamamlandığını okumuş ve izlemiştim. Tek kelimeyle bravo demekten başka bir şey gelmiyor insanın aklına.

    Linkini bulunca paylaşırım buradan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 18 Mart 2014; 20:57:25 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DD252Admin

    Belarus (Beyaz Rusya) yaklaış 200km2'lik gibi bir ülkenin haritalarının sadece aylar içerisinde oluşturulup tamamlandığını okumuş ve izlemiştim. Tek kelimeyle bravo demekten başka bir şey gelmiyor insanın aklına.


    200Bin km2 mi 200 km2 mi?

    Bu arada Ruslar teknik konularda çok iyidir, kesin parayla satmışlardır eldeki askeri haritalarını :)
  • x-calibur kullanıcısına yanıt
    200 Bin...

    Yanlışlık olmuş Özür...
  • İmkansız kullanıcısına yanıt
    Sayin İmkansız,

    Sanırım iş modelimizi bir daha tekrar etmek gerekiyor ki, modelimiz iyice anlaşılsın.

    Bulunduğunuz küçük ilçeye Başarsoft ekipleri geldiğinde olabildiğince çok sayıda POI'yi topluyor, ki bu aynı zamanda anlık bir kent hafızası olarak bizlere de faydalı oluyor. Bir dahaki sefere o küçük ilçeye gelinceye kadar buradaki POI'ler aynen dediğiniz gibi kaldırılmıyor. Çünkü biz sahada gelip görmedikçe doğrudan bir güncelleme modeline sahip değiliz.

    Eğer siz yerel kullanıcılarımız bize bildirirlerse kapanan yerleri, güvenilir kullanıcılar, bu eskiyen POI'ler sistemden çıkartılıyor.

    Bahsettiğiniz POI'ye Denizbank POI'ye gelince, Basarsoft haberleri kısmında bahsettiğimiz gibi son veri release'imizde, 2013.10 haritasında, %1.5 oranına tekabul eden bir miktarda hatali veri sisteme dahil edilmiş. (Geocoded veri) Bu veriler sistemden ayıklandı ve 2014.3 haritasında bu tür sorunları görmeyeceksiniz.

    Sizlerden bu tür hataları Basarsoft sayfalarında paylasmanızı bekliyoruz. Siz de bizim güvenilir kullanıcılarımız arasındasınız :-)

    Saygılarımla,

    Alim K.




  • site isimlerinin neredeyse çoğu çıkmıyor nuvi 2507 başka markada çıkyor örn piranha
  • akucukpehlivan A kullanıcısına yanıt
    quote:

    Bulunduğunuz küçük ilçeye Başarsoft ekipleri geldiğinde olabildiğince çok sayıda POI'yi topluyor, ki bu aynı zamanda anlık bir kent hafızası olarak bizlere de faydalı oluyor. Bir dahaki sefere o küçük ilçeye gelinceye kadar buradaki POI'ler aynen dediğiniz gibi kaldırılmıyor. Çünkü biz sahada gelip görmedikçe doğrudan bir güncelleme modeline sahip değiliz.


    Ben de zaten bunu yazdım Poi eklemek kolay silmek eklemekten daha zor sahada sıklıkla poi güncellemesi yapılamadığı için poi sayısında devamlı artış olması normâl ve bu şekil de artmaya devam edecektir.Saygılarımla
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    Sayın agtr

    Belirtmiş olduğunuz problem, tarafımızca kontrol edilerek gerekli düzeltmeler yapılmıştır.

    İlginize teşekkür eder iyi günler dileriz.

    Aysu Polat
  • İmkansız kullanıcısına yanıt
    Evet Sayın İmkansız,

    Bu süreç Türkiye'de değil, tüm dünyada veri toplayip üreten tüm firmalar için geçerli bir süreç. Eğer her il, her ilçe de bir personeliniz yoksa, bunun başka yolu yok bizim gibi firmalar için.
    Bu süreci en iyi yöneten firma Google firması, çünkü herkes Google'daki yanlış yerleri, taşınmış vb. türü yerleri bir şekilde Google ile paylaşıyor. Bu konuda Google partneri olmamız sebebi ile yine de nazaran daha iyi bir pozisyonda olduğumuz açıktır.

    Denizbank ATM'si konusunu zaten bizim hatamız olarak ilettik, kapanan yerleri de siz değerli kullanıcılarımız bizlerle paylaştığı müddetçe çok büyük bir sorun olmayacaktır diye düşünüyorum.

