Şimdi Ara

HTC Touch HD 2, daha hızlı bir işlemci ve Android platformuyla gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
23.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • HTC Touch HD


    Windows Mobile tabanlı akıllı telefon üretiminde sektörün lider isimlerinden birisi olan Tayvan merkezli HTC'nin, açık kaynak tabanlı Google Android platformuna olan ilgisi her geçen gün artıyor. Önümüzdeki yıl ile birlikte ürünün gamının önemli bir kısmında Android platformuna yer vereceği söylenen HTC, geçtiğimiz yılın sonuna doğru lanse edilen ve özellikle 3.8-inç büyüklüğündeki ekranı ile öne çıkan Touch HD modelinin yerini alacak Touch HD 2 için çalışmalarını sürdürüyor. Gelen yeni bilgilere göre firma, Touch HD 2 ile hem yazılım hem de donanım platformunda ciddi güncellemelere gidebilir.


    Touch HD modelinde Windows Mobile 6.1 platformuna yer veren HTC, Touch HD 2'de platfrom değişikliğine giderek Android girişiminde bulunabilir. G1, Magic ve Hero modelleriyle Android tabanlı telefon üretiminde ciddi bir tecrübe kazanan firmanın, Touch HD 2 modelinde 6 Ekim'de lanse edilmesi beklenen Windows Mobile 6.5 yerine Google Android platformunu kullanacağı belirtilirken donanım tarafında da güncellemelere gideceği ve ürün gamındaki üst seviye telefonlarda kullanılan 528MHz hızındaki Qualcomm işlemcisini 628MHz'de çalışan daha hızlı bir versiyon ile güncelleyebileceği üzerinde duruluyor.


    Her ne kadar işlemci çalışma frekansı örneğin Samsung'un Jet modelinde kullanılan 800MHz'lik çözüm kadar hızlı olmasa da 100MHz'lik artış ile hem ciddi bir performans artışı sağlanacağı hem de işlemci saat hızı açısından Touch HD 2'nin, 600MHz'lik Samsung işlemcisi kullanan Apple iPhone 3Gs'in önünde yer alacağı belirtiliyor. Satışı devam eden güncel Touch HD modelindeki gibi 480 x 800 piksel çözünürlüğünü destekleyen 3.8-inç boyutunda ekrana sahip olacağı belirtilen HTC Touch HD 2'nin satış sunulacağı tarih ve tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.








  • Diğer bir ihtimal Windows Mobile 6.5 ile de gelebilir.
  • 3.8-inç mi? bayağı büyük doğrusu..
  • SE Rachael veya touch hd2 hangisi önce çıkarsa hemen alacağım Samsung i8910 kullanıyorum bundan sonra Samsung bedava ürün dağıtsa almam.
  • @NANAKA



    birader neden i8910dan bu kadar dertlisin bende almayı düşünüyordum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caglarnal

    @NANAKA



    birader neden i8910dan bu kadar dertlisin bende almayı düşünüyordum

    i8910 bölümüne gir biraz oku sorunlarımızı detaylı olarak paylaştık alıp almama kararını ondan sonra verirsin.
  • Hala mı Qualcomm, ne var bu Qualcomm'da HTC gibi dev vazgeçemedi gitti.
  • Bolcana Qualcomm stokları var herhalde diyordum ama yeni modelede hafif upgradelisini koyarlarsa şaşırırım.Bu durumda üst seviye WM li cihaz HTC LEO Olucak gibi görünüyor.


    HTC Touch HD 2, daha hızlı bir işlemci ve Android platformuyla gelebilir
  • arkadaşlar bu cihazın android ile alakası olmayan touch 2 modeli var ekran 2.8 inç bir alt modeli win mobile 6.5 ise bir üst modelide win mobile 6.5 olma olasılığı yüksek.

    http://www.htc.com/www/product/touch2/overview.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D9369ED2 -- 6 Eylül 2009; 12:32:49 >
  • touch hd2 büyük ihtimalle android ile gelecek. Ekranı da kapasitif oursa 3.8 inch devasa ekranıyla rakipsiz olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyeron -- 6 Eylül 2009; 13:24:34 >
  • gelse ne olur gelmese ne olur htc touch hd 2 ay zor satıldı, yasaklanmış gibi piyasadan kalktı..
  • buraktcm arkadaşa katılıyorum, touch hd modeli geldiği gibi gitti piyasadan, hd2 modelninde de görüntülü görüşme özelliği yok. Yani ilk model şu an için klavyesiz pda lar açısından bence bir numara.
  • Arkadasim cihaz i eline almadan yalan yanlis bilgi niye veriyorsun fotolara bakarak? HTC touch HD2 (LEO ) da proxy sensor ve on 3xzoom lu camera mevcut black camera ustelik ! Cihaz i eline almadan fotolara bakarak sacma sapan yorumlar yapmamalisin! video call var cihazda yani anliyacagin.İslemciside WM6.5 WM7 nisandan sonra htc club dan ucretsiz guncelleme imkani ile satisa cikti avupada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alsace



