Şimdi Ara

Captain America: The First Avenger (2011)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
0
Favori
13.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Captain America: The First Avenger (2011)


    CAPTAIN AMERICA BELLİ OLDU!

    22 Temmuz 2011′de gösterime girmesi beklenen “Captain America” filmi için Marvel’ın Captain America arayışı sona erdi. Son 3 aday arasında adı geçen Chris Evans‘ın Steve Rogers/Captain America rolü için Marvel’ın yaptığı teklifi kabul ettiği Variety tarafından duyuruldu. Yapılan teklifin en az üç filmi içerdiği iddaa edildi. Bu filmler arasında 2012 senesinde gösterime girmesi planlanan “The Avengers” filmi de yeralıyor. Resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor.


    1981 Amerika doğumlu Chris Evans, süper kahraman rollerine ve çizgi roman dünyasına yabancı değil. 2005 ve 2007 senelerinde gösterime giren “Fantastic Four” filmlerinde genç aktörü Human Torch (Alev Adam) rolünde seyretmiştik. DC Comics’in çizgi romanı ”The Losers”ın 23 Nisan 2010′da gösterime girecek filminde ve çekimleri devam eden Oni Press’in grafik romanı “Scott Pilgrim vs. the World” filminde de Chris Evans’ı seyredeceğiz.

    http://www.imdb.com/title/tt0458339/

    Trailer:
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Resident Evil: Afterlife'da Leon rolüne 10 numara olabilcek bir oyuncu (gerçi o da söylenti ama) Captain America kesinlikle olamaz bu adam.
  • sevdiğim bir aktördür ama Captain America için pek iyi bir seçim olduğunu düşünmüyorum

    Resident Evil : Afterlife da oynaması iyi bir seçim ama
  • Niye ki? Bence tipi uyuyor, oyunculuğu hakkında konuşmaya gerek yok zaten.
  • Resident Evil deki Leon karakterine baktımda hakikatten uyuyor role bencede oynarsa güzel olur.
  • Leon'a uyuyorda captain america yakışmaz bence
  • Captain America Hakkında İlk Bilgiler

    2011 yılında izleyeceğimiz Marvel uyarlaması Captain America'dan ilk detaylar açıklandı.

    Yönetmen Joe Johnston (Jumanji, Jurassic Park 3, The Wolfman) merakla beklenen filmin II. Dünya Savaşı'nda geçeceğini ve Steve Rogers karakterinin yaşadığı psikolojik çöküşe odaklanacağını açıkladı. Johnston, filmin çizgi romana en yakın duran Marvel uyarlaması olacağını da söyleyerek hakkındaki şüpheleri boşa çıkarmak için önemli bir adım atmış oldu. Bir diğer önemli nokta da filmin taşıdığı isim: The First Avenger: Captain America adı, 2012 civarında izleyeceğimiz The Avengers filmine bir giriş niteliği taşıyor.

    Üçleme olacağı kesinleşen film hakkında merak edilen bir diğer nokta da, Disney tarafından milyar dolarlarla satın alınacak (alındığı iddia ediliyor ancak resmi bir kaynaktan bilgi bulamadığım için belirtmiyorum) Marvel'ın filmi nasıl finanse edeceği. Disney'in filmi "bozmayacağı" kesin olsa da, finansın nereden çıkacağı ve Disney'in filme ne kadar bütçe ayıracağı halen merak konusu. Hatırlarsanız, 2006 yılında Marvel tarafından yayınlanan Civil War adlı çizgi romanın sonunda kaptan bir tetikçi tarafından öldürülmüştü.

    The First Avenger: Captain America, 22 Temmuz 2011'de gösterimde.




  • Süper asker olmak için biraz çelimsiz değil gibi geldi bana
  • Sam daha çok uyar vucut yapısıyla,yüz hatlarıyla filan .
  • bence gayet iyi bi seçim ama captain america çok sıkıcı bi karakter.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: £mre

    Sam daha çok uyar vucut yapısıyla,yüz hatlarıyla filan .

    Aynen, Sam olsa tam otururdu. Hem kalıplı hem daha bir heybetli.

