Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1873. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41.214
Cevap
602
Favori
6.456.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18711872187318741875
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atroce

    quote:

    Orijinalden alıntı: toxoplazma


    quote:

    Orijinalden alıntı: atroce

    quote:

    Orijinalden alıntı: toxoplazma

    quote:

    Orijinalden alıntı: atroce

    quote:

    Orijinalden alıntı: supersport87

    kac yasindasin? dokulme ne duzeyde ?

    26 yaşındayım, normal dökülmesi gerekenden belki 2 kat fazla lavobonun dibi her yıkamada bi topak saç oluyor, 2 ay öncesine kadar bunun yarısı kadar bile olmuyordu

    sebamed saç dökülmesine karşı şampuan kullanıyorum

    sebamed mebamed vs sabun şampuan işe yaramaz dostum. saçların erkeklik hormonu testosteronun dht'ye dönüşmesi yüzünden dökülüyor. yani klasik erkek tipi saç dökülmesi. bunun tedavisi sadece proscardır. biran önce içmeye başla bana dua edersin.

    proscar nedir hocam, dökülmeyi mi önler yeni saç mı çıkarır, hap mıdır, ne işe yarar (:

    Hocam google a neden sormuyosun? Proscar prostat hapıdır, saç dökülmesini durdurur, ayva tüyü gibi cansız saçları canlandırır, ama saç kökü ölmüşse saç çıkarmaz. dımdızlak kel kafada işe yaramaz

    evet biraz baktım da google dan, epey de yan etkisi var gibi duruyor, doktora bir danışayım

    kel kalmaktansa bazı yan etkilere katlanacağız sanırım

    Doktor seni korkutabilir. Bence en az 3 ay bi kullan. Korkma erkekliğin ölmez. Memnun kalırsan devam et beğenmezsen bırak. Eczaneden proscarı alıyosun jiletle 4 eşit parçaya bölüyosun. Her gün 1 parça içiyosun ne eksik ne fazla. Bir gün unutursan ertesi gün 2 parça birden içme. 3 ayda bir fark görmezden ilaç sende etkili olmuyor anlamına gelir içmeye devam etmenin de gereği kalmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ilacı kullanıyor olabilirsiniz ama insanlara böyle tavsiyeler vermemelisiniz .!! Doktora gitme korkutur nasıl bir ifade anlamadım kalıcı yan etkiler saçlarından daha büyük geri döndürülemez sorunlara sebebiyet verebilir. ölen spermler de geri gelmez zaten bunun yan etkisi sex hayatını etkilemesi değildir.Sperm sayısını düşürerek çocuk yapamayacak duruma gelirsin yoksa sex'e devam yani eğer sen bu kıstasa göre değerlendiriyorsan hastaneye gidip sperm sayını ölçtürmeni öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lathean

    Hocam ilacı kullanıyor olabilirsiniz ama insanlara böyle tavsiyeler vermemelisiniz .!! Doktora gitme korkutur nasıl bir ifade anlamadım kalıcı yan etkiler saçlarından daha büyük geri döndürülemez sorunlara sebebiyet verebilir. ölen spermler de geri gelmez zaten bunun yan etkisi sex hayatını etkilemesi değildir.Sperm sayısını düşürerek çocuk yapamayacak duruma gelirsin yoksa sex'e devam yani eğer sen bu kıstasa göre değerlendiriyorsan hastaneye gidip sperm sayını ölçtürmeni öneririm.

    Hocam spermler sağlam. Valla ben size çareyi sundum. Saç dökülmesi başka şekilde durmaz. Ne ekim çatedir ne de protez
    . Kullanılar her ilacın yan etkileri olabilir ama bu herkeste kesin görülür demek değildir. 3 aylık proscar ile erkeklik ölecekse zaten o kişide bir sorun vardır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim..

    2 gün önce saç ekimi yaptırdım. Yaptırmadan önce ise forum forum gezdim önerileri şikayetleri bayadır incelemekteyim.
    Bu işlemi yaptırmadan önce gerçekten çok düşündüm. Yaşım gereği sosyalliğimi, psikolojimi nasıl etkiliyordu anlatamam. aslında bu forumda olan herkesin az çok bilidği şeylerdir. Yağmurlu havalarda çıkamazsın, sürekli kel alanları mevcut saçla kapatmaya çalışırsın. Denize ve ya havuza giremezsin, aynalara küser fotoğraflarda bulunmak istemezsin. vs..