    Arkadasim cihaz i eline almadan yalan yanlis bilgi niye veriyorsun fotolara bakarak? HTC touch HD2 (LEO ) da proxy sensor ve on 3xzoom lu camera mevcut black camera ustelik ! Cihaz i eline almadan fotolara bakarak sacma sapan yorumlar yapmamalisin! video call var cihazda yani anliyacagin.İslemciside WM6.5 WM7 nisandan sonra htc club dan ucretsiz guncelleme imkani ile satisa cikti avupada.



    htc hd2 de ön kamera yok ve malesef görüntülü görüşmede yok
  • Alsace üstadım, bir telefonu tanımak için illa ki eline almaya gerek yok, net üzerinde bir çok yerde telefonlarla ilgili tanıtım videolarına veya yazılarına rastlayabilirsin.Ben izlediğim ve okuduğum kadarıyla diyorum ki HTC Touch HD 2 de görüntülü görüşme için gerekli olan ön kamera malesef yok, yok işte.Napayım, olsa fiyatına bakmadan ben alıcam zaten.Benim içinde büyük hayal kırıklığı oldu.Yani, modeli geliştirip ekleme yapıyorlar ama bunu düşünmüyorlar,pes dedim ama yine de alınabilir.
  • HTC Touch HD kullanıyorum, HD2 nin firmwarini denemek için yükledim.

    Sorunsuz çalışıyor fakat HD2 nin işlemci hızını fark edemeyeceğiz sanırım çünkü HD2 nin firmware HD de çok yavaş çalışıyor. Bu da demektir ki HD işlemcisi yavaş kaldı işlemleri hesaplamada. Demekki HD2 deki 1 Ghz ancak yetecek ve bir şey hissetmeyeceğiz. Henüz denemelerim devam ediyor daha sonra orjinal sürüme döneceğim.

    Merak eden arkadaşlara yazmak istedim HD2 nin firmware HD ile çalışmakta. Yüklemesi biraz komplike tabiiki ama yapan yapar zaten cihazlarınızı bozmamaya çalışın sorumlulukları size aittir :)
  • Hala cihazda on camera yok diyorlar :) Sizi inandirmak icin napim? msn adresim gorunuyormu sizde? msn adresim gorunuyorsa ekleyin listenize webcam acayim sizlere de baskalari bari gulmesin size arkadaslarim.Cihazin fotoshoplu resimleri isikdan oturu sizi yaniltiyo! Cihazda siyah mercekli ses proxy sensor ile beraber iki adet siyah nokta seklinde 3x zoom lu camera var cihaz i elinize tuttugunuz zaman sol ust kosede! copy ve paste yaparak aciklama ve yorum yapan iki arkadas benden ozur diliceksiniz :)
  • Arkadaslar bu nedir?

    HTC Touch HD 2, daha hızlı bir işlemci ve Android platformuyla gelebilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alsace

    Arkadaslar bu nedir?

    HTC Touch HD 2, daha hızlı bir işlemci ve Android platformuyla gelebilir


    bir tanesi Proximity Sensor
    digeri Ambient Light Sensor
    hd2 de on vga kamera yoktur hd2 post unda alıp kullanan arkadaslar var htc nın sayfasında yazılan ozellıklere ınanmıyorsan kullanan arkadaslara sorabılırsın.Anladıgın kadarıyla cıhaz sendede var ama cıhazının ozellıklerını bılmıyorsun eger herkezın aksıne ve HTC fırmasının aksıne sen on kamera oldugunu ıddıa edıyorsan sendekı dunyada tek on vga kamerası bulunan cıhaz olabılır sanırım uretım bandında senınkıne yanlıslıkla on vga kamera takılmıs.
    eger bu kadar ınat edıyorsan bır arkadasınla CIFT YONLU goruntulu konusma yaparsın ve vıdeo cekıp koyabılırsın ıste o zaman senden ozur dılerım .
    Bu arada forumlarda yazılanlara gore on vga kameralı model 2010 yılında usa de satısa sunulacak


    bu arada # Proximity Sensor
    # Ambient Light Sensor ları bende copy paste yaptım ozur dılemem gerekıyormu senden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazymazy35 -- 29 Kasım 2009; 14:27:02 >




  • merhaba arkadaşlar htc hd2 modeline türkçe rom yüklemek mevcutmu çıktımı yoksa bekliycezmi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.