    Olsun, Dean'da iyidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 2 Şubat 2010; 19:29:17 >
  • CAPTAIN AMERICA ADAYLARI BELLİ OLUYOR

    22 Temmuz 2011 tarihinde gösterime girmesi beklenen “The First Avenger: Captain America” filmi şekillenmeye başlıyor. Filmde Captain America / Steve Rogers rolünü canlandıracak aktör için komedi dizisi “Chuck”dan tanıdığımız Ryan McPartlin‘in (yukarıdaki resim) adı geçiyor. 1975 Amerika doğumlu aktör rol için seçmelere katıldığını doğruladı.

    Rol için adı geçen başka bir oyuncu ise “One Tree Hill” dizisinde 6 sene boyunca yeralan Chad Michael Murray (aşağıdaki resim) oldu. 1981 Amerika doğumlu aktör tarafından bu haber henüz doğrulanmadı.

    Filmin yönetmeni Joe Johnson ise dün basına yaptığı açıklamalar ile “Captain America” filmi hakkında önemli bilgiler verdi:

    - Captain America’yı canlandıracak aktör 1 Mart tarihine kadar belli olacak.
    - Captain America karakteri Amerikalı bir aktör tarafından canlandırılacak.
    - Film çekimleri HD olarak gerçekleştirilecek. Belki daha sonra 3D’ye çevrilecek.
    - Filmin çekimleri İngiltere’de olacak.
    - Bütçe sebebiyle aksiyon sahnelerinde sınırlama olacak.
    - Nispeten bilinmeyen oyuncular filmde yeralacak.
    - Yıldız oyuncular ile kadro desteklenecek (Thor filminde olduğu gibi).





  • Bu rol Ryan McPartlin için kariyerinde büyük sıçrama olur bence.Bende onun oynamasını isterim dean ile sam yeterince ünlü zaten ama bu adamın çıkış yapması lazım
  • Captain America’nın Düşmanı Belli Oldu: Red Skull

    Joe Johnston, bir basın toplantısında ilk filmde oynayacak olan düşman Red skull olucağını açıkladı ve sonrasında nedenlerini açıkladı.

    “Hemen hemen bütün hikaye sonu haricinde ikinci dünya savaşı zamanında geçmektedir bundan dolayı hikayenin doğuşunun Kaptan Amerika’nın nasıl Kaptan Amerika olduğunu göstermek için bir şansımız var. İlk önce modern hikayeyi anlatıp sonrasında geri dönüp hikayenin doğuşunu anlatamazsınız. Eğer yapmak istiyorsanız, buyurun yapın. Herkes doğuş hikayesini anlatmak istiyor. Bir yerlerde bir versiyonu var ama o modern bir hikaye idi ve ne yazık ki işe yaramadı.”

    Umarız, Johnston’nın film planladıkları hakkında ileri de daha çok şey anlatabileceğiz. Aklınızda sorular oluştuğunun farkındayız. Umarız cevaplarını burda bulabileceksiniz. Hikayede geçen karakterleri kimlerin canladıracağı hakkında sizlere bilgiler sunacağız ileri de özellikle Steve Rogers. Johnston’nın basın toplantısında söylediğine göre Steve Rogers rolü için kesinlikle Amerikan aktör arayışında olduklarını ve bunu Şubat sonuna kadar bulmayı umduklarını söyledi.





  • Sam Worthington iyi giderdi başrol için... Tipi çizgi romandaki tipe çok uyuyor... Çocukken çok okurdum C.America'yı...

     Captain America: The First Avenger (2011)
  • Bizim Awesome değil mi o ya.. sevindim valla, rolüne yakaşırda çok iyi olmuş.
  • Onca süper kahraman varken, hiç te süper olmayan Amerikan propagandası bir kahramanın fiilmini çekmeleri zaman kaybından başka bir şey değil; pek çok serinin odak noktası olsa da gereksiz bir tip bence
  • Aynen katılıyorum bencede itici bir karakter.
  • Ben Affleck iyi giderdi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CekilmisFilm

    Ben Affleck iyi giderdi..

    O Daredevil dostum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.