Şimdi Ara

Wotlk HATA (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben wow, bc, wotlk aldım ve ard arda yüklemeye başladım wow ve bc den sonra wotlk dvdsini taktım yüklemeye başladı yüzde 34'de common.MPQ hatalı mı hasarlı mı tam okuyamadım bi hata verdi ama tekrar yükleyin yazıyorudu tekrar başldım yüklemeye %1 suanda hatanın nedenini ve çözümünü bilen varmı acaba ?

Teşekkürler.

• bekle bakalm ikinci kez aynı hatayı verecek mi Tekrar verirse hatayı şöel yapabilirsin.. Aşağıda vermiş olduğum linkten downloader'ı indirirsin.. Downloader'ı açtıktan sonra yüklemeyi wotlk olarak seçer ve kurarsın

http://www.wow-europe.com/en/downloads/trial/index.html
  • Wotlk dvdsinin içindeki dosyayı bilgisayara at oradan çalıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elemriel

bekle bakalm ikinci kez aynı hatayı verecek mi Tekrar verirse hatayı şöel yapabilirsin.. Aşağıda vermiş olduğum linkten downloader'ı indirirsin.. Downloader'ı açtıktan sonra yüklemeyi wotlk olarak seçer ve kurarsın

http://www.wow-europe.com/en/downloads/trial/index.html

Teşekkürler,
    Şuan bekliyorum yüklenmesini %18'de inşallah hata vermez indiremem çünkü (: kota malum neyse sonucunu tekrar yazarım buraya ilginize teşekkürler.

• Dostum arkadaşın varsa al cd'yi kur bir şey olmaz yani ufak bir iş net cafeye falan git versinler cd ya da ne bileyim aldığın yere götür böyle böyle de bir çözüm bulurlar belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sezgek Noraktar

Wotlk dvdsinin içindeki dosyayı bilgisayara at oradan çalıştır.

Az önce yine aynı hatayı verdi şimdi dediğini deniyorum teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haté

quote:

Orjinalden alıntı: Sezgek Noraktar

Wotlk dvdsinin içindeki dosyayı bilgisayara at oradan çalıştır.

Az önce yine aynı hatayı verdi şimdi dediğini deniyorum teşekkürler.

The file "D:\Program Files\World of Warcraft\Data\common.MPQ : ITEM\OBJECTCOMPONENTS\HEAD\Helm_Leather_PvPDruid_B_01Orange.blp" could not be written. If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (MPQTarget::Write/SFileWriteFile)

Bu hatayı aldım arkadaşlar :S çözümü yokmu acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    wow yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum yok mu cd bulabileceğin bir arakdaşın falan ? ya da Nert cafe ? İstanbulda'isen Adeks var git konuş yaparlar bir şeyler ki sen yeni başlıyorsan oyuna hemen çözüüm bulmana da gerek yok 70'e kadar takılabilirsin zamanın var yani
  • Aynı Sorunu Banada Yaptı :D
    Tam Oyuna Başlıcam Bu Hata Deli Oluyordum...

Alıosun Cd leri
    Atıosun Buzdolabının Buzluğuna 15-20 dk sonra alıosun siliosun ve ısıtıosun .. kuruyunca takıp yüklüosun
  • quote:

Dostum yok mu cd bulabileceğin bir arakdaşın falan ? ya da Nert cafe ? İstanbulda'isen Adeks var git konuş yaparlar bir şeyler ki sen yeni başlıyorsan oyuna hemen çözüüm bulmana da gerek yok 70'e kadar takılabilirsin zamanın var yani

Daha bu sabah almıştım burningle birlikte lich king'i 120 TL ben ona yanıyorum ya cd bulabileceğim yer yok zaten orji.den başka orjide bozuk çıkıyorsa artık Allah kurtarsın :S
  • quote:

quote:

Dostum yok mu cd bulabileceğin bir arakdaşın falan ? ya da Nert cafe ? İstanbulda'isen Adeks var git konuş yaparlar bir şeyler ki sen yeni başlıyorsan oyuna hemen çözüüm bulmana da gerek yok 70'e kadar takılabilirsin zamanın var yani

Daha bu sabah almıştım burningle birlikte lich king'i 120 TL ben ona yanıyorum ya cd bulabileceğim yer yok zaten orji.den başka orjide bozuk çıkıyorsa artık Allah kurtarsın :S

Hocam Sen Benm Dediğimi Yap Bana Dua Ediceksin ...

• quote:

Orjinalden alıntı: kucuk

quote:

quote:

Mantıksız geldi?

• Sen bence adlığın yere git götür anlat derdini gerçii CD-KEY muhabbetine kem küm yaparlar ama seni bağlamaz sen söyle onlara biraz da tavrını koy
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kucuk

quote:

quote:

Mantıksız geldi?

Hocam Denersen Çözümü Alıcaksın...
    Eğer Olmassan Benm Cd leri Sana Kargo İle Yollıcam !

• quote:

Hocam Denersen Çözümü Alıcaksın...
    Eğer Olmassan Benm Cd leri Sana Kargo İle Yollıcam !

Bi sorum var bu hatanın dışında wowu kurduktan sonra BCyi elle kuruyorum. ama tekrar download & install geliyor çözümü yokmudur?
  • Kanka gelişmelerden haberdar edersen aynı sorunla karşılaşıldı mı en azından ne yapmamız gerektiğini öğreniriz
  • Arkadaşlar yarrdım edermisiniz woltlk aldım yüklemesini yapıyorum %74 bununla bc olan bir servera girebilirmiyim biri açıklayabilirmi
    i
  • quote:

Kanka gelişmelerden haberdar edersen aynı sorunla karşılaşıldı mı en azından ne yapmamız gerektiğini öğreniriz

Hallettim ya evy herkes sağolsun yardımları için. Bu TürkWoW'una girmeyi düşünüyorum ama üyelik alımları kapatıldı sanırım?
  • Hallettin tamam da nasıl
  • Son kez deniym dedim ve sonuç succes!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.