Şimdi Ara

Metin 2 ile ilgili öneri, eleştiri, şikayetleriniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Metin 2 nin sevdiğiniz, sevmediğiniz, daha iyi olabilir dediğiniz şeyler varsa yazın arkadaşlar!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatliBomba -- 27 Haziran 2009; 1:45:24 >

• Bence karakter çeşitliliği fazla olsun. Savaşçı erkek karakter 1 tane var daha tip değişik yüzlü bi karakter yapsalar daha iyi oluur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatliBomba -- 27 Haziran 2009; 1:48:16 >
  • Böyle bir konu vardı.M2nin kötü yanları die.Bence oyun İngilizce olsun.Çoluk çocuk oynamaz hiç değilse.
  • ya slik rodda fln adamın yüz şeklini değiştirebiliyosun o olmalı bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: xSquaLLx

ya slik rodda fln adamın yüz şeklini değiştirebiliyosun o olmalı bence

evt bende bunu istiyorum
  • warlicin dediği gibi bencede oyun ingilizce olsun metin 2 deyince gelen geçen herkes bebe oyunu diyo
  • Oyun 10 yaşına çocuk ve hacker kaynıyor... Gidin US serverinde oynayın beyler(ingilizceniz varsa)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • internet cafeye gidin oynayanların hepsi 10 yaşında 10 yaşından da küçük çocuklar var
  • eee başka yok mu :)
  • itemlere adam gibi isim versinler.
    ayı safrası alınır
    dolunay kılıcı falan
  • konu zortlatılmıs :D 27 hazirandan gunumuzeD: bencede ingilizce olsun ve! questler adam akıllı olsun en dandik quest sistemi online oyunların icinde metin2!
  • İngilizce olmasını isteyenler acana İngilizcesi Beginner olduğu için mi Us oynayamıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp Erén

İngilizce olmasını isteyenler acana İngilizcesi Beginner olduğu için mi Us oynayamıyor?

adam türklerle oynamak varken niye gitsin gavurlarla oynasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surround

quote:

Orijinalden alıntı: Alp Erén

İngilizce olmasını isteyenler acana İngilizcesi Beginner olduğu için mi Us oynayamıyor?

adam türklerle oynamak varken niye gitsin gavurlarla oynasın

aynen birde ingilizce olması yaş ortalamasını yükseltir
  • ben online oyunları 5-6 senedir oynuorum ve sadece metinTR de turkce oynadım ayrıca ingilizcem var kursa gitmisligim ve lisede iyi calıstıgım için gayet iyi turistler ile konusurken. tabi sen asosyal takıldıgın ve ingilizceden anlamadıgın için bir şey demiycem sana. ben gavurlarla oynamayı seçerim her zaman cunki butun şerefsizler turklerde hileciler kufurler kazıklama dolandırma acıtasyon ile item çalma ne ararsan var!

ayrıca us da 51 lvl "Arahan" var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlindBandit -- 5 Aralık 2009; 18:39:09 >
  • Biz Türk'lerin yapısı bu bir oyunun hemen dalaveresini çözeriz ,kendimden utanıyorum bu sebepten
  • Valla bende utanıyorun diyebilirim ama bu cinayet olayından sonra zaten m2 nin kullanıcı sayısı düştü bizim okulda 8-9-10 yasındakiler artık oynamaz oldu ve bu arada olen cocuk edilee miydi? ve noolur karater seçeneği yükselesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkuka

Valla bende utanıyorun diyebilirim ama bu cinayet olayından sonra zaten m2 nin kullanıcı sayısı düştü bizim okulda 8-9-10 yasındakiler artık oynamaz oldu ve bu arada olen cocuk edilee miydi? ve noolur karater seçeneği yükselesin

İşte bu oyunu bu yüzden bıraktım
  • quote:

Valla bende utanıyorun diyebilirim ama bu cinayet olayından sonra zaten m2 nin kullanıcı sayısı düştü bizim okulda 8-9-10 yasındakiler artık oynamaz oldu ve bu arada olen cocuk edilee miydi? ve noolur karater seçeneği yükselesin

arkadaşım oyundaki yaş ortalamasından bahsederken kendi yaşını ele verdin, edilee türkiyede yaşamıyor ölen çocuk hacker olduğundan ölmüştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

quote:

arkadaşım oyundaki yaş ortalamasından bahsederken kendi yaşını ele verdin, edilee türkiyede yaşamıyor ölen çocuk hacker olduğundan ölmüştü

EdiLee'nin özel hayatını bilmeyip saçmalayacağınıza oyununuza baksanız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.