Şimdi Ara

ECS'nin 785G yonga setli Black serisi anakartı satışa sunuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Anakart üretiminde sektörün lider isimlerinden birisi olan ECS, Black serisi altında kullanıma sunduğu 780G yonga setli anakartıyla yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başarmıştı ve akabinde firma seriyi yeni modeller ile güncellemeye başlamıştı. AMD'nin entegre grafik performansıyla öne çıkan 785G yonga seti deECS mühendisleri tarafından masaya yatırıldı ve Black serisi A785GM-M modei hazırlandı.


    İlk detaylarını daha önce sizler ile paylaştığımız anakart raflardaki yerini almaya başladı. 785G + SB710 yonga setini temel alan yeni anakart AMD'nin Soket AM3 formundaki güncel tüm işlemcileriyle (140 Watt TDP'li modeller de dahil) kullanılabiliyor. Dört adet DIMM slotu üzerinden 16GB'a kadar DDR3 1333/1066/800MHz bellek desteği sunan anakart tasarım özellikleriyle öne çıkmayı başarıyor.


    Black serisinin diğer üyelerinde olduğu gibi Siyah renkli baskılı devre üzerinde renkli komponentlerle donatılan microATX formundaki A785GM-M, soğutucu tasarımı ve katı kapasitörleriyle de dikkat çekme konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamıyor. Kullanılan yonga seti itibariyle DirectX 10.1 destekli Radeon HD 4200 IGP'sine sahip olan anakart bu sayede HD video hızlandırma yeteneği de sunabiliyor.


    Uyumlu ekran kartlarıyla Hybrid Crossfire kurulumuna da olanak tanıyıan anakart üzerinde harici ekran kartları için konumlandırılan PCIe x16 slotuna ek olarak iki adet PCIe x1 ve bir adet te geleneksel PCI slotuna yer veriliyor. 12x USB 2.0 konnektörü ile birlikte 6x SATA-II, FireWire ve eSATA portlarına sahip olan anakart görüntü aktarımı için HDMI, VGA ve DVI bağlantılarını üzerinde barındırıyor.


    SB710 köprüsüyle gelen dolayısıyla Advanced Clock Calibration teknolojisine destek veren anakart AMD işlemciler için çekirdek aşırtma uygulamasına da olanak tanıyacak gibi görünüyor. Elektronik posta kontrolü ve hızlı internet turu için Linux tabanlı eJIFFY teknolojisi ile donatılan ayrıca 8 kanal yüksek tanımlı ses ve Gigabit Ethernet desteği sunan A785GM-M raflardaki yerini almaya başladı.


    ECS'nin Black serisi A785GM-M modeli 100$ civarı etiket fiyatıyla kullanıma sunuluyor.








  • İki resim birbirinden farklı. Üsttekinde 8 pin 12v girişi varken diğerinde bu giriş 4 pinli.
  • Umarim guzel sonuclar verir bu cipsetli anakartlar da... Guzel yapmis ECS anakarti... Burada da Asus'un 785 G'leri piyasaya giris yapmis. Burasi Polonya !..
    Asus'un M4A785TD-V EVO anakarti burada 120 $'dan alinabiliyor ki bu Asus'un bu cipsette urettigi ust segment anakart modellerinden biri, DDR3 ram destegi ile geliyor ve Asus 8+2 faz sistemi kullanmis bu anakartta, detayli ozellikleri asagidaki linkte.
    http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=fcsXWSxnhzZE9rnR&templete=2
    -
    ECS'nin 785G yonga setli Black serisi anakartı satışa sunuluyor




  • Ah keşke hemen TR'ye gelse 785G anakartlar ama en erken eylül ortasında görürüz gibime geliyor.
  • Sogutma cozumu guzel olmus , ECS ye tebrikler
  • Ben bu asus'un evo'sunu her an alabilirim. Alir da sistemi toparlarsam bilgilendiririm. Su an fiyat arastirmasi icerisindeyim...
  • Fiyat makul.AM3 sistem kuracklara bu anakartı gözden geçirmeli.
  • Keşke AMD de kuzey-güney köprüsü ayrımından vazgeçse.
  • 2 tane pcı ex 1 ne ya, tutmadı işte doğru dürüst kullanılmıyor.
  • ecs oldum olası hep hata çıakrmıştır.bi tam yapsa şu anakartalrı süpre olcak.herkes görünüşe aldanıp alıyor şu anakartalrı ama hiç alıncak durum dadeğil hala ecs
  • ben kullanmaktayım bu anakartı vaktiyle asusda gigabytede kullandım ama demeden gecemeyecem ciddi ciddi cok kaliteli ve gösterişli bir anakart bir çok özelliğini daha cözmüş değilim.
  • ECS 780G Black ile karşılaştrıldığında gerçekten ufalmış ve güçlenmiş görünüyor
    ECS'nin 785G yonga setli Black serisi anakartı satışa sunuluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Regor

    İki resim birbirinden farklı. Üsttekinde 8 pin 12v girişi varken diğerinde bu giriş 4 pinli.

    evet 8 pin güç girişi istemekte ama ben 4 pin takarak kullanıyorum bilmiyorum acaba sıkıntı olurmu 3 aydır böyle kullanıyorum hiç bir sıkıntı görmedim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.