Bildirim
Disk Denetleme Bitmiyor!?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
silinmeyen klasor adı filan nedir ? harici diskın boyutu ne kadar ? diskte bır sorun olustu da tarama ılerlemıyor ya da onarmaya calısıyor oldugu ıcın uzun suruyor olabilir -
Oyun almıştım klasör halinde arkadaştan ama çalışmadı, içi boş görünüyor ama silerken "klasör boş değil silinemez" diyor. Hdd'nin boyutu 500gb ve hala denetime devam ediyor... -
gizli dosya olarak duran bırtakım dosyalar mevcut olabılır mı klasorde? kontrolunu yaptın mı ? -
Sanmıyorum, o zaman altta "0 dosya" yerine "1 dosya (gizli)" yazardı. Yine de gizlileri açıp bakmadım ama altta öyle yazardı yani... -
disk te sorunlar olusmus olabilir o zaman. harici diski. takıp cıkarırken donanımı guvenle kaldır mantıgı ıle mı söküp takıyosun. yoksa direk cekıyormusun fışten .ya da yakın zamanda bu sekılde birşey yaptın mı ? taramanın uzun sürmesı bır onarım yapmaya calısıyor gıbı gozukuyor. bu verilerle akla gelen ilk secenek bu. bu arada konusurken tarama % de kac a geldı mesela ? yoksa kımıldamadı mı hiç ? -
Olağanüstü durumlar hariç güvenle kaldır derim hep... Şuan hala aynı çubuk hiç ilerlemedi ama alttaki işlenmiş dosya sayısı değişiyor... 20356 oluyor 150568 oluyor sonra geri 47368 falan oluyor... İptal etsem verilerime birşey olur mu acaba? Ya da fişten çeksem?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- onarımlar deneniyor
- casper nirvana nb 15.6 driver
- bilgisayar kendi kendine kapanıyor
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir.
- suya düşen telefon
- telefonum şarj olmuyor
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- root ne demek
- bağlantı sıfırlandı.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X