    Saygılarımla,

    Alim K.
  • Elimde 2595lmt serisi var.Cihaz yolda giderken birden bire kapanıyor.Bazen 2 saat içinde 3 4 sefer yaptığı oluyor bazen yarım gün kullansam kapanmadığı oluyor.Sorun neyden kaynaklı olabilir.Verileri sıfırladım herşeyi baştan kurdum bir şey değişmedi.Tam sapaktan dönmem gerekiyor cihaz kapanıyor,en gerekli yerde gidiyor genellikle.Servise mi vermem gerek garantisi hala devam ediyor.Yardımlarınızı bekliyorum...
  • Ankara'da yeni yapılan yolları güncellemek için birkaç gündür siteye giriyorum ama bağlanmıyor. Bilgisi olana var mı ?

    http://89.19.20.130:8080/GpsSoftware/clientLogon.do
  • Garmin Express Güncellemesi yayınlandı arkadaşlar,
    Bilginize

     Garmin & Baytekin
  • Daha önce bu bölümde yazdıklarımda ,İzmir haritasının çıkmadığını belirtmiştim.Baytekin teknik servisle görüştüğümde haritayı tekrar yüklememi önerildi,bu arada Baytekin sitesinde harita yükleme daha basitleştirilmiş.Yeni haritayı denemek için yeni taşındığım Urla'dan Çeşme'ye; eski yol'dan gittim,harita'da yeni yükleme ile hız limiti'de gösterildiğini farkettim.Aynı yoldan geri dönüşte hız limitinin (110km) ile gösterildiği yerde (111km)ile radar'a yakalandım.172TL ceza yazıldı.Trafik polisi bu tip yollarda hız limitinin (90km)olduğunu söyledi.Umarım sonraki haritada bu hız limiti olayı doğru gösterilir.21 yıl sonra ilk trafik cezamı yemiş oldum.
  • hey joe kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.

    Malesef zaman zaman yaşadığınız olay başkaları tarafından da yaşanıyor. Her an hepimizin başına geleblir.
    Bu nedenle öncelikle Trafik İşaret ve işaretçilerine uymak işin doğrusudur. İşin aslı halen yol hızlarındaki 90/110 Km. tartışması hız tabelalarının güncel tutulamaması sebebiyle devam ediyor.

    Bu tip bildirimleri haritanızın Navteq (HERE Maps) veya Navcity (Başarsoft) tipine göre, açılan konularına hata bildiriminde bulunabilirsiniz. Derhal dikkate alınıp düzeltilecektir yazılımcılar tarafından.

    BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri & Hata Bildirimi.

    HERE Maps - Navteq Haritaları ve Guncel Haberleri & Hata Bildirimi.

    Saygılar, tekrar geçmiş olsun.




  • hey joe kullanıcısına yanıt
    Merhaba hey joe,

    Bildiriminiz üzerine Navteq haritalarında yaptığım kontrollerde Urla-Çeşme arası eski (D-300) yolunda

    herhangi bir sıkıntıya rastlamadım.Hız limiti 90 Km olarak belirtilmiş durumdadır.

    Şayet Navteq haritası kullanıyorsanız herhangi bir sıkıntı bulunmaması gerekir.

    Teşekkürler...
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Sağolun,Harita Navcity 2014T1..Belirttiğiniz başlığa da kısaca sorunu bildirdim.
  • Garmin Express kullanalar için; Yazılım Güncellemesi var arkadaşlar.
    Bilginize.


     Garmin & Baytekin
  • Garmin Navigator Android veya Streetpilot uygulaması Türkiyede yok. ilerde düşünülüyormu.
    undefined



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalkaya24 -- 13 Mayıs 2014; 16:15:00 >
  • Arkadaşlar Nüvi 360 için güncelleme yapamıyor muyuz? Listede bu cihazı göremiyorum???
  • Merhaba,

    Bende dün Garmin nüvi 52lm modelini aldım bir kaç sorunu paylaşmak varsa çözümüne ulaşmak istiyorum:

    - Cihaz açılırken herseferinde sözleşmeyi kabul etmemi istiyor ona Tümünü Kabul et diyip geçtikten sonrada, araç kullanırken arama yapmayın gibi bir uyarı daha çıkartıyor, bunları kapatmanın bir yolu varmı ? İstediğim arabayı çalıştırdığımda birde bunları onaylamakla uğraşmamak.

    - Uyduları tam olarak buluyor bir kaç yere git demeyi denedim her seferinde sitenin önündeki göbekten U dönüşü yaptırmak yerine arka taraflardan uzun bir rota çizip şehir turu attırıyor resmen ( En hızlı rota için ayarlardan seçili)

    - Evden hergün işe gittiğim yol 8.3 km poilerde de çalıştığım yeri buluyor ve düzgün bir rota gösteriyor ancak git dediğimde İsviçre üzerinden bir rota çizip yaklaşık 8000 kmlik bir güzergah çıkartıyor. Bunu defalarca denedim kapattım açtım cihazı vs.. Daha önce bir çok navigasyon kullandım telefonumdaki sygic de buna dahil hiç bir sorun yaşamadım.

    - Yine anlamadığım bir şekilde belirttiğim gibi site önündeki göbekten U yapıp otobana veya işe gitmekte kullandığım yolu vermiyor onun yerine çok uzun ve alakasız yollardan götürüyor. Diğer tüm navigasonlar igo, Sygic, tomtom gibi kırmızıyla belirttiğim yerden düzgün yoldan götürürken Garmin neden Sarı ile çizili yerden götürüyor anlayamadım.


    Resim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamirCakir -- 26 Mayıs 2014; 13:13:18 >




  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.