Şimdi Ara

!!!***iPhone'un 99$ veya 199$a SATILDIĞINI DÜŞÜNENLER TIKLASIN***!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
18.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu şekilde düşünenler artık vazgeçin. 99$ ve 199$ rakamları sözleşmeli fiyatlar için. O fiyatlardan alabilmeniz için Amerikan vatandaşı veya çalışma izniniz olması ve aynı zamanda belli süreler için kontrat yapmanız gerekiyor.

Aynı Turkcell veya Vodafone'un, iPhone'u bedavaya vermesi gibi.

Artık şu düşünceden vazgeçin, öyle birşey yok.

Ben artık anlatmaktan sıkıldım bu konu ile ilgili bilgiyi.

Bu konu ilk sayfada kaldıkça inşallah daha fazla kişi okur da, en sonunda bu yanılgı ile her konuda karşılaşmaktan kurtuluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 17 Haziran 2009; 15:13:31 >

• Faydalı bir çalışma
  • İnsanların hayallerini neden yıkıyorsunuz
  • Bi'yerde haklısın aslında

quote:

Orjinalden alıntı: marikanwap

İnsanların hayallerini neden yıkıyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: marikanwap

İnsanların hayallerini neden yıkıyorsunuz

Gerçekler acıdır
  • Bu saçmalık sanırım 3Gs'in çıktığı günün ertesi medyada çıkan iPhone 99$'a düştü haberleri yüzünden oldu... Babam bile sordu... Aaa senin tel 99 dolara düşmüş? diye...
  • Benim ev arkadaşlarım bile öyle sanmış. Dün gittim nasıl alırız hesabı yapıyorlar

Hevesleri kursaklarında kaldı
    quote:

Orjinalden alıntı: eserunsalan

Bu saçmalık sanırım 3Gs'in çıktığı günün ertesi medyada çıkan iPhone 99$'a düştü haberleri yüzünden oldu... Babam bile sordu... Aaa senin tel 99 dolara düşmüş? diye...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 senedir öğrenemedi millet valla. Ama garip yine de 2 yıldır biliniyor bence de her haberde aa 99$olmuş diye atlıyor insanlar. Bunu yapanlar 279 tl ye tcellden kontratlı paketi de aldılar.
  • MuttFTS allah razı olsun abicim, yapmayı planladığım ama üşenip yapmadığım şeyi yapmışsın, süpersin
    Bi kabak tadı verdi ki bu mallık illallah dedim anasını satim
  • O kadar bedavacı bir millet olmuşuz işte.. Sansasyon bir haber çıkınca altındaki bit yeniğini araştırmıyoruz ki..
    Artık son bulsun.. Katılıyorum..
  • geçen gün bi arkadaş bana diyoki
    sen artık 50 dolara zor satarsın ayfonu
    niye dedim
    yenisi 100 dolarmıs
    dedi

fıkra gibi:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrvolkan

geçen gün bi arkadaş bana diyoki
    niye dedim
    yenisi 100 dolarmıs
    dedi

dert etme dostum. ben 75 dolar veririm, maksat elinde kalmasın, yardımcı olalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: turquito

quote:

Orjinalden alıntı: mrvolkan

geçen gün bi arkadaş bana diyoki
    niye dedim
    yenisi 100 dolarmıs
    dedi

dert etme dostum. ben 75 dolar veririm, maksat elinde kalmasın, yardımcı olalım

• offf nası bi şehir efsanesidir

ben artık bozmuyorum
    onlar akıllı
    o yüzleri görmek bana komik gelmeye başladı
    akıllı ya abi
  • Bakalım bu başlığa ramen hala " Türkiye'de 1.800 USA'da 199$ " diyenler olacak mı?
  • Anlından öpüyorum kardeşim.Artık ''amerikada 99 dolar bizde bi buçuk milyar'' diyen olursa forumdan atılmalı.
  • Evet ya neden böyle bi konu açmak aklıma gelmedi ki.. zilyon defa anlatıcağıma millette bunu bi konuyla hallederdik işi.. gerçi hala diyenler olur arada ama yani bunu söyleyenlerin ortalaması baya bi düşer artık bence
  • geç bile kalınmış bir çalışma teşekkürler
  • Gene de diyenler olacaktır. Millet hiç okumadan konu açıyor. İllaki kendine hizmet edilsin isteyenler var bu forumda biliyorsunuz..
  • arkadaşın dediği gibi gene soracaktır, söyleyecektirler.... iphone da wi-fi var mı soruları bile var forumda !! bir zihniyet var burdada zaman zaman hakim oluyor, forum da aramayı kullanmazlar, google'dan da bakmazlar... aman konu açar sorarım birileri bana anlatır modundalar !!!
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.