Bu şekilde düşünenler artık vazgeçin. 99$ ve 199$ rakamları sözleşmeli fiyatlar için. O fiyatlardan alabilmeniz için Amerikan vatandaşı veya çalışma izniniz olması ve aynı zamanda belli süreler için kontrat yapmanız gerekiyor.
Aynı Turkcell veya Vodafone'un, iPhone'u bedavaya vermesi gibi.
Artık şu düşünceden vazgeçin, öyle birşey yok.
Ben artık anlatmaktan sıkıldım bu konu ile ilgili bilgiyi.
Bu konu ilk sayfada kaldıkça inşallah daha fazla kişi okur da, en sonunda bu yanılgı ile her konuda karşılaşmaktan kurtuluruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuttFTS. -- 17 Haziran 2009; 15:13:31 >
When I was a kid, I used to wish some stranger would come and tell me my family wasn't really my family. They weren't bad people, they were just ... insignificant. And I wanted to be different. Special. I wanted to change. A new name, a new life...
Apple iPhone 3G 8Gb 3.1.2 | Gogo Royal Black Invisible Shield İnceleme ve Uygulama Rehberi 97' Opel Vectra CD 2.0 16V 136hp Automatic || Sony Cyber-Shot W50 || HP Compaq CQ60 125ET || Toshiba Satellite A210-15K My Ex-mobiles:SE K850i - SIEMENS A70|C45|C55|S55|SXG75 - SAMSUNG E250|E900|S5233A Star - NOKIA 2100|1600|2630|8910|6500s|E63 - Apple iPhone 1G 8GB Sen Hayal Et! Biz Gerçekleştirelim! || Gazi Üniversitesi T.E.F Elektrik Öğretmenliği
Bu saçmalık sanırım 3Gs'in çıktığı günün ertesi medyada çıkan iPhone 99$'a düştü haberleri yüzünden oldu... Babam bile sordu... Aaa senin tel 99 dolara düşmüş? diye...
quote:
Orjinalden alıntı: eserunsalan
Bu saçmalık sanırım 3Gs'in çıktığı günün ertesi medyada çıkan iPhone 99$'a düştü haberleri yüzünden oldu... Babam bile sordu... Aaa senin tel 99 dolara düşmüş? diye...
2 senedir öğrenemedi millet valla. Ama garip yine de 2 yıldır biliniyor bence de her haberde aa 99$olmuş diye atlıyor insanlar. Bunu yapanlar 279 tl ye tcellden kontratlı paketi de aldılar.
MuttFTS allah razı olsun abicim, yapmayı planladığım ama üşenip yapmadığım şeyi yapmışsın, süpersin Bi kabak tadı verdi ki bu mallık illallah dedim anasını satim
Evet ya neden böyle bi konu açmak aklıma gelmedi ki.. zilyon defa anlatıcağıma millette bunu bi konuyla hallederdik işi.. gerçi hala diyenler olur arada ama yani bunu söyleyenlerin ortalaması baya bi düşer artık bence
arkadaşın dediği gibi gene soracaktır, söyleyecektirler.... iphone da wi-fi var mı soruları bile var forumda !! bir zihniyet var burdada zaman zaman hakim oluyor, forum da aramayı kullanmazlar, google'dan da bakmazlar... aman konu açar sorarım birileri bana anlatır modundalar !!!
şuna emin olabilirsiniz her ne olursa olsun bu konu en üstte kalsada yine birileri çıkıp hakikaten varmı alabilirmiyiz 99 dolara veya 199 dolara diyecek.hatta bununla yetinmeyip konuyu açan arkadaşa 'dostum senin yanlışın var abd de 99 dolar istersen link vereyim bak' diyenler bile olabilir. yinede bu konunun olması bu muhabbeti soranların azda olsa sayısını azaltmış olur.
bu arada ben size link vereyim isterseniz abd de 99 dolar türkiyede çok pahalı
Umut öyle bir uyuşturucudur ki gözünün önündekini bile görmezsin. Ben etrafımdakilere anlatmaktan sıkıldım. Ama yine de güzel iş. Tebrikler. En azından arama yapıldığında bu konuda çıkacak.
abd ve ya avrupa ülkelerinden 2 kat fazla para verildiği kesin.normalde sözleşmesiz satış fiyatı 300-450dolar arası değişen fiyat ne akla hizmet ve nasıl bir pazarlama stratejisi geliştirdiyselerki bence tr de bi stratejileride yok bu konuda 1500-1600 millete kakalıyolar bu telefonu.
