Şimdi Ara

Youtube Hosts v1.1 ---100 KB -- Sorunsuz Youtube

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
7.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu küçük programcığın çalışma şekli çok basittir. Hatta programcık demek bile istemiyorum.
    Çalışma Şekli: C:\WINDOWS\system32\drivers\etc dizinindeki hosts dosyasına Youtube nin hostlarını ekler. Anlayıp anlamamanız önemli değil. Sadece yükleyin ve Youtube a girin. Yükleme Hedef Klasörünü değiştirmeyin.

27 Ağustos 2009 itibari ile çalışmaktadır. DNS ayarları da normal olarak. Bizden sonra tekrar TTnet portları kapatırsa
    biz napalım :) ! ! !

indir -100kb

• 208.67.222.222
    208.67.220.220 bunlar yetiyor istediğim siteye şak diye giriyorum
  • quote:

Orijinalden al�nt�: HitEmUp

208.67.222.222
    208.67.220.220 bunlar yetiyor istedi�im siteye �ak diye giriyorum

Her yiğidin bi yoğurt yiğişi var

Bunu yüklersen hiç biş�e demeden giriyo

DNS ayarları ile hiç oynamıyo bazen DNS ayarlarını normale getirmek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkrts -- 27 Ağustos 2009; 12:52:32 >
  • teşekkürler youtube jacker çalışmamaya başlamıştı. bu iyi oldu
  • DNS Değiştirin daha rahat böyle programlar pekte güvenli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Right_

DNS Değiştirin daha rahat böyle programlar pekte güvenli değil.

Aşkolsun bana güvenmiyon mu ? Ben yaptım istersen virüs taraması yap. Tehessüf ederim
  • @_Right_
    asıl dns ler güvenli değil internete ttnetin serverı yerni başka bir makinenin üstünden giriyorsun ama arkadaşın dediği yöntemde utube un kapatılmamış ip sine bağlanıyorsun yani arkadaşın dediği yol daha güvenli ama sadece utube a girersin dns le çoğu yasaklı siteye girersin mesala piratebay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube-dl ile Playlist İndirme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden al�nt�: eXtraVaido

@_Right_
    as�l dns ler g�venli de�il internete ttnetin server� yerni ba�ka bir makinenin �st�nden giriyorsun ama arkada��n dedi�i y�ntemde utube un kapat�lmam�� ip sine ba�lan�yorsun yani arkada��n dedi�i yol daha g�venli ama sadece utube a girersin dns le �o�u yasakl� siteye girersin mesala piratebay

• eline saglik guzel olmus..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkrts

Youtube Hosts v1.1
    Bu küçük programcığın çalışma şekli çok basittir. Hatta programcık demek bile istemiyorum.
    Çalışma Şekli: C:\WINDOWS\system32\drivers\etc dizinindeki hosts dosyasına Youtube nin hostlarını ekler. Anlayıp anlamamanız önemli değil. Sadece yükleyin ve Youtube a girin. Yükleme Hedef Klasörünü değiştirmeyin.

27 Ağustos 2009 itibari ile çalışmaktadır. DNS ayarları da normal olarak. Bizden sonra tekrar TTnet portları kapatırsa
    biz napalım :) ! ! !

indir -100kb

Güzel bi paylaşım olmuş ama opendns ile sadece youtube değil tüm yasakla sitelere giriliyor. hosts dosyası ilede mümkün ama yasaklı sitelerin ip lerini eklemek lazım tek tek. zor iş. ttnet yasaklasa her türlü yasaklar hiçbişekilde giremeyiz koyar ip ye ban dns, hosts,proxy hiçbişey işe yaramaz ama olay şu ki yasak sitelere getiriliyor kullanıcılara değil. isteyen istediği gibi girmekte özgür yinede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniactolga -- 28 Ağustos 2009; 1:52:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sno

eline saglik guzel olmus..

bişi değil
  • en iyi yol bence bu bende bunu kullanıyordum zaten dnsler bazen yavaş olabiliyor
  • Youtube gibi sitelere girmek için böyle programlar kullanmayin. ha programda bi sorun vardir demiyorum ama gerek yok böyle şeylere . en iyisi manuel girmek.
  • manuel girince ipucu arama download vs.. pek güzel olmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkrts -- 28 Ağustos 2009; 18:02:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Youtube gibi sitelere girmek için böyle programlar kullanmayin. ha programda bi sorun vardir demiyorum ama gerek yok böyle şeylere . en iyisi manuel girmek.

kesinlile arkadaş haklı. sonra bilgisayarım neden hata veriyor. bu sorun nerden çıktı diye uğraşırsınız
  • quote:

kesinlile arkadaş haklı. sonra bilgisayarım neden hata veriyor. bu sorun nerden çıktı diye uğraşırsınız

Kardeş bende kullanın diye yalvarmıyorum. Size de konuyu anlatayım.

Normalde sen youtube yazdın mı bu bir soru olarak TTNET e gider. TTNET de o site ye giremezsin der.

Host açınca TTNET e hadi ordan der. Direk siteye girer. Şimdi bunun neresi sorun çıkartacak sen o zaman PC kullanma Playstation al salt okunur bir şekilde cihazı kullan attığın golleri kayıt bile etme

Demem o ki; bahsi geçen şeye program desem program yazanlar bana güler. Çok basit bi değişikliktir. Sizin el ile uğraşmanız da 10 dakikanızı alabilir. Ondan dolayı paket yaptım.

Bilgisayara hiç bir zararı yoktur. Var dersen PC ye deepfreeze kur. PC yi her açtığında fabrika yarlarında açılsın.

Biraz açıklayarak anlattım. Aşağılama falan algılamayın. Ben herşeyi açıklamayı severim.

Hayırlı Ramazanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkrts -- 28 Ağustos 2009; 18:34:53 >

• mkrts senmi yazdın programı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Right_

mkrts senmi yazdın programı.

Buna program desem ve ben yazdım desem ayıp olur... Sadece paket yaptım. Yani ortada bi program yokki yazayım.

Paketleyen benim. Sitede anlatılan yöntemi otomatik hale getirdim. O kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HitEmUp

208.67.222.222
    208.67.220.220 bunlar yetiyor istediğim siteye şak diye giriyorum

hocam vista kullanıyorun ipv4 deki dns leri dediin dns ler ile degistirdim fakat hala youtube a giremiyorum. baska bi sey mi yapmak lazım ayrıca?
  • Youtube jacker 1 ten bende sorun verdigini sanırodum kardesim pc dede youtube girio ama video acamıoduk
    Vede bıkmıstım artık walal ii oldu eline saglık :)
    Umarım dier sitelerede giriş wardı
    bazı yabancıalr turklerin girmesini sitemioda
    1-2 gune kadar kingofknight da kapandı fakat tunnel ler ile giriorum
    anonymousedeki IP de banlı 1 v tunnelle giriodum oda flashlar adam gibi calısmıodu :)

****not:ktunnel de avast sorun algıladı ve baglantı kesti
    Dosya Youtube_Hosts_v1.1.exe alýndýðý zaman 2009.08.30 09:14:26 (UTC) 
    şimdiki Durumu: Yükleniyor ... sýrada bekleniyor taranýyor tamamlandý BULUNAMADI DURDU
    Sonuç: 2/41 (4.88%)

"

kingofknight a hala giremiorum ama en azıdan youtube war :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XinT -- 30 Ağustos 2009; 12:18:55 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.