Şimdi Ara

Hepsiburada Hediye ceki (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
23.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayın 21 inde sipariş verdim...ben siparişi verirken hepsiburadanın hediye çeki kampanyasının yanında bamka kampanyalarındanda yararlanabileneceği yazıyordu...daha sonra nedense o madde yi değiştirip sadece garanti kampanyasından yararlanabilinir die düzeltmeye gitmişler..bence bu büyük 1 haksızlık..kendilerine mesaj attım durumu 2 kere acıkladım...gelen mesaj şu sekilde....( Sitemizde yapılmış olan kampanyalardan sadece bir tanesinden faydalanabilirsiniz...) ilk olarak garanti bankasının kampanyası banka kamp. ... sisten kampanyası diil....ama adamlar kaale bile almıyorlar...iki mesajımada aynı cevabı attılar..açıklama bile yapmıyorlar..nasıl bir firma bu ilginc..olan bizim 40 tl lik çekeoldu..Tabi H.B. danın ismine ve geçmişine de yakışmadı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batyaz -- 25 Temmuz 2009; 22:19:33 >

Orijinalden alıntı: alisen79

ayın 21 inde sipariş verdim...ben siparişi verirken hepsiburadanın hediye çeki kampanyasının yanında bamka kampanyalarındanda yararlanabileneceği yazıyordu...daha sonra nedense o madde yi değiştirip sadece garanti kampanyasından yararlanabilinir die düzeltmeye gitmişler..bence bu büyük 1 haksızlık..kendilerine mesaj attım durumu 2 kere acıkladım...gelen mesaj şu sekilde....( Sitemizde yapılmış olan kampanyalardan sadece bir tanesinden faydalanabilirsiniz...) ilk olarak garanti bankasının kampanyası banka kamp. ... sisten kampanyası diil....ama adamlar kaale bile almıyorlar...iki mesajımada aynı cevabı attılar..açıklama bile yapmıyorlar..nasıl bir firma bu ilginc..olan bizim 40 tl lik çekeoldu..Tabi H.B. danın ismine ve geçmişine de yakışmadı....

Hakem heyetine verirsen kaale alırlar
    Ben de olayı farkettim sorularıma defalarca saçma ve kaçak cevap verdiler. Şimdi maddeyi değiştirdiklerini farkettim. Hiç merak etmesinler eski broşürün screen-shot'ı elimde.. Hakem heyetinde suratlarına çarpar söke söke hakkımızı alırız, yok öyle keyfi uygulama.. Ne zannediyorlar kendilerini İşine gelince sat, gelmeyince kafana göre değiştir. Hadi ordan
    Zaten bindirimli mal satıyorlar, çeki çükü de olmasa hiç alışveriş yapılacak hali kalmadı hbnin..
    Daha baştan pes eden arkadaşlara da koyun olmayın diyorum. Bu mesajımı birazdan hbnin paralı askerleri silecektir, ne de olsa hb bunlara sponsor. Ama ilkesizliğe, keyfi ve kanunsuz hareketlere gıcığım, elimden geleni ardına koymam ve çatır çatır hakkımı ararım benim yapım bu. Daha önce dize getirdim yine getiririm

• avea kampanyası için chip gold gram altın hariçtir diyor, diğer altın çeşitlerinde geçerli mi bilen var mı? Örn. Ata lirada geçerli midir?
  • lan böyle salak kampanyamı olur o zamna ben ne diye yırtındım 300 tl yı tutturucam diye hem de tek çekim peşin alışveriş yaptım madem oyle 8 taksit kargo bedava alırdım yine 20 tl lık hediye çeki verirdi böyle saçmalık varmı bence arkadaşlar siz yanlış anlıyosunuz 2 çekide kazanıyoruz 20 hb den 20 bonustan ama birleştirip harcıyamıyoruz ayrı ayrı harcıcaz..

1-Haber7.com 2-SamanyoluHaber.com 3-Milliyet.com.tr 4-Hürriyet.comtr 5-Divxkurdu.com 6-Divxplanet.com 7-indivx.net 8-divxm.com 9-Mynet.com 10-Facebook.com
    1-Kanal D 2-SHOW TV 3-FOX 4-STAR 5-TRT 6-KANALTÜRK 7-KANAL 7 8-SAMANYOLU 9-TV8 10-NTV
  • quote:

Orijinalden alıntı: batyaz

hepsiburada artık pahalı bir alişveriş sitesi

Ne yazık ki öyle. Hiçbir şey ucuz değil artık. Geçmişini mumla aratıyor.
    Eskiden fiyatlarına bakardım şimdi siteye girmiyorum bile doğru düzgün.

Piracy is not theft it's Piracy.

Sarah Connor: [to John] If you're gonna be a hero, you gotta learn how to drive a stick. :D
  • bana hala bir cevap gelmedi..bakalım yine aynı mesajı yolluyacaklar herhalde...artık h.b. dan alışveriş yapılmayacak tahminim....hakkımızı aramaya gelince ne diyeyim koca firmanın peşinde kosmak mantıklı gelmiyo pek...... kendileri bilir alışverişi keserim ve çevremede kestiririm olur biter...ama yapılan tam bir ahlaksızlık...eskiden böyle bir firma değillerdi...geçenlerde bozulan fm transmitter ı garantiye yolluyayım dedim direk servise yönlendirdiler..serviste kargo ücreti istedi..bende aradım h.b. yı ...verdikleri cevap otomatik olarak servise yönlendirilmişim.ve bunu bozamıyorlarmıs..eğer sistemleri yönlendirmeseymiş ürünü onlara karşı ödemeli olarak yollayabilirmişim...biz sizin muhattabınız değiliz artık dediler...garip değilmi ? ..tüketici hakları falan da umurlarında değil arkadasların...telefondaki bayan bide azarlamaya kalktı sesini yükselterek..bende bastım kalayı....sahibi falan değişti herhalde ...

