Şimdi Ara

23 ACER H233HA LCD 2MS HD DVI HDMI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu monitöre sahip olan varmı?
    ürün hakkında bilgisi olan varmı?
    http://www.hepsibilgisayar.com/23-acer-h233ha-lcd-2ms-siyah-mm-full-hd-dvi-hdmi,pid16986
    havale ile 448 TL

bu arada bu monitörde karar kıldım gibi. ve bu site nasıldır alışveriş yapan arkadaşlar varmı?
    birde kapıda ödeme var. sorun omaz herhalde...
    yorumlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menem -- 22 Haziran 2009; 23:08:45 >

Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • evet bügün 3 gibi elime geçti ürün. monitörü ilk etapta kontrol amaçlı taktım pc ye görüntü vermedi herhalde dedim çözünürlük problem çıktı.
    pc daha önce 32'' Lcd Tv' ye takılı idi. çözünürlüğü 800x600 düşürdüm açtı. ilk etapta ölü piksele baktım çok şükür yoktu.
    neyse hdmi dan bağlamak için aldım bu monitrü yükselttim çözünürlüğü 1920x1080 yine görüntü vermedi.tekrar düşürdüm eski çözünürlüğe.
    neyse 4850 512mb kullanıyorum driverını güncelledim 9.6 olarak yine görüntü vermedi. sonra dedim monitörün driver'ını kurayım düzelir. driverını arattıp bulmadı cd den sonra acer ın programını kurdum ordan update yapayım dedi acer'ın sitesine yönlendirdi. sadece vista driverlar mevcut ben şuan için xp kullanıyorum. kuramadım driverını. tak çalıştır olrak görüyor aygıt yöneticisinde.
    hdmi dan görüntü alamadım bir türlü. sonra aklıma dvi geldi. hem dvi hem hdmi bağlantı yaptım. (bu arada kutudan power kablo, dvi, vga ve ses kablosu çıktı) görüntü geldi.
    aklıma gelenler acer'ın driver sorunu ve ati nin driver sorunu olabilir. nvidi kart denemek lazım şuan elimde nvidia kart yok işyerimde var olmazsa onu deniycem. birde acer'ın sitesinde vista driverlarını görünce aklıma, vista da hdmi'dan 1920x1080 çözünürlük destekler acaba vista mı kursam dedim ama şimdi onunla uğraşamam. bakalım bunu nasıl çözecem.
    hoşuma giden özellikler, monitörün altındaki dokunmatik olan tuşlar çok hoş. üzerine dokununca ışık yanarak kolay bir menü sunması menülerdeki tek eksik türkçe menünün olmaması.
    herhangi bir modda son çözünürlüğe getiriyorsun eğer desteklemiyorsa destekleyen moda kendiliğinden geçiyor. yani benim yaşadığım hdmidaki 1080 p sorununda kendi otamatik olrak dvi moda kendliğinden ayarlıyor. hdmi dan ses konusuna değinecek olursak dahili hoparlörler idare eder yani ev için değilde ofis için yeterli diyelibilirim.

• Ekran kalitesinede deginip detaylı bir inceleme yaparsan cok yararlı olur arkadaşım bende bu monitörden alacam hatta senin aldıgın siteden düsünüyorum ama kredi kartıyla almak durumundayım biraz tırsıyorum tabi ama hb de pahalı napalım. Bu arada hdmi'yi çözersen yaz bende yeni sisteme ati kart kalacam uyumsuzluk olmaz inş.

Alacak arkadaşlar için birde bu site var, fiyatı uygun ama güvenilirligi konusunda bir fikrim yok bilen varsa incehesapı aydınlatsın
    http://www.incehesap.com/acer/lcd_monitorler/acer_h233ha_23_lcd-504-9499.html?ref=akakce&v=1.42.9

http://forum.donanimhaber.com/memberReferences.asp?memID=72865

• güle güle kullan hocam

Orjinalden alıntı: Revenge®

Ekran kalitesinede deginip detaylı bir inceleme yaparsan cok yararlı olur arkadaşım bende bu monitörden alacam hatta senin aldıgın siteden düsünüyorum ama kredi kartıyla almak durumundayım biraz tırsıyorum tabi ama hb de pahalı napalım. Bu arada hdmi'yi çözersen yaz bende yeni sisteme ati kart kalacam uyumsuzluk olmaz inş.

