Şimdi Ara

Avea Alışveriş Kampanyası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
14.106
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz önce ADSL modem aldım..Ondan çıkmadı avea kampanyası.. Kaç gündür 5 kere alışveriş yaptım hepsinde çıkmıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

Arkadaşlar hepsiburada'da şifre ekranı hangi aşamada çıkıyor? Ben sipariş onayına kadar geldim yine de göremedim!

hepsiburada.com daki kampanya dün bitti

en son aşamada çıkıyordu avea indirimi.

fiyatları artırmadan %5 de olsa gerçekten indirim yaptılar

seul hiremco x3 ve xs 400 gb almıştım memnunum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kozyatağı -- 1 Temmuz 2009; 20:46:04 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperixx -- 1 Temmuz 2009; 20:06:24 >
    gittigider(finanspuan karşılığı kontör kartı alındı) , celikhalit8 (Avea arankazan alındı ) , assi (Rapid premium şifresi alındı) , Noxco ( Avea-Turkcell kontör takaslandı) , celalettinozturk ( Avea-Turkcell kontör takaslandı) , sedoman34 (Turkcell kontör satıldı) , berber17 (100 Avea Kontör satıldı) ,Zaris (Rapid premium şifesi alındı, 70 Turkcell kontör satıldı), monodoks (Turkcell kontör ile RapidPremium takaslandı)...
  • hepsiburada indiriminin bitmesi hiç iyi olmamış tamda sipariş verecektik....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 3 Temmuz 2009; 10:16:51 >

Hepsiburada.com'da %5 indirim!!Hepsiburada.com'da Chip Gold/Gram Altın/HBPara/Kontör ürünleri hariç tüm ürünler için yapılan 250 TL ve üstü alışverişlerde %5 indirim.
    Kampanyadan yararlanmak için HEPSIBURADA yazılıp 4580'e SMS gönderilmesi gereklidir.
    Kampanya 31 Temmuz tarihine kadar geçerlidir.

Herkes Haddini Bilecek !
  • Bende sipariş verdim fakat göremedim indirim bölümü gerçi benim siparişim 105 lira idi.

AVEA YENİ HEPSİBURADA İNDİRİMİ:

Hepsiburada.com'da Chip Gold/Gram Altın/HBPara/Kontör ürünleri hariç tüm ürünler için yapılan 250 TL ve üstü alışverişlerde %5 indirim.
    Kampanyadan yararlanmak için HEPSIBURADA yazılıp 4580'e SMS gönderilmesi gereklidir.
    Kampanya 31 Temmuz tarihine kadar geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 17 Temmuz 2009; 21:23:49 >
  • avea kampanyası tekrar başlamış ayrıca aşağıdaki kampanyada var (ikisi aynı anda uygulanmıyor)
    birçok site ve firma gibi fiyat artırıp sonra indirim yapmıyorlar...
    hepsiburada.com sitesini herkese öneriririm...
     Avea Alışveriş Kampanyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samsung-İstanbul -- 17 Temmuz 2009; 22:31:47 >

Yani 600 TL lik bir ürün aldığımızı varsayarsak Avea indirimi ile 30 TL indirim kazanıp,
    500 TL üzeri alışveriş olduğu için de hepsiburada.com'dan da 40TL çek kazanabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 21 Temmuz 2009; 2:39:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_runo

Hepsiburada için Avea ile birleştirilemez ibaresi, hediye çekinin kullanımı sırasında birleşitirilemez mi demek oluyor?
    Çünkü sadece Çek Kullanım koşullarında geçiyor bu ibare.

Yani 600 TL lik bir ürün aldığımızı varsayarsak Avea indirimi ile 30 TL indirim kazanıp,
    500 TL üzeri alışveriş olduğu için de hepsiburada.com'dan da 40TL çek kazanabiliyor muyuz?

Hayır birleştirilemez demiş bir üst satırda da başka bir kampanya ile birleştirilemez demiş. Sanırım ikisinden biri seçilecek.

Yine de müşteri hizmetlerine sormak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TDB -- 21 Temmuz 2009; 10:54:58 >

Orijinalden alıntı: TDB

quote:

Hepsiburada için Avea ile birleştirilemez ibaresi, hediye çekinin kullanımı sırasında birleşitirilemez mi demek oluyor?
    Çünkü sadece Çek Kullanım koşullarında geçiyor bu ibare.

Hayır birleştirilemez demiş bir üst satırda da başka bir kampanya ile birleştirilemez demiş. Sanırım ikisinden biri seçilecek.

Yine de müşteri hizmetlerine sormak lazım.

Dikkat edilirse hediye çeki kullanım koşullarında yazıyor bu ibare.. Yani hediye çekini aldıktan sonra bu çeki kullanırken başka kampanyadan faydalanamazsın diyor.
    MH'ne 3.sorum oldu hala saçmasapan cevap veriyorlar, kendileri de mi bilmiyor acaba?? Neyse sonunda ben öğreticem onlara

• BİR DAKİKA YAA....

BU KONUDAKİ DÜNKÜ KONUŞMALAR SİLİNMİŞ..

NEDEN SİLİNDİ ?

HEPSİBURADANIN YİNE BİR AÇIĞI KAPATILMAYA MI ÇALIŞILIYOR? BU AÇIK FALAN DEĞİL, KAMPANYA ŞARTLARI ORTADA...

BUNU DA GÖRDÜM YA...

BU İŞİN SONUNA KADAR TAKİPÇİSİ OLACAĞIM BU BÖYLE BİLİNE..

İSTEDİĞİNİZİ YAPIN SN YÖNETİCİLER (PARALI ASKERLER DESEM DAHA DOĞRU OLUR SANIRIM)

HADİ SİLİN ŞİMDİ HESABIMI NEDE OLSA KURAL VS. TANIMIYORSUNUZ

• quote:

Orijinalden alıntı: oaston

BİR DAKİKA YAA....

BU KONUDAKİ DÜNKÜ KONUŞMALAR SİLİNMİŞ..

NEDEN SİLİNDİ ?

HEPSİBURADANIN YİNE BİR AÇIĞI KAPATILMAYA MI ÇALIŞILIYOR? BU AÇIK FALAN DEĞİL, KAMPANYA ŞARTLARI ORTADA...

BUNU DA GÖRDÜM YA...

BU İŞİN SONUNA KADAR TAKİPÇİSİ OLACAĞIM BU BÖYLE BİLİNE..

İSTEDİĞİNİZİ YAPIN SN YÖNETİCİLER (PARALI ASKERLER DESEM DAHA DOĞRU OLUR SANIRIM)

HADİ SİLİN ŞİMDİ HESABIMI NEDE OLSA KURAL VS. TANIMIYORSUNUZ

Hocam sen konuları karıştırmış olmayasın, bak şu konudaki konuşmalar duruyo;
    http://forum.donanimhaber.com/m_33190596/mpage_2/tm.htm

• Avea kampanyası için; başkasının hattından bu şifreyi alıp indirim için kullanabilir miyiz?
    Yoksa hattın sahibi ile kredi kartı sahibi aynı mı olmak zorunda?

Deneyen var mı?
  • quote:

Avea kampanyası için; başkasının hattından bu şifreyi alıp indirim için kullanabilir miyiz?
    Yoksa hattın sahibi ile kredi kartı sahibi aynı mı olmak zorunda?

Deneyen var mı?

Başkasının hattından oluyor evet. Ben 4 kez kullandım. Hepsinde de değişik numaralardan aldım şifreyi.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.