Anti-iphone ayaklarınada girmem işim olmaz ama ayıp be kardeşim biraz alan razı veren razıya döndü bu iş.
Bunlar da Türkiye sözleşmesiz iPhone fiyatları # iPhone 3G 8GB siyah: 645 € # iPhone 3G 16 GB siyah/beyaz: 758 €
Nasıl iki katı ediyor ben anlamadım? Ki devletimizin yüksek vergi oranlarını unutmamak gerek.
quote:
Orjinalden alıntı: refsak
abd ve ya avrupa ülkelerinden 2 kat fazla para verildiği kesin.normalde sözleşmesiz satış fiyatı 300-450dolar arası değişen fiyat ne akla hizmet ve nasıl bir pazarlama stratejisi geliştirdiyselerki bence tr de bi stratejileride yok bu konuda 1500-1600 millete kakalıyolar bu telefonu.
Anti-iphone ayaklarınada girmem işim olmaz ama ayıp be kardeşim biraz alan razı veren razıya döndü bu iş.
ABD'de avrupa'ya göre ucuz çünkü doların kuru euro'dan daha düşük.Avrupa'ya özenmeyin yukarıda arkadaş örnek vermiş zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seytan Kobra -- 18 Haziran 2009; 13:08:31 >
Yalnız bi konuda bilmeyenleri körükleyenler de var... Gazetelerin ve tvlerin haber editörleri bilmeden araştırmadan haber yapıyorlar... Konuyla alakası olmayan veya araştırmadan haberleri izleyen bi kesimde bu fiyattan satıldığını düşünüp hemen atlıyorlar... Hatta defalarca konu açtılar.. Geçen gün açılan bi konuyu sildirmek için iki kez şikayet maili geçmek zorunda kaldım...
acaba sözleşmeli satışların şartları konusunda bilgisi olan var mi? sözleşme suresi nedir aylık ne kadar odenir vs..
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnediğim görülmemiştir, içe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, kinci değilim ama unutmam, şefkat gösteririm ama şımartmam, şüpheciyim ama kuruntu yapmam, kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, dalga geçerim ama kırmam, ciddiye alırım ama kapılmam, huzur veririm ama söz vermem, sahip olurum ama ait olmam, Saygı duyarım ama ...
iphone a rakip çıkcak GM DSTL1 1 ay içinde piyasaya sürcekler 5mp sony kamerası olcak hspda sı olcak full dokunmatik sharp marka ekranı olcak 4gb dahili hafıza 624 mhz işlemci ve çift simkart falan filan fiyat 700-750 TL arasında olcak genccell e sordum öyle dediler fakat genccell bi teleffonu piyasaya sunmadan önce söylediği fiyattan bi 50-100 lira daha ucuza .ıkarcak gibime geliyo GM F2F yi .ıkarcağı zaman 350 den çıkarcaz dedi 250 den çıkardı bu tel de 600-650 arasında çıkar bnce Iphone dan daha ii
iphone a rakip çıkcak GM DSTL1 1 ay içinde piyasaya sürcekler 5mp sony kamerası olcak hspda sı olcak full dokunmatik sharp marka ekranı olcak 4gb dahili hafıza 624 mhz işlemci ve çift simkart falan filan fiyat 700-750 TL arasında olcak genccell e sordum öyle dediler fakat genccell bi teleffonu piyasaya sunmadan önce söylediği fiyattan bi 50-100 lira daha ucuza .ıkarcak gibime geliyo GM F2F yi .ıkarcağı zaman 350 den çıkarcaz dedi 250 den çıkardı bu tel de 600-650 arasında çıkar bnce Iphone dan daha ii
buraya niye yazıyorsun ? burası mı onun yeri ..
hem madem beyeniyon git al o zaman kardeşim.. pehh general mobile'mış android işletim sistemle telefon çıkarmışlar ama ekran çözünürlüğü düşüklüğünden android uygulamaları çalıştırmasında porblem olucağı söyleniyor.. maşallah hafızası da pekmiş 4GB doldur doldur bitmez.. işlemcisi de 324MHz mış gerçekten iphone dan iyimiş maşallah
Arkadasım pki amerikada sözleşmesiz iphone fiyatları nasıl acaba bide bir şey daha sorucam acaba iphone 3Gs amerikada satışa çıktımı yoksa cıkmadımı cıkamdıysada ne zaman cıkıcak acaba??
bu konuya bendende bir yardım gelmeli .. geçen seneden kalma bir konu vardı iphone 3g çıktı eskiler 100 tl diye
o kadar bas bas bağırığ konu açtım bakın satmayın zarar edersiniz yok öyle fiyat diye o zamanın parası ile tam 1 sene evvel uyanıklar milletten 400-500 liraya o zamana göre temiz 2g leri topladılar 1 ay içinde de 3g kırılmıyor bu hazır filan diye aynı 400 e aldığı iphone aları 750-900 arası sattılar yandım 400 e çok kötü vermişim diye o kadar çok arayan vardıki inanmazsınız ,,
ee dedim o kadardüşmez diye inandıramadık geçen sene 500 e imkanı yok 2g satılmaz diyordular şimdi tamir görmüş 2g 500 e satılıyor aradan 1 yıl geçti üstüne bir yeni model daha geldi ..
o zamanki planda aynıydı butür yerlerde böle abidik gubidik yenisi 100 dolar eskisi öldü diye milleti korkutup arada mal toplayanlara dikkat .. sakın bu ara dönemde elinizdekini yenisi şu fiyat bu fiyat diye satmayın ..
iphone ile alakalı en önemli konu bu diyebilirim konuyu açandan allah razı olsun
bu konuya bendende bir yardım gelmeli .. geçen seneden kalma bir konu vardı iphone 3g çıktı eskiler 100 tl diye
o kadar bas bas bağırığ konu açtım bakın satmayın zarar edersiniz yok öyle fiyat diye o zamanın parası ile tam 1 sene evvel uyanıklar milletten 400-500 liraya o zamana göre temiz 2g leri topladılar 1 ay içinde de 3g kırılmıyor bu hazır filan diye aynı 400 e aldığı iphone aları 750-900 arası sattılar yandım 400 e çok kötü vermişim diye o kadar çok arayan vardıki inanmazsınız ,,
ee dedim o kadardüşmez diye inandıramadık geçen sene 500 e imkanı yok 2g satılmaz diyordular şimdi tamir görmüş 2g 500 e satılıyor aradan 1 yıl geçti üstüne bir yeni model daha geldi ..
o zamanki planda aynıydı butür yerlerde böle abidik gubidik yenisi 100 dolar eskisi öldü diye milleti korkutup arada mal toplayanlara dikkat .. sakın bu ara dönemde elinizdekini yenisi şu fiyat bu fiyat diye satmayın ..
iphone ile alakalı en önemli konu bu diyebilirim konuyu açandan allah razı olsun
Evet o konuyu bende hatırlıyorum. baya tartışılmıştı... 300TL'ye alınık iphone diye ilan açanlar bile olmuştu:D:D
Apple iPhone 3G 8Gb 3.1.2 | Gogo Royal Black Invisible Shield İnceleme ve Uygulama Rehberi 97' Opel Vectra CD 2.0 16V 136hp Automatic || Sony Cyber-Shot W50 || HP Compaq CQ60 125ET || Toshiba Satellite A210-15K My Ex-mobiles:SE K850i - SIEMENS A70|C45|C55|S55|SXG75 - SAMSUNG E250|E900|S5233A Star - NOKIA 2100|1600|2630|8910|6500s|E63 - Apple iPhone 1G 8GB Sen Hayal Et! Biz Gerçekleştirelim! || Gazi Üniversitesi T.E.F Elektrik Öğretmenliği
Amerikada sözleşmesiz satılmıyor. Şu an daha 3Gs satışa yeni çıktı. Sözleşmesiz fiyatlar yakın zamanda ortaya çıkacaktır.
quote:
Orjinalden alıntı: aslax
Arkadasım pki amerikada sözleşmesiz iphone fiyatları nasıl acaba bide bir şey daha sorucam acaba iphone 3Gs amerikada satışa çıktımı yoksa cıkmadımı cıkamdıysada ne zaman cıkıcak acaba??
