Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41.214
Cevap
602
Favori
6.456.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokturk_-_

    quote:

    Orijinalden alıntı: hafsala

    merhaba arkadaşlar 2 şubatta ENSAR HASTANESİNDE saç ekimi yaptırdım.Enseden 2570 greft çıkarabildiler.Ekim yaklaşık 7 saat sürdü.Seans başına 2500 tl alıyorlar.Resimleri yüklemeye çalışıyorum.Dr hamdi beyi ve ekibini çok samimi buldum Allah razı olsun diyorum.Gayet şeffaf bir şekilde bütün sorulara açıklık getiriliyor....

    Resimleri yükleyemiyorum.Resim yüklemenin kolay bir yöntemini bulursam paylaşacağım vesselam..




    Hocam loadtr ye ya da imageshack.us a upload edip linkini kopyalayabilirsin. Buraya upload edemiyosan yani...

    Ben de dün bahsi geçen hastane ile görüştüm. Samimi dürüst insanlar. Bana da 2500 TL dediler. Fix bir fiyat sanıyorum. Kök başına ücret olayı yok. Bu bence en güzeli.
    Kendi diş doktorlarına saç ekimi yapmışlar bana onun resimlerini gösterdi. Hastanemizde çalışan doktorumuza ekim yaptık diye...Başarılıydı ekim açıkçası.

    Kredi Kartına taksit : Olmuyor burada bilginiz olsun. Peşin çalışıyorlar. Şimdi kararımı versem ne zaman işleme başlarsınız dedim Mart' ta ancak çağırırım dedi. Günde 1 ekim yapıyolarlarmış ve doluymuş Mart' a kadar tüm günleri. Gelmeyen filan olursa arada çağırabilirim ama kesin söz veremem dedi. 7 katlı bi hastane. Bebek doğumdan tutun diş e kadar bi çok servisi vardı. Saç kısmı 7. kat :)
    Saç ekiminin yapıldıgı oda başka hiç bir amaç için kullanılmayan steril bi ameliyat odasıymış böyle söyledi. Genel olarak temiz güzel bi hastane. Edinebildiklerim bunlar. Şahsım adına güvendim hastaneye açıkçası. Tek sorun şuan okadar nakit yok :) 1-2 aya kadar orada yaptırmayı düşünüyorum. hafsala arkadaşım resimlerinizi bekliyoruz.


    2500 liraya çıkarabilldikleri kadar saç kökü nakilil yapacaklarsa gerçekten harika bir fiyat. ortam anlattığınız kadarıyla gayet iyi. ama bu fix fiyat olayı sakıncalı olabilir. canları sıkılınca kök almayı bırakabilirler kim ne diyecek? ama hakkıyla yapıyorlarsa helal olsun derim. bunun içinde 5000 kökü 2500 liraya nakletmeleri lazım.
    resimleri ve gelişmeleri merakla bekliyorum.
  • Moy
    Hafsala
    Tech28 (di sanıyorum nicki yanlış hatırlamadıysam)

    bu üç arkadasımız o hastaneyi tercih etti. Hafsala hariç diğerlerinin resimleri forumda mevcut. Ki Moy zaten bu bölümde efsane oldu malum :)) Sagolsun uzun zamandır resim ve içerik sağladı bu konuya.

    Hocam ilk izlenimim öyle ekimin ortasında işi bırakıp hadi 1000 lira daha ver dicek insanlar diiller. Moy bikaç isim vermişti burda o hastanedeki ekim ekibinden. Onlarla tanıştım. Temiz inançlı insanlar. Benim içim ısındı. Ama tabii ki ilk kez görüyorum haklarında başka bilgim yok.
    Bi defter açtı önüme bak dedi kimden kaç greft çıkmış hepsinin kaydını tutuyoruz biz dedi. kiminden 2500 kiminden 3100 çıkıyo. Keşke çok çıksa çok eksek bu bizim en büyük reklamımızdır dedi. Ama kişiden kişiye bu sayı değişiyo dedi.

