Şimdi Ara

Prometheus (2012)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
6
Favori
29.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj





  • 2 Ağustos 2009


     Prometheus (2012)


    Ridley Scott Alien serisine geri dönüyor. Haber resmi kaynaklarca doğrulandı.

    Seride eksik olan halka hayata böylece geçirilecek: Scott yeni hikayede geriye gidip bize yaratıkların nerede ve nasıl oluştuklarını anlatacak. Scott bu düşüncesini 2002 yılında yapılan bir söyleşide dile getirmişti.

    20th Century Fox film için daha önce Carl Eric Rinch'i atamış fakat daha sonra bu kararından geri adım atmıştı. Jon Spaihts'in senaryosunu yazacağı filmle Scott 30 yıl aradan sonra seriye yeniden merhaba demiş oldu. Beyaz perde Nostromo ile 1979'da tanışmış, Terminator menşeili James Cameron mürettebatı 1986'da devralmıştı. Reklam ve müzik klipleriyle ün yapmış David Fincher 1992'de kötü bir başlangıçla Alien³'e imza atarken, serinin son filmi Delicatessen ile ismini geniş kitlelere duyurmuş Jean-Pierre Jeunet'e emanet edilmişti (Alien: Resurrection; 1997). Sonrasında Alien vs. Predator oyunu uyarlamalarıyla harcanan Alien serisinin eski kalitesini yakalamasını umuyoruz. Gerisi senaryoya ve Scott'a kalmış.


    Kaynak
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Süper bir haber ama filmin çekimlerine ne zaman baslanacak?
  • üçüncü filme ilişkin yazılanlar ne derece doğru, gayet farklı ve seriye zenginlik katmış bir film bana göre.
    bu arada asıl haber bomba, bende hep merak etmişimdir içten içe, nerden gelmiştir bu alien denen gudubet diye ..
  • Ridley Scott varsa o film kaçmaz
  • Ridley scott son filmleriyle karizmayı ciddi anlamda sarstı umarım Alien yine bir çıkış olur

    H. R. Gigerda ne çiziyor şu Alienı mubarek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 3 Ağustos 2009; 1:46:53 >
  • Filmin 2011 sonu ya da 2012'de gösterime girmesi planlanıyormuş.

    Hikayesi;

    It’s set in 2085, about 30 years before Sigourney [Weaver's character Ellen Ripley]. It’s fundamentally about going out to find out ‘Who the hell was that Space Jockey?’ The guy who was sitting in the chair in the alien vehicle — there was a giant fellow sitting in a seat on what looked to be either a piece of technology or an astronomer’s chair. … [The film] is about the discussion of terraforming — taking planets and planetoids and balls of earth and trying to terraform, seed them with the possibilities of future life.
  • Gelmiş geçmiş en iyi alien filmi bence ressurection'dır daha iyiside yapılamaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuadroFX

    Ridley Scott varsa o film kaçmaz



    Katılıyorum
  • Ben de bu filme ne oldu diyordum. En çok beklediğim filmlerden biri.
  • 2 film halinde ve 3D olacağını açıkladı Ridley Scott;
    http://cineshoot.blogspot.com/2010/04/ridley-scotttan-alien-aclm.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Evoo

    2 film halinde ve 3D olacağını açıkladı Ridley Scott;
    http://cineshoot.blogspot.com/2010/04/ridley-scotttan-alien-aclm.html



    3D çılgınlığı Alice'ede sıçradı
  • En iyi filmleri şüphesiz ilk 2 filmdi zaten birer klasik oldular.Umarım ilk iki filme yakışır bir film olur bence bı iş olur yönetmen aynı bence takrar iyi gerilim dolu bir film olucak.
  • Alien Projesi Durduruldu!

    Ridley Scott'un yöneteceği yeni Alien başka bahara...

    Ridley Scott'ın Alien efsanesini yeniden ayağa kaldıracağı devam filmi projenin yüksek bütçesi yüzünden çıkmaza girdi...

    Sinemada kaliteli bilim-kurgu görmek isteyenlerin karşısına hem bütçe hem de bir takım başka stüdyo sıkıntıları çıkmaya devam ediyor. Merakla beklenen yeni Alien bölümüne 250 milyon dolar bütçe ayrılacak olması, üstüne üstlük filmin ağır şiddet ve korku sahneleri yüzünden yaş sınırlamasına takılacağının düşünülmesi maalesef projenin şimdilik durdurulmasına neden oldu...

    Açıkçası stüdyonun yaş sınırlamasına takılacak bir filme çeyrek milyar dolar yatırması şimdilik pek olası gözükmüyor.

    Yeni Alien ya 'Alien vs. Predator' gibi yaş sınırlamasına takılmayan budanmış ve kötü bir yeniden çevrime dönüşecek, ki yönetmen Scott buna karşı duruyor, ya da sinemaseverler yeni Alien için beklemeye devam edecek...
  • Yanılmıyorsam 2 bölüm şekilde yapılıcaktı iki film için aslında oldukça uygun 250 milyonluk bütçe. İyi bir reklam ile rahatlıkla telafi edilebilir kanaatindeyim.Ama öncelikle filmin kaliteli olması şart ve tabi muhakkak çok yoğun ve yüksek derecede reklam yapılması lazım. Neticede AVP serileri sayesinde yerin dibine girdi alien. Ancak reklam sayesinde sinemeya çekebilir izleyiciyi. Yaparsa Ridley Scott yapar anca.
  • at olmuş alien
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dodgé


    quote:

    Orijinalden alıntı: QuadroFX

    Ridley Scott varsa o film kaçmaz



    Katılıyorum

    Bende
  • Müthiş bir haber. Efsaneyi yeniden izlemek süper olacak hemde Ailen'ların herşeyini anlatan bir film olacak.
  • Vay be ben umudu kesimiştim alien serisinden benim için çok özel bir filmdir alien hele ilk 2 film süperdi 3 rezaletti ama 4 de idare ederdi.Nezaman predator ile harmanlandı ozaman bitti zaten gelen tepkiler ve izlenme sayısı pek iyi olmadı.Sen git koskoca alien ahalisini predator lere oyuncak yap daha neler :D Şu an ki teknoloji ile konusunu iyi olursa çok iyi bir film çıkar.
  • iyi bir alien filmi için 50 milyonluk bir bütçe yeterli olmalı. 250 milyon nedir öyle ? stüdyo durdurma kararı almakta bence haklı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -genjuro-
    iyi bir alien filmi için 50 milyonluk bir bütçe yeterli olmalı. 250 milyon nedir öyle ? stüdyo durdurma kararı almakta bence haklı.

    250 milyonluk bütçenin çok gelmesinden ziyade, 50 milyonluk tespitiniz dikkatimi çekti, 50 milyon da böyle bir film için çok az yahu, naptınız? Hele hele başta Ridley Scott gibi bir yönetmen için cidden az.Bu parayla tatmin edecek bir yapım olmaz asla.Burda Bilimkurgu dan söz ediyoruz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.