Şimdi Ara

8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.539
Cevap
2
Favori
268.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ne iş hala 8mbit yarın ttneti arasammı aramasammı kararsız kaldım herangi bir sorun olursa telefonda belirttim zaten suçlu onlar olacaklar

Önemli Bilgi

Birkaç aydır 8Mbit 15GB NetLimitsiz tarife kullanıcıları kotayı aşmalarına rağmen hız düşüşü yaşamadan 8 Mbit hızında internet kullanabiliyorlardı. Ancak son günlerde kota aşımı sonrası 512k hıza düşen birçok kullanıcı var. Daha detaylı bilgi için 28.sayfa ve sonrasındaki mesajları okuyabilirsiniz.

signore

==========================

Hızınız 512k'ya düştükten sonra, 8 Mbit NetLimitsiz tarifenin değiştirilmesi hakkında : (19 Ağustos saat 11.00)

quote:

@uzil
    - 8 Mbit Net Limitsiz tarifeye geçtikten sonra 1 ay geçmiş ise, bu tarifeden daha düşük ücretli olmamak üzere sınırsız bir tarifeye anında geçebiliyorsunuz. Yani 1mbit sınırsız tarifeye geçilemiyor, en düşük 2 mbit sınırsız tarifeye geçilebiliyor. Bu işlem online işlem merkezinden anında yapılabiliyor.
    - 8 Mbit Net Limitsiz tarifeye geçtikten sonra 1 ay geçmemiş ise, tarife değişikliği yapılması için 1 aylık sürenin bitmesinin beklenmesi gerekiyor.

İlave (20 Ağustos 2009 - 18.00)

quote:

uynus
    8 Mbit Net Limitsiz tarifeden 1Limitsiz tarifesine Online İşlem Merkezinden geçilemiyor, fakat 444 0 375 Müşteri Hizmetlerinden geçilebiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 20 Eylül 2009; 22:20:23 >

• arama hacı mannak mısın sömür sömür

Orjinalden alıntı: kene.

Benimde 50 gb geçti bakalım ay sonunda görcez nolcak.

iyi yanlız değilim umarım bu fırsat uzun sürer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirigmus -- 7 Haziran 2009; 23:36:04 >
  • arkadaşlar bendede aynı torrent tan kaynaklanıyo olmasın dicem ama çok saçma olur siz yanlışlıkla sınırsız 8mbit almış olmayasınız net limitsiz yerine :D bende sömürcem bakalım ilk geçtiğim gün gta IV in dirdim 14 gb sonraki gün 2 film daha indirdim hala film indiriyom 300 - 400 ile indiriyo :D
    var degistir = function(string){ for(var i in links){ var link = links[ i ]; if(typeof link.href != 'undefined' &amp;&amp; link.href.match(/showProfile.asp\?memid=/)){ link.innerHTML = string; } } }
    for(var i in links){ var link = links[ i ]; if(typeof link.href != 'undefined' &amp;&amp; link.href.match(/forumid\_[0-9]+\/tt.htm/)){ bolum = link.innerText; } }
    if(bolum == "LOL Genel" || bolum == "League Of Legends"){ degistir("HUEHUEHUE"); }else if(bolum.match(/Konu Dışı/)){ degistir("Balgam at."); }else{ degistir("Iron Maiden."); }
  • quote:

Orjinalden alıntı: S@ldırg@n

99 lira olan limitsiz 8 mbit e geçmiş olmayasın.

hayır aynı fiyata olduğunu hem ben hemde telefondaki kadın belirtti
  • Bağlantı kesilmeden hızında bir değişiklik yapabilirler mi ki? Yani internet bağlantınızı bir şekilde kesip tekrar bağlanınca hız düşümü mü söz konusu oluyor acaba ?

Orjinalden alıntı: BelieveMe

normalde kota kaç gb?

15

msnde de birinde ttnet şifresini kırdım 8mbit fln yazıyodu

yeni bi açık flnmı bulundu durum nedir biri beni aydınlatsın yaw

Orjinalden alıntı: -BoZ-

olay ne ya?

TTNET'in yeni bir tarifesi hocam ama tarife farklı amaç aynı kullanıcıyı sömürmek

Orjinalden alıntı: punısher17

quote:

Orjinalden alıntı: -BoZ-

olay ne ya?

TTNET'in yeni bir tarifesi hocam ama tarife farklı amaç aynı kullanıcıyı sömürmek

nası yani ya

• günah benden gitti arkadaşlar eğer başka bir fatura gelme durumu olursa dava açarsam kazanma ihtimalim %100 çünkü toplamda 5-6 kere tekrar edildi geçmek istediğim tarife hem benim hem bayanın tarafından.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.