Alacak arkadaşlar için birde bu site var, fiyatı uygun ama güvenilirligi konusunda bir fikrim yok bilen varsa incehesapı aydınlatsın
    http://www.incehesap.com/acer/lcd_monitorler/acer_h233ha_23_lcd-504-9499.html?ref=akakce&v=1.42.9

hocam fotolarını çektim fakat siteye koymada sıkıntı çıkıyorum yoksa daha detaylı bilgilendirecem. şunu diyebilirim bu özlliklerde bu fiyata alınacak en güzel monitör. acer zaten fiyat politikası olarak baya agrasif. birde AOC marka 24'' monitor varmış 480 civarı. bimekste.
    hdmi konusuna gelince şu aralar yoğunum o yüzden vista kuracak zamanım yok kanımca vistada bu problem çözülecek. aslında benim düşüncem win7 kurmak. zamanım olunca win7 kurup deniycem eğer olmazsa vista denerim. bu konuda acaba diyorum acer a yazsak yardımcı olurlar mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kutu ve içerik ile ilgili bir kaç resim...

• Vay hocam kutuyu görünce tutuldum Hayırlı olsun güzel alet gibi gercekten, içinden direk hdmi kablosu cıktı sanırım degilmi yanlıs görmedim, vistaya gelince bencede w7 yükle bende direk xp den i7 düsünüyorum full sürümleri cıktımı rc sürümlerini görmüstüm ben?

• mrb bende bu monitörden aldım dün elime geçti (3 gün içerisinde kargo ile)

480 TL / 6 Tkst HB den aldım

başta söyleyeyim içerisinden HDMI kablo çıkmadı ancak gayet güzel bi monitör çok beğendim ayakları çok kolay monte ediliyor tek hamle ile sımsıkı bir şekilde oturuyor Vista ile uyumlu amblemi bir kaç yerde var (kutu içeriğinde ve monitörün ayak kısmında) Vista x64 Ultimate kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım Sapphire Ati HD3870 DDR3 gpu kullanıyorum. yalnız pc başlarken ilk post ekranını göstermiyor "No Signal" uyarısı veriyor hardware listesindeki post ekranı geliyor en güzel özelliklerden bir tanesi mode olayı "Text,User,Graphic,Video,Standart" modları tek tuşla ayarlayabiliyorsunuz ayrıca input ayarını yine tek tuşla yapabiliyorsunuz yani VGA,HDMI,DVI seçimini

ses kalitesini ölçmeye fırsatım olmadı ama en kısa zamanda incelerim zira pek bir şey beklememek gerek

çalışma frekansı max. 60Hz 1920x1080 kullanıyorum bu benim için çok da olmasa da kötü oldu zira hep 75Hz de kullanırım bu çok önemli değil bir film denemesi yaptım sağdan ve soldan izlerken görüntü kaybı yani siyah etken baskın oluyor bu biraz canımı sıktı (kontrastan olmalı pek anlamam)
    çok şükür ki ölü piksel çıkmadı bikaç pro ile deneme yaptım bu biraz olsun içimi rahatlattı

en kısa zamanda inceleme yapıp koyacağım tabi önce sağlam bir digital kamera bulmam lazım

her türlü soru ile ilgili görüş bildirebilirim
    Gigabyte EP45-DS3R DDR2 1600 FSB | Intel E8400 3.00Ghz 6 Mb 1333Mhz E0 Rev.| Sapphire Ati HD3870 512 Mb (256 Bit) DDR3 Dual Dvi | Acer H233HA 23" 2ms VGA,DVI,HDMI | Kingston 4Gb DDR2 Value 800 Mhz | Seagate 250Gb 16Mb Sata-II + WD Caviar Black 500GB | Thermaltake 400W Psu WingsRS 100 MidTower