    ...Ben doktoru ziyarete gitmiştim. tam karşı odada yardımcısı bayan buyrun! dedi. bilgisayarı açıktı bayanın ve ekim yapılmış bir kafa vardı tam ekran :))) Dedim doktorla görüşücektim. Ben yardımcı olayım konu nedir dedi. Monitörünü işaret ettim :D konu bu dedim. Güldü :)
    Monitördeki kafa resmi de kendi hastanelerinin diş doktoruymuş kendi doktorlarına ektirmişler onu gösterdi işte...
    Tüm bilgim hastane hakkında bunlar. Kimseyi de yanlış yönlendirmek istemem tabii. Tercih meselesi.
  • 29 ocak tarihinde Sibella da 1200 greft ekim yaptırdım çok memnunum. dr Sibel hanım bastan sona kendi operasyonda bulunuyor. iki yardımcısı var ama Sibel hanım kendisi bizzat 8 saat işlem yaptı..Sonra 2. seansı yaptıracağım aynı yerde.

  • Ekimden sonra 1.Gün

  • Ekimin 5. Günü

  • Ekimin 12. Günü

  • Bir hekimin günlük 800-1200 greft ekim yapabileceğini, 3000-4000 greft ekim yaparım diyenlerden uzak durulması gerektiğini forumlardan öğrenmiş ve ben de bizzat yaşamış bulunuyorum. Özellikle ekimde Dr bulunması çok önemli arkadaşlar. Ben ekimden sonra kabuklar dökülünceye kadar hekim kontrolunde saç yıkamamı yaptırdım. Bunu kendileri de istiyor. Yanlış yıkama sonucu saç kaybı yaşanmaması için. 4 ay sonra ikinci ekimi yaptıracagım. Ekim sonrası agrı sızı yok, yalnız 4-5 günlerde az kasıntı oluyor. Bunun da normal oldugu söyleniyor.
    Ayrıca burda bilgilerini bizimle paylaşan plastik cerrah plastic surgeon beye tesekkür ederim. Benim karar vermemde bilgileri çok yardımcı oldu. iyi niyetle yorum yapan tüm arkadaşlara da tesekkürler...
  • merhba heppy, hayırlı olsun diyeceğim ama içim elvermiyor,bu kadar geniş bir alana sac ektirdiniz 1200 tane, ikinci seansta kaç tane planladı doktor bey, sizin acıklığınızı kapatmak için nereden bakılısrsa en az 10.000 kök gerekir gibi görünüyor. 1200 ikinci seansta da aynısı cıksa 2400 eder bu sizi tamin edecekmi acaba ? bence bukadar büyük bir alana saç ekimi doğru değil. ( bu benim düşüncem katılmayabilirsiniz ) Ayrıca en son resimde saçlar dik duruyor.Doğallıkta sorun yaşamassınız umarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenk_3406

    merhba heppy, hayırlı olsun diyeceğim ama içim elvermiyor,bu kadar geniş bir alana sac ektirdiniz 1200 tane, ikinci seansta kaç tane planladı doktor bey, sizin acıklığınızı kapatmak için nereden bakılısrsa en az 10.000 kök gerekir gibi görünüyor. 1200 ikinci seansta da aynısı cıksa 2400 eder bu sizi tamin edecekmi acaba ? bence bukadar büyük bir alana saç ekimi doğru değil. ( bu benim düşüncem katılmayabilirsiniz ) Ayrıca en son resimde saçlar dik duruyor.Doğallıkta sorun yaşamassınız umarım.


    cenk_3406 keşke kendi düşünceni kendine saklasan?heppy nin beklentisini bilmeden boyle konusman biraz garip geldi.ve son resımde saclar dık duruyor gıbısınden bırsey demıssın sana tek soylıcegım sen daha dık sac gormemıssın.saygılar
  • Arkadaslar bana kalırsa sac ektirecekleride ikiye ayırmak lazım, 1 az acıklıgı olanlar 2 cok acıklıgı olanlar olmak uzere. Sahsi fikrim az acıklıgı olanlar biraz arastırma yaparak belli basli bir kac yerden birini tercih ederek memnun kalabilirler. Ancak cok acıklıgı olanlar ektirmek konusunda cok dikkatli secim yapmak zorundalar. memnun kalmama ihtimali cok yuksek cunku, ayrıca ense tarafındaki saclarıda diger alanlara verildigi icin top yekun bi seyreklik olabiliyor.

