Şimdi Ara

Basketbol Ayakkabısı Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
10.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir basketbol ayakkabısı almayı düşünüyorum.Pozisyonum SF ve SG sizce hangi ayakkabıyı almalıyım? Yardım ederseniz sevinirim

• Nike hyperdunk, Kobe Zoom 4 veya 3, Lebron Zoom 6, Adidasda da Tmac serilerine bak. Tmac'ın son ayakkabısı güzel bayağı.
    Bunlar içinde en beğendiğim ayakkabı Hyperdunk. LeBron diğerlerine göre biraz ağır kalabilir. Ama abartılacak kadar değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Full#Throttle -- 9 Haziran 2009; 11:52:14 >
  • lebron zoom soldier 3 hayran kaldım ayakkabıya
  • Lebron zoom soldier 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.matsuyama -- 9 Haziran 2009; 17:15:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: d.granger

Lebron zoom soldier 3

2. ayakkabı guzel
  • lebron serilerinden birini al bende 5 var ama yeni bir tane bakıyorum sg ve sf oynuyorum şu anda internetten ayakkabı bakıyodum iyi rastgelmişim haberleşelim
  • lebron vi bu güzel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstanbuldan t mac 6 getirtmeyi düşünüyorum sizce nasıl olur ?
  • hala var mı onlardan ben de alayım nerden getiroyrsun pm atabilir misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emregkargi

lebron serilerinden birini al bende 5 var ama yeni bir tane bakıyorum sg ve sf oynuyorum şu anda internetten ayakkabı bakıyodum iyi rastgelmişim haberleşelim

tmm haberleşiriz buda air jordan 2009

kobe zoom 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatay2023 -- 10 Haziran 2009; 23:38:06 >

• bir yerde görmüştüm bu çok hoşuma gitti air jordan xx2 5/8
    http://www.pickyourshoes.com/new/nike_air_jordan_22_58_blk_var_wht.htm
    ayrıca dışarı için alıcaksan en fazla 1 sene dayanıyo sonra tabanı eriyo bir yerlerinden açılıyo

• aman diyim xx2 almayın çok kalas bi ayakakbı hiç memnun değilim
  • ben salom için alcam galiba kobe 4 veya air jordan 2009
  • İstanbuldaki nba storeda guzel ayakkabılar varmıdır? Giden Biri Varsa Cevap yazarsa sevinirim
  • hiç bilen yoqmu yaw
  • lebron 5 al ben memnunum
    yeni alsam mı almasam mı acaba? o kadar para vericez yeni modeller de bi şeye benzemiyo yeni sezonu bekleyelim eylül gibi çıkıyodu sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: emregkargi

lebron 5 al ben memnunum
    yeni alsam mı almasam mı acaba? o kadar para vericez yeni modeller de bi şeye benzemiyo yeni sezonu bekleyelim eylül gibi çıkıyodu sanırım

Eğer ihtiyacın yoksa alma. ben tipe bakmayacagım bu sefer performans ve rahatlıga bakacam
  • t-mac 3, t-mac 6, vince carter 4 bu ayakkabıları türkiyede bulamadım yurtdışından getirtecem de kimseyi bulamadım
  •  Basketbol Ayakkabısı Yardım

Nike Zoom Lebron III

Denemiş ve incelemiş biri olarak söylüyorum ki, yeni sezonun en iyi ayakkabılarından biri. Kalıbı çok rahat, ayağınızı sıkmıyor. Hafif ve bilek koruması yeterli bir ayakkabı. Alacak olanlara tavsiyemdir. Eski sezonlardan da Kobe 2-3 veya Hyperdunk önerebilirim.

Ekleme: Air Jordan XX1 PE... Bu ayakkabıyı şiddetle tavsiye ediyorum. Hayatımda giydiğim en iyi basketbol ayakkabılarından biridir. 2-3 sezon öncenin ayakkabısı olduğu için birçok mağazada çok uygun bir fiyattan satılıyor şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 19 Haziran 2009; 18:33:06 >

• hyperdunk ı önerirrim..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.