Bildirim
MSN Açılmıyor Hata Kodu 80072745
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
www.combofix.org adresinden combofix indir.
Sistemi tarattır. Muhtemelen sorun çözülecektir._____________________________ -Intel Core i3 550 3.20 Ghz 4 Mb Cache LGA1156 İşlemci
-Gigabyte GA-H55-UD3H Intel H55 Express Core i3-i5-i7 2200+ DDR3 Soket LGA1156 Anakart
-Zotac Nvidia GTX460 SYNERGY 768MB 192Bit GDDR5
-Kingston 4GB (2x2Gb) 1600MHz DDR3 Hyperx Ram
-Thermaltake Litepower 600W ATX 2.3 APFC 12cm Fanlı PSU
-2x500 GB Samsung 7200 Rpm Sata 2 Hdd
Kasa DVD-RW, Klavye, Mause falan filan.. -
bence ekle kaldırdan sıl msn i sonra yine yukle nerden dersene www.inndir.com virüssüz bir site _____________________________ ıntel pentium( r) p4 cpu 3.06 ghz 2gb gb ram 320 gb sata hard disk -
Bir çözüm yolu daha var sırayla onu söyleyeyim.
1-İnternet Explorerı açıyorsun DOSYA bölümünden ÇEVRİMDIŞI ÇALIŞ seçeneğini işaretliyorsun ve İnternet Explorerı kapatıyorsun
2-BAŞLATtan ÇALIŞTIRı açıyorsun ve CMD yazıyorsun daha sonra açılan pencereye şu komutu yazıyorsun : "ipconfig /flushdns" (tabi tırnak ve iki nokta işaretini kullanmadan sadece tırnak içindekileri yazıyorsun ve ipconfig ile / işareti arasında bir harflik boşluk oluşacak space tuşu ile) karşına şu yazı çıkıyor:
Windows IP Yapılandırması
DNS Çözme Önbelleği başarıyla temizlendi.
3-CMD ile açılan pencereyi kapatıyorsun ve İnternet Explorerı masaüstünden tekrar açıyorsun ve DOSYA bölümünden ÇEVRİMDIŞI ÇALIŞ işaretini kaldırıyorsun ve daha sonra MSN programını çalıştırıyorsun ve MSN de arkadaşlarınla rahatça sohbet ediyorsun
_____________________________ Veni, Vidi, Vici
-
bendede ara sıra aynı hatayı veriyor ama sonra kendiliginden düzeliyor _____________________________ -
Saat ve tarih ayarlarını bi kontrol et..Bios pili zayıfladığı zaman tarih de geride kalıyor..O zaman açılmıyor msn _____________________________ -
Bende de veriyor bu hatayı netle alakalı ama nette problem olduğunda oluyor genelde _____________________________ 
-
Nod 32 kullanıyor iseniz
Bu hata kullandığımız antivirüs yazılımından kaynaklanmakta.
Eset Nod32 için (ben bunu kullanıyorum)
Gelişmiş Seçeneklerden -> Web Erişimi Koruması -> Http -> Web Tarayıcıları'na gelin. Yan tarafta açılan listede "C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe" anahtarının başındaki seçim aracını boş bırakmanız yeterli olacaktır.
Bu çözümün resmi aşağıdadır..

_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Morph_in
Nod 32 kullanıyor iseniz
Bu hata kullandığımız antivirüs yazılımından kaynaklanmakta.
Eset Nod32 için (ben bunu kullanıyorum)
Gelişmiş Seçeneklerden -> Web Erişimi Koruması -> Http -> Web Tarayıcıları'na gelin. Yan tarafta açılan listede "C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe" anahtarının başındaki seçim aracını boş bırakmanız yeterli olacaktır.
Bu çözümün resmi aşağıdadır..

Hata Kodu 80072745 olan arkadaşlara kesin çözüm..tarafımdan az önce denenmiştir.vee tekrar msn ime kavuştum artık..ne tarih ne saat nede başka proğramlarla felan ugraşmayın boşuna.tabii sizde Nod32 kullanıyorsanız.
teşekkürler Morp_in kardeşş.klavyene sağlık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdo_38 -- 27 Ağustos 2009; 21:56:50 >_____________________________
-
teşekkürler Morph_in
_____________________________ Yapabilenler yapar, yapamayanlar da ancak nasıl yapılacağını anlatır -
quote:
Orijinalden alıntı: YUCi35
Bir çözüm yolu daha var sırayla onu söyleyeyim.
1-İnternet Explorerı açıyorsun DOSYA bölümünden ÇEVRİMDIŞI ÇALIŞ seçeneğini işaretliyorsun ve İnternet Explorerı kapatıyorsun
2-BAŞLATtan ÇALIŞTIRı açıyorsun ve CMD yazıyorsun daha sonra açılan pencereye şu komutu yazıyorsun : "ipconfig /flushdns" (tabi tırnak ve iki nokta işaretini kullanmadan sadece tırnak içindekileri yazıyorsun ve ipconfig ile / işareti arasında bir harflik boşluk oluşacak space tuşu ile) karşına şu yazı çıkıyor:
Windows IP Yapılandırması
DNS Çözme Önbelleği başarıyla temizlendi.
3-CMD ile açılan pencereyi kapatıyorsun ve İnternet Explorerı masaüstünden tekrar açıyorsun ve DOSYA bölümünden ÇEVRİMDIŞI ÇALIŞ işaretini kaldırıyorsun ve daha sonra MSN programını çalıştırıyorsun ve MSN de arkadaşlarınla rahatça sohbet ediyorsun
Asırlardır yapmaya çalıştığım şeyi sayende salisede yaptım sağol_____________________________ "-Adalet diye birşey yok.. Bu dünyada yok"
( Spartacus )
-
herkesdemi aynı sorun var ?
_____________________________ Kill Em' All Ride The Lightning Master of Puppets ... And Justice For All MetallicA Load Reload Garage Inc. S&M St.Anger Death Magnetic -
herkesde var heralde :D ben diyorum microsoft yakında paralı yapıcak bu işi ::D _____________________________ Kill Em' All Ride The Lightning Master of Puppets ... And Justice For All MetallicA Load Reload Garage Inc. S&M St.Anger Death Magnetic -
bende giremiyorum:( _____________________________ -
bekliycez başka çare yok millet kaç tane user var diye matrak qeçiyor
_____________________________ Kill Em' All Ride The Lightning Master of Puppets ... And Justice For All MetallicA Load Reload Garage Inc. S&M St.Anger Death Magnetic -
aynı sorun bende de var bendeki hata 80072efd _____________________________ -
hiçbirşey fayda etmedi. yeni hata kodu 80072efd. ilk hata kodu 800727452'ti. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Artık açılıyor....
_____________________________ -
Açıldı..
bu arada: 35 kayıtlı üye, 605 misafir var konuda.._____________________________ Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği’19
i6s ios 14.0.1 checkra1n -
gerçi bu msn nin yeni sürümü çıktıgından böyle hep sorun var _____________________________
Benzer içerikler
- youtube izlenme hilesi
- tt beğeni hilesi
- ınstagram engellenenler listesi silme
- youtube abone hilesi
- kick bot
- whatsapp çıkış yapma
- whatsapp yeni güncelleme 2025
- whatsapp aramaları sessize alma
- whatsapp hesap silme
- android"den iphone"a whatsapp aktarma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler