Şimdi Ara

PES 2010 ANA KONU (XBOX360)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
870
Cevap
1
Favori
67.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu nesilde kendisinden bekleneni veremeyen, özellikle FIFA 2009'un gerisinde kalan PES serisinin yeni oyunu PES 2010'a ait ilk ekran görüntüsü yayınlandı. Konami'nin Tokyo stüdyoları tarafından hazırlanan oyun üzerinde sıkı bir şekilde çalışıldığı belirtilirken, oyundaki futbolcuların yüz ifadelerinin ve vücut dokularındaki detay seviyesinin de gerçeğe uygun bir şekilde geliştirildiği açıklandı.

Yayınlanan ekran görüntüsünün görmek için tıklayın

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Muhteşem görünüyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Çok Güzel
    Görüntü Ps3 İçin Mi?
  • Harika olmuş formayla yuzdeki doku kalitesi bariz artmış Grafik motoru komple mi değişti acaba

İnşallah bu yıl tokatı basar fifayada yuvaya doneriz . Fifayı kolpa şut sistemi yuzunden oynayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3x -- 11 Mayıs 2009; 16:15:27 >
  • oynana bılırlılık eskı ozlenen gunlere dönsüün yeterr varsın messi nin yuzu gerçekçi olmasın
  • Süper.
  • Resimi açamadım da nedir bu 2 oyundur Messi takıntısı?
    Düzeltme: Açtım da fena olmuş ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 11 Mayıs 2009; 16:19:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIFA 19 XBOX ONE [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    FIFA 18 [PC ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Resim güzel gözüküyor da önemli olan oynanabilirliği arttırsınlar yeter. Hep aynı tarz gol atmaktan bıktım...
  • Konami yüz işini çözdü bakalım gerisi ne olacak?
  • anacuuuuuum
  • Bende diyordum nerede kaldı ekran görüntüsü yakında görüntüler ve videolar çıkar piyasaya
  • Muhteşem
  • Grafikden çok daha önemlisi oynanabilirlik tabiki grafik de çok önemli bir etken ancak oynanabilirlilik pes 09 dan çok farklı ve daha güzel olmalı nedense pes 09 a bir türlü ısınamadım.Futbolsuz günler inşallah geride kalacak pes 6 dan beri futbol oynamıyoruz ya pc oyuncuları olarak inşallah erken bir demo çıkarırlar da idare ederiz full sürüme kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STALKER-1903 -- 11 Mayıs 2009; 16:35:17 >
  • Pesin grafikleri zaten iyiydi.Bu yeni oyunda umarım onlineyi düzeltirler.Ayrıca fifadaki gibi gol sevinci ve plase tuşunu koyarlarsa süper olur
  • Oynanış size göre değişmeli arkdaşlar KONAMİnin kafası rahat,isterse bu grafiği bile koymasın oyuna oyun yine japonyada yüzbinlerce satıcak ve dünya genelinde milyonlara ulaşıcak ve yine cafelerin efsanesi haline gelicek.EA isterse en gerçekçi oyunu yapsın yinede o cafeye giremeyecek ve japonyada satamayacak

Konaminin kafa rahat boşverin siz
  • güzelmiş ..
  • herşey aynı ya boşuna iyi demeyin FİFA nın görüntüsü gelsin bakalım bi
  • ben 2009 uda beğeniyorum ve oynuyorum bu daha manyak olacak
  • Sadece futbolcu detaylarının iyi olması yetmez. Wide kameradan oynayınca bu detayların önemi kalmaz. Çevre detayları da çok önemli. Hareketli yedek kulübesi, Stadyum görevlileri ve NBA2K oyunlarındaki gibi bağımsız hareket eden seyirciler olmalı.
    Benim bu sene PES'den beklediğim yegane şey adam gibi bir oynanabilirlik.
  • Grafikler güzelde oynanışı geliştirsinler artık.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.