Orijinalden alıntı: mavim205

lan böyle salak kampanyamı olur o zamna ben ne diye yırtındım 300 tl yı tutturucam diye hem de tek çekim peşin alışveriş yaptım madem oyle 8 taksit kargo bedava alırdım yine 20 tl lık hediye çeki verirdi böyle saçmalık varmı bence arkadaşlar siz yanlış anlıyosunuz 2 çekide kazanıyoruz 20 hb den 20 bonustan ama birleştirip harcıyamıyoruz ayrı ayrı harcıcaz..

Evet Aynen

http://www.hepsiburada.com/hbtemmuzkampanya.aspx?utm_source=mainpage_lifeStyle&utm_medium=hepsiburada&utm_campaign=20090723hbcek

• quote:

Orijinalden alıntı: Adamın Biri

quote:

Orijinalden alıntı: mavim205

lan böyle salak kampanyamı olur o zamna ben ne diye yırtındım 300 tl yı tutturucam diye hem de tek çekim peşin alışveriş yaptım madem oyle 8 taksit kargo bedava alırdım yine 20 tl lık hediye çeki verirdi böyle saçmalık varmı bence arkadaşlar siz yanlış anlıyosunuz 2 çekide kazanıyoruz 20 hb den 20 bonustan ama birleştirip harcıyamıyoruz ayrı ayrı harcıcaz..

Evet Aynen

http://www.hepsiburada.com/hbtemmuzkampanya.aspx?utm_source=mainpage_lifeStyle&utm_medium=hepsiburada&utm_campaign=20090723hbcek

Yani nedir sonuç ?

Var mı iki çeki de alıp kesin bilgi verebilecek olan?

• 500TL üstü alışveriş yaptım ama hediye ceki ile ilgili herhangi bir mesaj gelmedi havale ile aldım ama acıklamada havale yada kredi kartı demiyor bu konuda bir bilgisi olan var mı ?
  • ben dergi şifresinden kaszandığım çeki kullanıp 165 liralık alışveriş yaptım 155 e geldi. yani 10 liralık çek daha kazanmış olmam lazım. 15 gün sonra geliyor denmiş. ama çeki kanzadığımıza dair hiçbir bilgi yok. 15 gün sonra mı bildircekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 31 Temmuz 2009; 16:57:54 >

Orijinalden alıntı: ufukefe

hesabımda iki adet çek var şu anda. bunların ikisini de tek alışverişte kullanabilir miyim acaba bilen var mı?

Hayır. Her alışverişte bir çek kullanılabiliyor.
    15 gün sonra diyorlar bizde bekliyoruz 15 gün geçmesine.
  • arkadasla bende 7-8 gun once 1350 tl lık alıs verıs yaptım banada bı mesaj falan gelmedı..
    bende musterı hızmetlerıne durumu ılettım . urun kargoya verıldıkten 15 un sonra alıs verısımın karsılıgı hedıye cekımın hesabıma gecıcegını yazan bır mesaj attılar..
  • benim 20 gün olmasın rağmen çekim gelmedi nednedir anlamadım
  • Hepsiburadanın son 1 yıldır eski karizmasından eser kalmadı. Özellikle Hızlıalın altında iyice ezildiklerini görüyorum, ne ürün lazımsa bakıyorum hızlıal mutlaka fiyat olarak tokatlıyor. Zaten baktılar satışlar bitti, hediye çeki olayına girdiler onda da alemin hediyesine(bonus hediye çeki) dayanıp taahhüt ettikleri çeki vermemek için çamura yatıyorlar, yazdıkları maddeleri değiştirip iyice alçalıyorlar.
    İşte bu hallere düşmüş hepsiburada !!!

Ulan zaten aldığım mal hızlıalda (bonus hediye çeki dahil olsa bile) daha ucuza geliyordu. Sırf hb çekini de alırız bir karımız olur diye birde bonus hediye çeki yüzünden peşin aldık. Yoksa gider hızlıaldan alırdım en azından aynı fiyata taksitle almış olurdum.

Haa ben hakkımı yedirir miyim, yedirmem!! Yedireceğim tek şey o usülsüzce tahrifata uğrattıkları uyduruk "kullanım şartları" olacaktır. Benden çekecekleri var, eminim önce bu yazıyı sildirmekle başlayacaklardır misillemeye.. Mağdur arkadaşlar işin peşini bırakmasın, hakkınızı arayın

• peşin yada taksıtle dıyen bır ıbare yoktu 15 gun once su uzerı bu uzerı sukadardıyorlardı ama taksıtle pesın havaleyle olacak dıye bırsey demıyorlardı pesın olacak dıye bırseymı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalay_xxx -- 7 Ağustos 2009; 17:34:58 >
  • bonusla peşin alırsan banka 50 tl hediye çeki veriyordu. 500 tlyi geçen alışverişte de hb kendisi 40 tl hediye çeki veriyordu. Hb bankanınkini gönderdi kendininkini göndermeyip çamura yattı. Olay kısaca bu
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.