Şimdi Ara

Palm Pre Avrupa'ya geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • iSuppli'nin araştırmasına göre 2009 yılında 1.3 milyon adet satılması beklenen WebOS işletim sistemine sahip ilk cihaz Palm Pre,Amerika kıtasından Avrupa kıtasına yolculuğu 2009 yılının sonuna doğru başlıyor.


    Palm'ın yaptığı basın açıklamasına göre Palm Pre İngiltere,İrlanda ve Almanya'da ki kullanıcılarla O2 tarafından,İspanya'da ise Movistar tarafından tatil öncesi dönemde buluşacak.Cihazın operatörler tarafından ne kadarlık satış fiyatıyla piyasaya sürüleceği şu anda belli olmamasına rağmen son dedikodular Palm Pre'nin Almanya'da 400 Avro civarındaki satış fiyatıyla piyasaya sürülebileceğini gösteriyor.




  • tasaeı çok işlevsel, dolgulu silikon tuşlar, üstelik avuç kısmı için boşluk da bırakılmış. durum çubuğunun ekranın dışına taşınması fikri daha önce uygulandı mı hatırımda değil ama bu cihaza çok yakışmış. ekran kapalıyken şebeke yeni msj gelip gelmediği, pil gibi detayları görebilecek olmamızın getirdiği işlevsellik yanında bu çubuğun tasarım alanında da cihaza ödül getirebileceğini düşünüyorum. 8gb dahili hazıfa, 3,5mm standart kulaklık girişi, 320 x 480 piksel ekran ve voltranın oluşmasını sağlayacak son parça tam Q kalvye. umarım avrupa ile aynı anda ülkemize de gelir !!
  • kızaklı olması kötü çabuk bozuluyo durmada filim parsı öddur normal yapsalr olmazmı mesala 6300 taş gibi telefon 5 kattan düşdü hala çalışıyo
  • Bu cihazın Aşırı ısınmadan dolayı LCD ekranın alt kısmında iz bıraktığını ve pil ömrünün kısa olduğunu okumuştum..

    Güzel bir alet fakat bu sorunlar varsa alınmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.