    Genis acıklıkları olup sac ektiren arkadasar lütfen resimlerini paylassın, yorumlarınıda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Registered -- 13 Şubat 2011; 1:09:20 >
  • Merhabalar arkadaslar,

    Bende sac ektirmeyi bu aralar ciddi ciddi dusunenlerdenim. Onceligim Ankara olacak. Sanirim illede Istanbul diye tutturmaya gerek birakmayacak derecede kaliteli doktorlar var Ankara'da da. Forumun bu basligini basindan beri takip ettim. Cagri Uysal in adi biraz daha fazla gecmis. Kendisi plastik cerrahmis. Onun hakkinda biraz bilgi almak istiyorum.

    xx_lord sanirim 1 bucuk ay once orada bir ekim yaptirmistin. Sonuclarini benimle paylasir misin? Mesela Cagri Uysal operasyonun eksiksiz bir sekilde tamamini kendisi mi yapti? vs..
    in
    ve
    plastik_surgeon bayagidir konuya katilmamissin ancak senin goruslerin benim icin cok onemli ayria Dr. Cagri Uysal' i onerenlerdendin. Konhair ile ilgili konunun ilk sayfalarinda bahsi gecen konuyla ilgili olarak biraz kafam karisti. Madem boyle bir dedikodu var. Cagri hoca buna nasil musaade ediyor? Ve operasyon esnasinda nelere dikkat etmemiz gerekir?

    Birde benim sacimin ust bolgesinde bir miktar seyrelme var, acik olan yerler tepem ve sakaklar. Yani henuz tamamen gitmis degil saclar. Bu iyi mi sizce? Yoksa etkilemez mi operasyonun basarisini?

    Herkesten yorumlarini bekliyorum. Tesekkur ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldsummers -- 13 Şubat 2011; 17:41:35 >
  • bacardimojito , forumlar, kişinin düşüncelerini kendisine saklaması yerine başkalarıyla paylaşmak için vardır. Ben heppy arkadaşımızın bizimle paylaştığı yorum verresimlere bakarak fikrimi belirttim. En son resminde fotonun çekiş acısı na göre ben dik gördüm Ayrıca saç dökülmesi sorunu yaşayan bizlerin beklentisdi de saçlılar gibi tam kapanık olmasıdır. polemiğe de girmek istemem saygılar. heppy arkadaş, paylaşımın içi,n teşekkürler , inşallah istediğin gibi, olur !!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenk_3406

    bacardimojito , forumlar, kişinin düşüncelerini kendisine saklaması yerine başkalarıyla paylaşmak için vardır. Ben heppy arkadaşımızın bizimle paylaştığı yorum verresimlere bakarak fikrimi belirttim. En son resminde fotonun çekiş acısı na göre ben dik gördüm Ayrıca saç dökülmesi sorunu yaşayan bizlerin beklentisdi de saçlılar gibi tam kapanık olmasıdır. polemiğe de girmek istemem saygılar. heppy arkadaş, paylaşımın içi,n teşekkürler , inşallah istediğin gibi, olur !!!!


    düşünceni belirtiyosun ama heppy belkı 2000 ektirip mutlu olucak bunu bılmeden yorumluyosun.para adamın saç adamın yani diyecek bişey yok bence.
  • iyi günler, moy abi gerçekten çok duamızı aldın ve hala alıyorsun, sen bir efsanesin, sana bir sorum olacaktı, saçlarının ekilmiş olduğu anlaşılıyormu çevrendeki insanlardan aldığın tepkiler nasıl öğrenebilirmiyiz acaba?, teşekkürler
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resat206 -- 15 Şubat 2011; 21:13:57 >
  • Şİkayetim başarı ile iletilmiş..
  • dostlar birde sakaldan 700 greft kadar ektirmeyi düşünüyorum.sakaldan ekimin olumsuz bir durumu varsa bilgilendirirseniz sevınırım.bide ekilen saçlar ömür boyu dökülmüyormu yani garantimi bu=))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacardimojito -- 14 Şubat 2011; 20:19:43 >
  • Sac disi 'kil'lar kalitesizlerdir. Eger doktor derseki boyle bi durum yok. Ordan kacin derim cunku. Bi saciniza bakin birdr diger killara. Yani onlar kil sonucta 7-8 santim uzar kim bilir kac ayda. Ama sac oyle degil daha kalitelidir ;)
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resat206 -- 14 Şubat 2011; 21:34:48 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.