    2 yıl önce baktım ki şakaklar iyice açılıyor önler seyreliyor. Minoxil biyotın gibi ürünler kullanmış ve bir işe yaramadığını görmüştüm. İzmitte yaşadığım için Özel akademi hastanesinde ekim yapıldığını öğrendim biraz araştırdım ve görüşmeye gittim. (Doktorun adını vermek istemezdim ama belki gidenler olur diye uyarı amacıyla yazıyorum) Dr. Yasin Ünal beyle çok resmi robotik bir görüşme yaptık. Saç ekimini konuştuk önce, saçlarıma baktı ve istersen saçlarını sıklaştırmak için ekim yapabilirim dedi. yani dökülen ve seyrelen tüm alanı sıklaştıracağını söyledi. önce mantıklı geldi. Ama Fiyatı duyunca ben ekimden vazgeçtim. Zaten şuan iyi biliyorum ki saçlı alana sıklaştırma iyi bir doktor ekim yapmaz var olan mevcut saçları etkileye bilir. Neyse.. Prp ve mezoterapiyi kombine olarak uygulamaya karar verdik. İlaçların avrupadan geldiğini ve en kaliteli ilaçları kullandığını mezoterapinin saçı beslediği kalınlaştırdığı bir uygulama Prp nin ise kendi kanını santrifüjledikten sonra kafa derisine uygulanan bir işlem olduğunu saçı kalınlaştırıp %30 oranında da saç çıkardığını söyledi. Kabul ettim ve 3 seans prp 6 seans mezoterapi yaptırdım. giden sadece zorla biriktirdiğim para ve umutlarım oldu. Zaten zerre samimiyet olmayan biri kendisi, soru sormaya çekinirsiniz. şimdi anlıyorum ki iyi kazıklandım ve hakkım helal etmiyorum bu doktora.

    Ve gelelim bu güne, kafamda saç ekimini netleştirdikten sonra forumları güzelce taradım yediğim kazıklardan sonra da akıllandım. En sonunda Dr. İlhan Serdaoğlu'nu buldum. Şuan 2 gün oluyor. Gayet samimi ve içten birisi ilhan bey. Sizinle arkadaşınızmış gibi sohbet eden birisi. Ekibi de bir o kadar ilgili ve güleç insanlardan oluşuyor. Gittiğimde beni çok iyi karşıladı konuştuk durumu inceledi olurunu anlattı gayet makul bir fiyat verdi. Ve ekime gün belirledik.

    Ekim günü geldi ve yine aynı samimiyetle karşılandım. Penisiline alerjim olup olmadığım soruldu ve olmadığı için bir adet ilacı içmem için verdiler. Sonrasında saçım 1 numarayla traş edildi. Sonrasında greft alımı başladı toplamda 2 bin greft alındı O kadar güler yüzlü insanlar ki endişe duymuyorsunuz. greft alımı sırasında sohbet ediyorsunuz hatta ilhan beyle. Greft alımından sonra ise yemek molası size ayrı özel odada yemek istediğiniz yemeği getiriyorlar. hissettiğim tek acı lokal anestezi sırasında iyne acısı. o da emin olun ki hiç abartılacak bir durum değil. Greft alımında, ekim sırasında ne de kanal acımında acı hissetmiyorsunuz. yemekten sonra ekime geçildi ve toplamda 2 bin greft ön çizgi ve şakaklara ekildi. tahminimce 4-5 saat civarında sürdü saate bakma ihtiyacı bile hissetmedim pek.
    Ekim bitti dönör bölge sargılanıp bandajlandı. gerekli ilaçlar ilhan bey tarafınca verildi. uyarılar yapıldı 2 gün sonra yıkamaya çağırıldı. alın bölgesinde hafif şişlik var 3 4 günde geçeceğini söylediler. bunun dışında şu an herşey normal. ben dğru tercih yaptığımdan eminim. İlhan beyi herkese tavsiye ediyorum.
    Bu tür forumların önemli olduğunu düşünüyorum herkes deneyimini paylaşmalı ki insanlar mağdur duruma düşmesin, birbirimize yol gösterelim.
    her kese iyi akşamlar diliyorum.

    Edit: Bugün ekimin 17.günü ekilen saçlar gayet güzel uzuyor. Ekim alanınındaki pempelik gitmedi söylenilene göre ekim alanındaki pembeliğin gitmesi zaman alırmış. Şok dökülmeye gelince benden kökten dökülen hiç saç olmadı nedense hep kırılma şeklinde, yıkarken yada trixowel serum kullaniyorum onu sıkıp masaj yaptığımda ekilen saçlar kırılıyor. Şok dökulme böyle mi olur kökten mi dökülür bilemedim. Bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim. Fotoğraf koymaya çok çalıştım ne hikmetse bir türlü olmadı sitede problem var sanırim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göçmen41 -- 30 Temmuz 2016; 9:20:43 >
  • gothic10 kullanıcısına yanıt
    proscar kullanıyor ereksiyon problemim yok. yani bu bir konuda sıkıntım olmadı cinsel istek ve haz da azalmada yok. ama sperm miktarı ve yoğunlukta azalma oldu diyebilirim. allahtan 2 çocuk sahibiyim 3 ü de düşünmüyorum:) o nedenle kullanmaya devam. ama çocuk düşünen arkadaşlara tavsiye etmem. elbette bu benim bünyemdeki etkisi kişiden kişiye farklı olur.
  • göçmen41 G kullanıcısına yanıt
    Foto koyarsan sevinirim. Hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rubellite

    quote:

    Orijinalden alıntı: supersport87

    quote:

    Orijinalden alıntı: Rubellite

    quote:

    Orijinalden alıntı: arintoktas

    Protez ya da saç ekimi ikisi de kellik için birer çözüm olabilir. Bazımız için ikisi de olmaz. Seçecek olan biziz. Ben ekim yaptırmaktan memnunum. Protez olan Da memnun. Hatta saçını sıfıra vurduran da. Çok seyrek saçı olan kazıtınca güzel oluyor. Bence burada her yöntemi herkes biliyor. Buna göre karar verebilir.

    Zaten seyrek saçlıların kaderidir saçı kazıtmak veya 3 numaraya vurmak ama bizim buradaki amacımız saçlı olmak :)

    Çoğu ünlü protez saç kullanıyormuş, haberim yoktu. Özellikle Mustafa Ceceli ve Tarkan'ın protez saç kullandığından haberim yoktu.

    Ben tekrar başvurdum şimdi 3 ay saçlarımın uzamasını bekleyeceğim. Saç ekimi yaptıran arkadaşlarım vardı ve memnun kalmadılar açıkcası. Zaten protez saç gibi istenen gürlük ekim ile asla olmuyor.

    İnsan nasıl mutluysa onunla devam etmeli. Ben 2 seneye yakın protez saç kullandım sonra firmanın ilgisizliğinden ve bazı olumsuz tavırlarından sinirlenip saçı kendim evde çıkarttım. Beyoğlu'nda tanınmış bir firma.

    Şimdilerde ise Şişli bölgesinde bi yere başvurdum bakalım sonucu merak ediyorum yine her zamanki gibi.

    donor bolge kuvvetli ise çok iyi ekimler olduğınu gördüm bu iş birazda kısmet meselesi protez ben de düşünmüştüm ama bakımını yapamam diye ekim yaptırdım çok şükür sıkıntım olmadı

    Ben gürlükten yana olduğum için protez saçı tercih ettim yeniden. Ekim sürecini bekleyip sonunda iyi netice alamayanlarıda görüyoruz. İşimi şansa bırakmayıp ekim ayında protez saçım gelecek ve tekrardan özgüveni yerine gelmiş biri olacağım.

    Saç kadın içinde erkek içinde en büyük aksesuardır ve biriyle tanıştığımızda ilk saçlarına bakarız. Saçlarım liseyi bitirdikten sonra döküldü. 2004 senesine bakıyorum birde 2016'ya arada bariz fark var saç konusunda, kafada saç var yine ama seyrek. Yaş 30 bu arada. Tabi birazda ırsi bu saç dökülmesi. Ailede keller var şans yokki biz saçlı olalım. :D

    Ekim ayında buraya video atarım isteyenler olursa yakın çekimden protezi görmüş olursunuz. Şimdi aradaki 3 ay nasıl geçicek diye düşünüyorum. Zaman geçmiyor. :)

    Video foto bekleriz hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: silverdagger

    proscar kullanıyor ereksiyon problemim yok. yani bu bir konuda sıkıntım olmadı cinsel istek ve haz da azalmada yok. ama sperm miktarı ve yoğunlukta azalma oldu diyebilirim. allahtan 2 çocuk sahibiyim 3 ü de düşünmüyorum:) o nedenle kullanmaya devam. ama çocuk düşünen arkadaşlara tavsiye etmem. elbette bu benim bünyemdeki etkisi kişiden kişiye farklı olur.

    sperm yoğunluğunu nasıl ölçtünüz?
  • haylazzzz H kullanıcısına yanıt
    donor bolgeden greft aliminda ya da kanal acmada farkli bir teknik mi kullaniliyor? Yoksa sadece bir reklam mi ?
  • arkadaşlar ankara'da GÖKAY GÖGEN i duyanınız yada saç ekimi yaptıranınız var mı ?
  • ben proscar kullandim faydasi olmadi ama sadece 3 ay kullanabildim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: supersport87

    ben proscar kullandim faydasi olmadi ama sadece 3 ay kullanabildim

    hocam zaten herkeste etkili olmayabilir. başarı oranı %87 falandı sanırım. artı saç kökün öldüyse zaten yapacak bişey yok. ölmüş kökü diriltecek tedavi henüz bulunmadı. proscar ölmemiş ama zayıflamış saçlarda etkili. ayva tüyü saçları kalınlaştırıp saçların gürleşmesini sağlıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: devilmycry_87


    quote:

    Orijinalden alıntı: Rubellite

    quote:

    Orijinalden alıntı: supersport87

    quote:

    Orijinalden alıntı: Rubellite

    quote:

    Orijinalden alıntı: arintoktas

    Protez ya da saç ekimi ikisi de kellik için birer çözüm olabilir. Bazımız için ikisi de olmaz. Seçecek olan biziz. Ben ekim yaptırmaktan memnunum. Protez olan Da memnun. Hatta saçını sıfıra vurduran da. Çok seyrek saçı olan kazıtınca güzel oluyor. Bence burada her yöntemi herkes biliyor. Buna göre karar verebilir.

    Zaten seyrek saçlıların kaderidir saçı kazıtmak veya 3 numaraya vurmak ama bizim buradaki amacımız saçlı olmak :)

    Çoğu ünlü protez saç kullanıyormuş, haberim yoktu. Özellikle Mustafa Ceceli ve Tarkan'ın protez saç kullandığından haberim yoktu.

    Ben tekrar başvurdum şimdi 3 ay saçlarımın uzamasını bekleyeceğim. Saç ekimi yaptıran arkadaşlarım vardı ve memnun kalmadılar açıkcası. Zaten protez saç gibi istenen gürlük ekim ile asla olmuyor.

    İnsan nasıl mutluysa onunla devam etmeli. Ben 2 seneye yakın protez saç kullandım sonra firmanın ilgisizliğinden ve bazı olumsuz tavırlarından sinirlenip saçı kendim evde çıkarttım. Beyoğlu'nda tanınmış bir firma.

    Şimdilerde ise Şişli bölgesinde bi yere başvurdum bakalım sonucu merak ediyorum yine her zamanki gibi.

    donor bolge kuvvetli ise çok iyi ekimler olduğınu gördüm bu iş birazda kısmet meselesi protez ben de düşünmüştüm ama bakımını yapamam diye ekim yaptırdım çok şükür sıkıntım olmadı

    Ben gürlükten yana olduğum için protez saçı tercih ettim yeniden. Ekim sürecini bekleyip sonunda iyi netice alamayanlarıda görüyoruz. İşimi şansa bırakmayıp ekim ayında protez saçım gelecek ve tekrardan özgüveni yerine gelmiş biri olacağım.

    Saç kadın içinde erkek içinde en büyük aksesuardır ve biriyle tanıştığımızda ilk saçlarına bakarız. Saçlarım liseyi bitirdikten sonra döküldü. 2004 senesine bakıyorum birde 2016'ya arada bariz fark var saç konusunda, kafada saç var yine ama seyrek. Yaş 30 bu arada. Tabi birazda ırsi bu saç dökülmesi. Ailede keller var şans yokki biz saçlı olalım. :D

    Ekim ayında buraya video atarım isteyenler olursa yakın çekimden protezi görmüş olursunuz. Şimdi aradaki 3 ay nasıl geçicek diye düşünüyorum. Zaman geçmiyor. :)

    Video foto bekleriz hocam

    Firma bu:




    Kaldı 11 hafta :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 19 Temmuz 2016; 10:59:15 >
  • Merhaba arkadaşlar.

    Bakırköy çamlık hastanesinde ekim yapan Melike Çolak veya Murat Çolak hakkinda bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul Hair Center nasıldır yapan arkadaşlar var mı? Fiyat konusunda bilgisi olan varmıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .eRCaN. kullanıcısına yanıt
    merhaba Orada ekimi kim yapiyor ?genelde isimler biliniyor .
  • supersport87 S kullanıcısına yanıt
    Ben de bu soruların cevabını merak ediyorum hocam inanın. Yapan arkadaşlar vardır diye buraya yazayım dedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _OxoskvA_

    Merhaba arkadaşlar.

    Bakırköy çamlık hastanesinde ekim yapan Melike Çolak veya Murat Çolak hakkinda bilgisi olan var mı?

    Arkadaşlar bilenler yazsın lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gothic10 -- 21 Temmuz 2016; 0:57:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş 23. Bu saçlara ne önerirsiniz
    Biran önce dökülmeyi önleyici şeyler yapmam gerekiyor yoksa önler ve tepe tamamen açılacak bu yaşta..
    Deneyimli arkadaşlar ilaç vs. tavsiyesi bekliyorum ( Proscar dışında olanlar)
    Flaş altında çekilmiştir.

    Bu mesaja eklenen görseller:

     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gothic10 -- 21 Temmuz 2016; 1:00:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18711872187318741875
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.