Şimdi Ara

HaberTürk'ün vereceği manyetik yerküre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
12.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ben de takıldım kaldım. az da değil gazete 50 kuruş,haftasonu 75..
  • Nasıl bir şey?
  • yerçekimini yokediyormuş,yerşekillerinin istatistiklerini veriyormuş,kendi ekseni etrafında dönüyormuş falan.

yerçekimini etkisiz hale getirmesi kısmı heyecanladırdı beni
  • Ters kutuplu mıknatıslar sayesinde asılı duruyormuş gibi görünüyor.Alıcağınızdan birşey beklemeyin 5-7 cm. birşey gelicek.
  • http://www.htgazete.com.tr/promosyon/

buradan inceleyebilirsiniz.
  • şunun bi resmini falan koysanız bende merak ettim. ne zaman başlıyormuş kuponlar?

edit: ben yazrken verilmiş valla bana cazip geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itachi84 -- 10 Mayıs 2009; 23:55:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk kupon yarın
    Abd de 100$ mış
  • yarın başlıyor kuponlar.Pazartesi 10.02.2009

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Wesley -- 10 Mayıs 2009; 23:56:23 >
  •  HaberTürk'ün vereceği manyetik yerküre
  • 30 liraya geliyor, az buz değil yani, haftasonu ile alırsanız 40 liraya yaklaşır....
  • Küçük basit bir şeye benziyor.
  • Bunun gibi bir şey sanırım

http://u.nu/2x25

HaberTürk'ün vereceği manyetik yerküre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 11 Mayıs 2009; 0:01:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgabc

30 liraya geliyor, az buz değil yani, haftasonu ile alırsanız 40 liraya yaklaşır....

O aldığın gazetelerin masrafı yok de mi.
  • günde 50 kuruş bisküvime vereceğime buna veririm ya ne olacak (:

Ben biriktireceğim.
  • bende alıcam
  • Gazetelerin verdiği hiçbirşey için kupon biriktirmem.Kesinlikle yaptıkları promosyondaki gibi ürün çıkmıyor.Ayrıca alana kadar emdiğiniz sütü burnunuzdan getirtiyorlar.Ayrıca kuponu vermek için gittiğiniz bayidekiler neden biriktirdin der gibi muamele ediyor.Gel-git-gel-git-gel-git ... belki 50. seferde ancak alabiliyorsunuz ki 2-3 defa alamadığım,1-2 kerede lanet olsun sizin hediyenize deyip çekip gittiğim olmuştur.Ondan gazetelere hiç güvenmem.Bu biriktirdiğim kuponları da günlük aldığım gazete madem veriyor alayım diye biriktirmiştim ama artık internetten takip ediyorum haberleri
  • Yaa İstanbul'da Tahtakale'ye gittiğimde yüzlerce kez görmüşlüğüm var.Oradaki fiyatını hatırlamıyorum fakat 59 tane HaberTürk'ten daha fazla değildi bundan eminim.Amerika'da 100 dolar falan amma sallıyorlar yaa reklamda valla

Yerçekimini yok eden falan diye bişey yok.Bildiğiniz mıknatıs.Aşağıdaki mıknatıslar da, yukarıdaki mıknatıslar da ters kutuplu olduğuiçin küre havada asılı kalıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tenekekutu

Gazetelerin verdiği hiçbirşey için kupon biriktirmem.Kesinlikle yaptıkları promosyondaki gibi ürün çıkmıyor.

bir ara müzik seti verirlerdi herkes kupon biriktirdi ohh müzik seti alıyoruz diye müzik seti bir geldi avuçiçi kadar
    yinede bu ürün gerçekten hoş bişeye benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itachi84 -- 11 Mayıs 2009; 0:12:40 >
  • Şuanki teke tekte masaya koymuşlar arasıra kamera gösteriyor.Öyle küçük bir şeyde değil.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.