• quote:

Orjinalden alıntı: misken

mrb bende bu monitörden aldım dün elime geçti (3 gün içerisinde kargo ile)

başta söyleyeyim içerisinden HDMI kablo çıkmadı ancak gayet güzel bi monitör çok beğendim ayakları çok kolay monte ediliyor tek hamle ile sımsıkı bir şekilde oturuyor Vista ile uyumlu amblemi bir kaç yerde var (kutu içeriğinde ve monitörün ayak kısmında) Vista x64 Ultimate kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım Sapphire Ati HD3870 DDR3 gpu kullanıyorum. yalnız pc başlarken ilk post ekranını göstermiyor "No Signal" uyarısı veriyor hardware listesindeki post ekranı geliyor en güzel özelliklerden bir tanesi mode olayı "Text,User,Graphic,Video,Standart" modları tek tuşla ayarlayabiliyorsunuz ayrıca input ayarını yine tek tuşla yapabiliyorsunuz yani VGA,HDMI,DVI seçimini

ses kalitesini ölçmeye fırsatım olmadı ama en kısa zamanda incelerim zira pek bir şey beklememek gerek

çalışma frekansı max. 60Hz 1920x1080 kullanıyorum bu benim için çok da olmasa da kötü oldu zira hep 75Hz de kullanırım bu çok önemli değil bir film denemesi yaptım sağdan ve soldan izlerken görüntü kaybı yani siyah etken baskın oluyor bu biraz canımı sıktı (kontrastan olmalı pek anlamam)
    çok şükür ki ölü piksel çıkmadı bikaç pro ile deneme yaptım bu biraz olsun içimi rahatlattı

en kısa zamanda inceleme yapıp koyacağım tabi önce sağlam bir digital kamera bulmam lazım

hocam öncelikle hayırlı olsun bende memnunum monitörden ben henüz film falan izlemedim. daha doğrusu pek vakit geçiremedim .
    hocam ben başta da belirttim. 4850 vga var bende ekran kartının sürücüsünden mi monitörün sürücüsünden mi anlamadım hdmi çıkıştan 1080 çözünürlük alamıyorum xp den de kaynaklanabilir. hatta şu var hdmi dan sadece 800x600 çözünürlükten başkasını göstermiyor. ben hem hdmi kabloyu hem dvi kablo taktım monitöre kendi ayarlıyor desteklemediği durumlarda dvi a geçiyor. bu çok güzel bişi hiç bişi yapmadan monitr kendi seçiyor . bu durumu acer ın Türkiye teknik servisi olan Sertech 'e mail olarak attım bana mail bile olsa dönemdiler.

hocam siz vistada hdmi dan 1080p görüntü alabiliyor musunuz?

• Arkadaslar benım bılgısayarım yaklasık 4-5 senelık bır bılgısayar ancak ekran kartım pekde fena sayılmaz ...
    Atı HD3850 ekran kartım var ..Ekran artımda DVİ giriş mevcut ..DVİ dan baglayarak bu monıtor ıcın konusmuyorum genel olarak 22 - 23'' FULL HD monıtorler ıcın konusuyorum 1920*1080 Full HD görüntü alabılırmıyım ısletyım sıstemım XP SP2 ...Sorun olurmu vistanın cogu oyun ve programla uyumsuz oldugunu ve sorun cıkarttıgını duydum bu yuzden vista ya gecmek pekde ıstemıorum acıkcası.....Bi aydınlatırsanız sevınırım....
  • @cumcumx, tamamen hurafe bunlar ilk çıktığında bayağı bir sıkıntı vardı ancak şu an için xp den kat kat stabil diyebilirim şüpheniz olmasın hele ki sağlam bir sisteminiz varsa keyfinize değmeyin bunda xp i sevmememin etkisi olabilir ayrıca sistem özelliklerinizi yazarsanız daha çok yardımcı olabiliriz

