Şimdi Ara

Herşey Elinizin altında.... Üstelik PC kapalıyken download bile yapılabiliyor... ASUS WL-700GE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.529
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Devamlı download yapanlar için biçilmiş kaftan...
    Fiyatı da harika....

Alabileceğiniz yerler.

1. http://global.ebay.com/ASUS_WL-700GE_MULTIFUNCTION_Wireless_Router_w_160GB_HD/120365771352/item

2. http://www.incehesap.com/asus/router/asus_wl700ge_54_mbps-790-9629.html

Sessiz ve Şık Tasarım
     Herşey Elinizin altında.... Üstelik PC kapalıyken download bile yapılabiliyor... ASUS WL-700GE

-USB 2.0: Daha fazla depolama kapasitesi için harici sabit diske bağlanın.
    -Veri yedeklemek için RAID mirroring özelliği, Tümleşik güç adaptörü.
    -Dikey yerleştirme Özel hava akımı tasamı ile ısı dağıtma özelliği

OTOMATİK KOPYALAMA ile Kolayca Dosya Transferi

-USB belleği fişe takın

Tümleşik 250GB Sabit Disk

-Sabit diski sizin yüklemenize gerek yok.
    -Yüksek boyutlu dosyaları kolayca yükleyebilir ve palaşabilirsiniz.
    -Uzak ortamlarda arkadaşlarınızla yüksek kapasiteli dosyaları paylaşabilmeniz için internet tabanlı platform özelliği

-Aşağıdaki erişim metodlarıyla farklı kullanıcı hesapları ve profilleri oluşturun.

-DDNS Desteği + Web Tarayıcı Paylaşımı:
    Okuma/Veri Gönderme/Veri Alma Müşteri ya da arkadaşınız dahi olsa, yapmaları gereken tek şey Internet Explorer´ı açmaları ve linki yazmalarıdır.Bundan sonra dosyalarınıza erişebilirler ve dosyalarınızı rahatlıkla paylaşabilirsiniz.

-DHCP Sunucu+ Samba Sunucu/Yerel Disk:
    WL-700gE LAN ´a bağlanın ve yerel diskle dosyalarınızı paylaşın.

Website Yaratmak Artık Çok Kolay
    -Web Sunucu+ Fotoğraf Albümü/Mesaj Boardları:
    Çeşitli web sayfası yaratmak için HTML dosyalarınızı kapasite sınırlaması yaşamadan internette yayımlayın.

*Fotoğraf albümü ile 3 adımda Blog oluşturun.

Download Master

PC kapalıyken bile internetten dosya indirebilirsiniz. - Otomatik band genişliği yönetimi ile internet erişim kalitesini sağlar. - Aynı anda 7 bit Torrent ve 10 FTP/HTTTP dosyalarını bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.

USB Depolama& RAID desteği

- Harici depolama kapasitesinin kolayca paylaşımı - Esnek kapasiteli genişleme
    - Harici USB sabit diske otomatik olarak yedekleme

Digital Ev Bilgi Servisi

iTune Sunucu+ UpnP AV Sunucu:

Müzik dosyası yönetimi için iTune arayüz desteği WL-700gE, LAN ses merkezi olarak da görev yapabilir.

WL-700gE ´de bulunan medya dosyaları en iyi formattaki digital medya kullanıcıları için çalınabilir.

LAN Portu
    10/100Mbps maksimum bit hızla 802.3 ve RJ45 10/100 Base-T Ethernet Çaprazlama fonksiyonu (MDI-X), 4 port switch 4 x RJ45 10/100BaseT
    Kablosuz Özelliği
    2 ( bir dahili tersten-F PCB anten ve bir harici dipol anten) Tersine-SMA anten konnektörü Ethernet Çaprazlama fonksiyonu (MDI-X), 4 port switch 4 x RJ45 10/100BaseT
    Çalışma frekansı2.4 - 2.5Ghz
    Yönetilebilirlik
    Web-tabanlı yönetici UPnP İnternet Ağ Geçidi UPnP Medya Sunucu Disk Görüntüleme ve Raporlama için S.M.A.R.T RAID 0,1 ile USB RAID
    Güvenlik
    NAT ve SPI Hem WLAN hem de internet trafiğini korumak için ekstra firewall desteği
    Boyutlar
    241mm x 161mm x 45 mm
    Açıklama
    EZS Tuşu: Kolay kurulum moduna girmek için 5 saniye basın. Otomatik Kopyalama Tuşu: USB diskten dahili IDE diske veri kopyalamak için basın. Reset Tuşu: Fabrika ayarlarına geri dönmek için 5 saniye basılı tutun.
    Açıklama@
    Modülasyon OFDM, CCK, DQPSK, DBPSK Operating Channels Kuzey Amerika için 11, Japonya için 14, Avrupa için 13 (ETSI),3(çakışmaz) Encryption 64/128-bit WEP TKIP, AES, WPA, WPA-PSK Authentication MAC adres, 802.1x, MAC Filtreleme

• bendemböyle birşey arıyordum sağol fiyat süper bide yorum olsa
  • bu bir kablosuz router cihazıdır. yüz küsur milyona aldığınız işlevsiz airties modemlerin yapamadığı pek çok şeyi yapabilirsiniz bu cihazlarla.
    içinde linux çalışır, az elektrik çeker, enthusiast kesimine hitap eder.
  • Geçen yıl bu zamanlar koca masaüstü bilgisayarın (feel hurracine kasa 4 fan) gürültüsünden bıkıp bu tür ürünleri baya incelemiştim. Daha sonra Asus EEE PC 701 almıştım ve boşta duran IDE HDD kutusuna 40 lık bir disk alarak tüm gün açık kalan masaüstü bilgisayarı kurtarmıştım. Zamanın piyasasıyla 280 lira Asus a 15 lirada diske vermiştim. Şu anda da ondan yazıyorum.