Üst konu olsa çok daha iyi olur tabi, ama olmasa da ilk sayfada kalmasını sağlamaya çalışıcam
quote:
Orjinalden alıntı: sylargray
Bence üst konu olmalı, sıktı artık şu muhabbet.
+216341
XBOX 360 PRO FALCON PSP SLİM#sagopa kajmer#GALATASARAY#fingerboard#COMMANDOS#NOKİA 6233#one piece-lost-how ı met your mother -heroes-my name is earl-fligh of the conchordsVS.# GAMERTAG= SWAT882 "BAŞ ARTİZZZZZZZZ SWAT882" BU VİDEO YU GETİREN ÜYE İZLEMEK İÇİN TIKLA
peki arkadaşlar abd de gerçek sıfır 3g fiyatı ne kadardı bilen varmı? kampanyasız eski 3g....
Yaklaşık 600$-700$ arasıydı fiyatı arkadaşlar.Öle Çok düşükte deildi yani çünkü ilk iphone çıktığında bile 499 dolar sözleşmeli satılıyordu bilginize. ,Hatta şuan amerikada T-mobile bir sürü müsterisiyle sorun yaşıyor eski iphone lar 499 yenisi ise 199 diye buda ayrı bi not olsun.
Hicbir zaman sozlesmesiz 3g satilmadi resmi olarak apple store yada AT&T noktalarinda. Sadece ebay, craigslist de mevcuttu....
quote:
Orjinalden alıntı: barıs akdag
quote:
Orjinalden alıntı: atakani
peki arkadaşlar abd de gerçek sıfır 3g fiyatı ne kadardı bilen varmı? kampanyasız eski 3g....
Yaklaşık 600$-700$ arasıydı fiyatı arkadaşlar.Öle Çok düşükte deildi yani çünkü ilk iphone çıktığında bile 499 dolar sözleşmeli satılıyordu bilginize. ,Hatta şuan amerikada T-mobile bir sürü müsterisiyle sorun yaşıyor eski iphone lar 499 yenisi ise 199 diye buda ayrı bi not olsun.
Selam arkadaslar, su an is icin amerikada bulunuyorum. Bestbuy'dan 8gb 3G versiyonunu 499+tax=535dolara aldim. Satici eleman AT&T disinda kullanamazsin dedi, satis sirasinda yanimda AT&T kullanan kuzenim vardi, o kendi numarasini verdi ama kullanmayacagini soledi, eleman kayit dusmuyorum sadece kontrol ediyorum dedi ve telefonu aldik. Turkiyedeki 7 kusak sulalem 99 dolara iphone al diye mesaj atiyor, gina geldi walla hep ayni seyi soylemekten. Neyse amerikada durum bole arkadaslar.
Hicbir zaman sozlesmesiz 3g satilmadi resmi olarak apple store yada AT&T noktalarinda. Sadece ebay, craigslist de mevcuttu....
Satıldı iyi bi araştır bulursun AT&T Tarafından sözleşmesiz fiyat biçildi ve alan varmıdır bilmam ama bu satış gerçekleşti bilginize.
