Bildirim
Basketbol Ayakkabısı Yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Nike hyperdunk, Kobe Zoom 4 veya 3, Lebron Zoom 6, Adidasda da Tmac serilerine bak. Tmac'ın son ayakkabısı güzel bayağı.
Bunlar içinde en beğendiğim ayakkabı Hyperdunk. LeBron diğerlerine göre biraz ağır kalabilir. Ama abartılacak kadar değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Full#Throttle -- 9 Haziran 2009; 11:52:14 > -
lebron zoom soldier 3 hayran kaldım ayakkabıya
-
Lebron zoom soldier 3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.matsuyama -- 9 Haziran 2009; 17:15:44 > -
quote:
Orjinalden alıntı: d.granger
Lebron zoom soldier 3
2. ayakkabı guzel -
lebron serilerinden birini al bende 5 var ama yeni bir tane bakıyorum sg ve sf oynuyorum şu anda internetten ayakkabı bakıyodum iyi rastgelmişim haberleşelim -
lebron vi bu güzel
-
İstanbuldan t mac 6 getirtmeyi düşünüyorum sizce nasıl olur ? -
hala var mı onlardan ben de alayım nerden getiroyrsun pm atabilir misin? -
quote:
Orjinalden alıntı: emregkargi
lebron serilerinden birini al bende 5 var ama yeni bir tane bakıyorum sg ve sf oynuyorum şu anda internetten ayakkabı bakıyodum iyi rastgelmişim haberleşelim
tmm haberleşiriz buda air jordan 2009
kobe zoom 4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatay2023 -- 10 Haziran 2009; 23:38:06 >
-
bir yerde görmüştüm bu çok hoşuma gitti air jordan xx2 5/8
http://www.pickyourshoes.com/new/nike_air_jordan_22_58_blk_var_wht.htm
ayrıca dışarı için alıcaksan en fazla 1 sene dayanıyo sonra tabanı eriyo bir yerlerinden açılıyo -
aman diyim xx2 almayın çok kalas bi ayakakbı hiç memnun değilim
-
ben salom için alcam galiba kobe 4 veya air jordan 2009 -
İstanbuldaki nba storeda guzel ayakkabılar varmıdır? Giden Biri Varsa Cevap yazarsa sevinirim -
hiç bilen yoqmu yaw -
lebron 5 al ben memnunum
yeni alsam mı almasam mı acaba? o kadar para vericez yeni modeller de bi şeye benzemiyo yeni sezonu bekleyelim eylül gibi çıkıyodu sanırım -
quote:
Orjinalden alıntı: emregkargi
lebron 5 al ben memnunum
yeni alsam mı almasam mı acaba? o kadar para vericez yeni modeller de bi şeye benzemiyo yeni sezonu bekleyelim eylül gibi çıkıyodu sanırım
Eğer ihtiyacın yoksa alma.ben tipe bakmayacagım bu sefer performans ve rahatlıga bakacam
-
t-mac 3, t-mac 6, vince carter 4 bu ayakkabıları türkiyede bulamadım yurtdışından getirtecem de kimseyi bulamadım -
Nike Zoom Lebron III
Denemiş ve incelemiş biri olarak söylüyorum ki, yeni sezonun en iyi ayakkabılarından biri. Kalıbı çok rahat, ayağınızı sıkmıyor. Hafif ve bilek koruması yeterli bir ayakkabı. Alacak olanlara tavsiyemdir. Eski sezonlardan da Kobe 2-3 veya Hyperdunk önerebilirim.
Ekleme: Air Jordan XX1 PE... Bu ayakkabıyı şiddetle tavsiye ediyorum. Hayatımda giydiğim en iyi basketbol ayakkabılarından biridir. 2-3 sezon öncenin ayakkabısı olduğu için birçok mağazada çok uygun bir fiyattan satılıyor şu anda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 19 Haziran 2009; 18:33:06 >
-
hyperdunk ı önerirrim..
Benzer içerikler
- 2. lig basketbolcu maaşları
- solgar boy uzatma vitamini
- euroleague nasıl gidilir
- yürürken ayaktan çıt çıt ses gelmesi
- bilek ağırlığı zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X