Linkteki türdeki cihazlar her tür download protokolünü desteklemiyor bildiğim kadarıyla. Laptopda böyle bir sorun yok. Alındığından beri bende geçirdiği ömrünün %80 inde açık kaldı ve hiç sorun çıkarmadı. Download meraklılarına duyurulur...
    Daha Fazla Göster
  • hcm bu aletin bir alt modelini kullandım ben ve hiç memnun olmadım...bağlantılarda sürekli düşmeler gerçekleşiyordu ve garantide iade ettim...
    Bkz.http://forum.donanimhaber.com/m_30340437/mpage_1/key_//tm.htm#30423731

The original Asus firmware, while quite functional in many respects, cannot possibly please everyone. Every individual has different needs for their box.

The feature list below came after polling the WL700gE community.

The "Top priority" items will be addressed first, followed by "Good ideas" as time, energy, and community support allow.

Top priority:

1. Available in the first release WL700gE_kc_1078_02.nas
    * All of the kfurge custom firmware 1.0.4.6 patches applied (cpu load, entropy, etc.)
    * HDD spin down (fixed first, then configurable)
    * Workable command line environment (bash, ipkg, termcap, tz, busybox, default profiles, etc.)
    * Dropbear
    * Updated Samba
    * Replacement BT client (MLDonkey)
    * Easy add-on of any optware package
    * Automatic synchronization between Asus web login and ssh/telnet login
    2. Available in second release (not yet started)
    * CUPS to replace printd
    * Updated mt-daapd
    * Web server separate from Asus interface (lighttpd)
    * Separate web interface for enhancements

Good idea:

* User editable FW rules
    * Editable configuration of dnsmasq
    * knockd
    * ISO mounting
    * fail2ban
    * wondershaper

Not general enough (must add via ipkg):

* Mail server
    * Syslog-ng
    * python, perl, php, mysql
    * hellanzb/nget

Don't know how to do / can't test:

* WPA security
    * appletalk/netatalk

Very difficult:

* Changing default from /shares/MYVOLUME1/MSHARE1

Already there:

* Swapfile (512Meg)
    * Fixed IP for a given MAC
    87-88 yıllarında zx spectrum azıcık ,c-64 2 yıl (hayatımın bilgisayarı),amiga 3 yıl (halen duruyor bakarım),286 - 6 ay,386 dx40 2 yıl (creative 2x cdrom harici kutulu),486,pentium II 266,pentium III 450 (overclocklu ne makineydi :D),arada bir sürü upgrade yeni bilgisayarlar ve şimdi 4 çekirdekli bir pc ayrıca notebook offf ben sadece çocukluguma geri dönmek istiyorum...c-64 ve amiga gibisi yoktu olmuyacakta..

• modem özelliğide olsaydı süper olurdu kanımca,
    ozaman alırdım işte bunu

Bu cihazların içine herhangi bir program kuramazsınız. İçindeki arayüz ile çalışmak zorundasınız. HTTP download bölümünde rapid şifre girişi felan yoksa rapidden download yapamazsınız.

Bu cihaz için sadece USBden genişletme yapabiliyorsunuz. USBden bağlayınca aktarım hızı daha da yavaş oluyor. 250GB da hiçbirşeye yetmez. Böyle bir cihaz alacaksanız bir harddisk ve ethernet girişi olan bir harddisk kutusu alın daha iyi.

Ama en güzel yanı, disk ağda olduğu için ev içinde ne kadar gezerseniz gezin, bilgileriniz, filmleriniz orada oluyor. Özellikle laptop kullanıcılarına tavsiye ediyorum.

Bir de uPNP özelliği var. Eğer uPNP özelliği olan bir dvd/divx playerınız varsa (genelde ethernet veya wireless özellikleri oluyor) harddiskin içindeki filmleri direk bağlanıp izleyebiliyorsunuz..

Ben Linksys NAS200 kullanıyorum. Ağdaki yavaşlığı haricinde herhangi bir problemi yok.. (Çift 3,5" harddisk girişi, hdd girişleri soket şeklinde çıkarıp takması 5 saniye sürüyor. Çift USB girişi vs vs)

Kısacası sadece download için alacaksanız özellikle de masaüstünüz varsa, bu parayı başka birşeye harcayın derim ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 13 Haziran 2009; 9:57:58 >

• Ben çok inceledim ölçtüm biçtim; bu tür cihazlar yerine bir netbook alabilirseniz (veya ucuz yollu bir laptop), bu tür cihazların tüm sınırlamalarından kurtulur üstüne sayısız ek imkanlara kavuşursunuz. Temel olarak evinizde sürekli açık kalan bir sunucunuz olur, var mı ötesi?
  • Bu ürünü kullanmak hiç de kolay olmadığını söyleyebilirim... Ben de bir versiyonu vardı, öğrenene kadar canım çıkmıştı. Bir sürü firmware update ediyorsunuz, her şey sınırsız değil... bayağı üzerinde çalışmak gerekiyor açıkcası...

Alacakların kesinlikle iyi bir kullanım tecrübesine sahip olması gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.