nerde satıldı hocam yok öyle bişey sözleşmesiz satılan 2G idi 3G abd de herzaman sözleşmeli satıldı hatta ve hatta
öyle cart diye gidip kafana göre sözleşme yapamıyorsun senden social security number isteniyor bu yoksa gene kontrat dahi yapamıyorsun
turist olarak gittin gezmeye bu numara sende olmadığından sana kontrat yapmıyorlar ya çalışam iznin olması yada orada yaşıyor olman gerekliki bu numarayı alıp kontrat alabilesin
sistem şu şekilde işliyor
3g 8GB için anlatayım
gidiyorsun yukardaki şartları taşıyorsan 199 usd+ tax ( her eyalete göre diğişyor ort 225 usd gibi bişey oluyor ) veriyorsun ve bir kontrat yapıyorsun bu kontratın en son 3g zamanında en düşük planı ayda 70 usd
kontratı yaptığın gibi ilk aylık fatura hesabına düşüyor ertesi gün gidiyorsun ve kontratını iptal ettirmek istediğini söylüyorsun ( eskiden 15 günden evvel kontratı bozduramıyordun 16 gün gitmen gerekli idi bunu yumuşattılar ) ve diyorlar yok öyle yağma ver bakalım 170 usd cezayı
toplamda 225 usd ilk alırken verdiğimiz + 70 usd bir aylık konrata işeyen fatura + 170 usd cayma bedeli = 465 usd toplam değer
bu cayma bedeli tax filan yazdığımdan 3-5 usd farklı olabilir toplamda ort 470 usd ödüyorsun
470 x1.55 = 728 TL ye mal oluyor telefon bu bugünün kuru ile bir kaç içinde kur 1.8 lere vurduğunu hiç hesaba katmıyorum
sonrası geliyor bunun tr ye gelmesi var elbette tanıdık eş dost vs vs binbir dert 2-3 cihaz alırsan gümrükte yaşana sıkıntı bunu eçtim
cihaz simkilitli 2.2.1 mi bootloaderi kaç yellowsn0w çalışırmı çalışmazmı derdi telaşı sarıyor bir anda
hadi bunlarda olumlu geçti eğer getiren kişi siz değilseniz pasaport bulmanız gerekli imeisini kayıt ettirebilmek için bir kişi 2 cihaz getirse 1 tanesi 20 gün sonra kapanıyor kayıt olmadığı için bunlar ayrı dert
yeni sürüm çıkar update edersen kilitlenecek simkilit yazlımı çıkacakmı yeni versiyon için bekle dur bu ayrı bir dert
şimdi düşünelim
en düşük kur için 730 TL bir meblağ simkildi kendim açarsan kayıt işlemine pasaportun varsa bu para bu olanaklar yoksa simkilti açtırmaya para verirsen pasaportun yoksa kayıt için birbir dert ile ya birisine para verip ya naz rica kayıt ettirip binbir çile ile
her an yanlışlıkla birisi update yapacakta kilitlenecekmi derdi ile beklemek durumundasın
tr den alsan 1150 tl + garantisi var 2 yıl yok ışık sızar ver yensini al yok aktivasyon yapmaz ver yenisini al vs vs + kayıt derdi yok orjianl kayıtlı
+ simkilid yok olurda update yaparsan sadece crack programları kullanamazsın oda sadee jailbreak e bakar nasılsa jailbreak 3- 5güne çıkar buda dert değilçünkü simkilit beklemek durumunda değilsin
şimdi gidip 1150 liraya kredi kartına 5-10 taksitli almak varken yurtdışından cihaz alınırmı
ben olsam almam haaa sansamki 99 dolara veriyorlar alırımda vermediklerini yazdık .. şimdi yeniden düşünün bu kadar dert çile değermi değmezmi diye ..
ben amerikadayim vatandasligimda var,bir iki haftaya 3gs 16gb almayi dusunuyorm.AT&T kontratim var $199'a geliyor...2 aya flan geri donus yapacam,3gs'e unlock yapilmiyor sanirim henuz,bunun icin calisma yapiliyormu,herhangi bir bilgisi olan??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi david LynCh -- 21 Haziran 2009; 22:57:30 >
tr den alsan 1150 tl + garantisi var 2 yıl yok ışık sızar ver yensini al yok aktivasyon yapmaz ver yenisini al vs vs + kayıt derdi yok orjianl kayıtlı
+ simkilid yok olurda update yaparsan sadece crack programları kullanamazsın oda sadee jailbreak e bakar nasılsa jailbreak 3- 5güne çıkar buda dert değilçünkü simkilit beklemek durumunda değilsin
şimdi gidip 1150 liraya kredi kartına 5-10 taksitli almak varken yurtdışından cihaz alınırmı
1150 TL'ye iphone var mı garantili? Ben de bugünlerde almayı düşünüyorum ama bulduğum en iyi fiyat (taksitli olarak) 1450 TL civarı.