ÖNEMLİ NOT : Sayın Forum yetkilileri,

misken adıyla kayıtlı olduğum üyeliğimi profil bilgilerimi güncellerken kaydetmesi çok uzun sürdüğü için browser ı direkt kapatmak zorunda kaldım fakat tekrar açtığımda bir türlü login olamadım sürekli Aktivasyon ID gönderip üyeliğimi aktif etmemi istiyor ve kime başvuracağımı da bilmiyorum konu ile ilgilenmenizi rica ediyorum

teşekkür ederim

• Kabaca yazayım sıstem ozellıklerımı detayını pek bılmıyorum yanı ıslemcı modelını falan ama yazayım bıras bıseyler...

işlemci P4 3.0 ghz
    Ram 1.5 GB ddr 400
    ekran kartı ATI HD 3850
    Ana kart MSI ama modelını hatırlamıorum ama 4 yıllık bır kart.

Assagı yukarı ozellıkler budur ..Cok iyi degil biliyorum ama iyi bir LCD almayı dusunuyorum..
    Tercıhım teknık ozellıklerı ve fıyatından dolayı Acer ın bahsettıgım ıkı modelınden biri olucak ..XP sorun yaratırmı bu monıtorlerle..
    Vista sorun yaratırmı benım PC m ile..

Cevaplarınızı beklıyorum...

Orjinalden alıntı: misken

mrb bende bu monitörden aldım dün elime geçti (3 gün içerisinde kargo ile)

Bu durum büyük ihtimal kontrasttan degil görüs acısından, tn panellerin ortak sorunu bu durumlar cünkü görüs acıları zayıf. Film izlerken kaliteyi düsürüyormu, rahatsız eden birşey varmı seni?

• hocam kalite derken kararma var sadece o kadar görüntü kalitesi normal

Orjinalden alıntı: m15k3n

hocam kalite derken kararma var sadece o kadar görüntü kalitesi normal

Bakış acısı ne derece tam karsıdayken oluyosa hos bir durum degil.

• arkdaşlar dün itibariyle win7 pro kurdum. monitörü HDMİ dan full HD görüntü de görüntü alabiliyor muyum diye.
    bu arada 64 bit kurmuştum. monitörü tanıttım tak kullan monitör olmaktan çıktı. ses de aldım bütün çözünürlükleri destekledi. ama şöyle bir şey var masaüstü full HD de yani 1920x1080 de ekran kenarlarında boşluklar vardı bende 1680x1050 çözünürlüğe aldım ekran kenarlarındaki boşluklar kalktı.
    bir ara film de kenarlarda boşluklar kaldığını söylediler arkdaşlar. ben 720p film izledim kenarlarda falan boşluk oluşmadı.

Orjinalden alıntı: menem

arkdaşlar dün itibariyle win7 pro kurdum. monitörü HDMİ dan full HD görüntü de görüntü alabiliyor muyum diye.
    bu arada 64 bit kurmuştum. monitörü tanıttım tak kullan monitör olmaktan çıktı. ses de aldım bütün çözünürlükleri destekledi. ama şöyle bir şey var masaüstü full HD de yani 1920x1080 de ekran kenarlarında boşluklar vardı bende 1680x1050 çözünürlüğe aldım ekran kenarlarındaki boşluklar kalktı.
    bir ara film de kenarlarda boşluklar kaldığını söylediler arkdaşlar. ben 720p film izledim kenarlarda falan boşluk oluşmadı.

Birde 1080p izle bakalım, ama full hd çözünürlük desteklememesi de anormal masaüstünde

• [simage]Birde 1080p izle bakalım, ama full hd çözünürlük desteklememesi de anormal masaüstünde[/simage]

hocam full hd film yok elimde olsa deniycem full hd görüntü veriyor fakat ekran kenarları boşluk oluyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.